Endelig 17år!

Tiden går og jeg er allerede 17år. Hvor har dissa årene blitt av må`n tro?

Startet dagen med flagg hengende ute på praksisplassen min. Det er så utrolig koselig at de ikke bare flagrer for barna, men også voksne. Det var noe jeg nemlig ikke visste at dem gjorde, men der tok jeg feil gitt. Jeg trodde at kanskje endelig er det noen som har bursdag på samme dag som meg, men det var det visstnok ikke.  Ryktene hadde spredd seg rundt før jeg kom på jobb, enda jeg var på jobb halv åtte. Ingen barn var kommet enda, noe som var veldig sjokkerende gi og med at det pleier å være noen som har kommet ved de tider. Mange gratulasjoner fikk jeg på praksisplassen av både barn og voksne. Utpå dagen ved lunsjtider sang barna til og med for meg, og jeg hadde kjøpt med meg is til dem. Det er den eneste feiringen jeg har hatt i dag faktisk, men bursdagsfeiring skal vi nok ha senere.

Etter jobb i dag satt jeg og svarte på en drøss av gratulasjoner jeg hadde fått på facebook, også skulle mamma være med ei venninne en tur så jeg endte med å ha photoshoot med meg selv. Så veldig dumt ut å stå nede ved et pumpehus som jeg synes ligner på et Jehovas vitner hus, hvertfall det vi har her i Hønefoss. Og nei jeg har overhode ikke noe imot de folkene altså, alle har hver sin trosretning.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

2 positive ting på under 1 uke!

Lite blogging fra meg om dagen, men sånn er det. Mange som spør meg om hvorfor og om jeg ikke kan blogge igjen snart, men om jeg skal blogge må jeg ha inspirasjon. Så folkens, kom gjerne med forslag om hva jeg kan blogge om!

Forrige onsdag, altså den 8. april fikk jeg igjen scooteren min. Eller den scooteren jeg kolliderte med i ulykka var prikk lik, bare at jeg fikk igjen penger for en ny en fordi den andre var ikke i stand til å repareres. Jeg fikk igjen en del fra forsikringsselskapet, men ikke nok til å kjøpe ny. Så mamma betalte noen tusen sånn at jeg fikk penger nok til helt den samme. Jeg ville ha den samme, fordi jeg likte den ganske godt. Jeg var/er veldig fornøyd med den både utseendemessig og kjøremessig om jeg kan kalle det, det. Den er utrolig god å kjøre og passer meg bare midt i blinken pga praktiske årsaker osv..

Mandagen som var fikk jeg igjen iPhonen min som også ble ødelagt i ulykka. Mista 12000 bilder, men veit dere hva? 1800 bilder lå på telefonen min når jeg fikk den tilbake. Fikk nemlig sånn tilbud på telefonen min at jeg kunne laste inn noen ting fra august, så da gjorde jeg det for morroskyld og jaggu meg så mista jeg noen et par tusen bilder mindre. OVERLYKKELIG! Splitter ny iPhone og litt bilder på den som jeg hadde tatt i sommer skader definitivt ikke å få tilbake.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Påsken 2015

Litt av en påske, må jeg si. Har ikke blogga en gang, og det må jeg virkelig beklage for, men har virkelig ikke hatt inspirasjon til å blogge i det hele tatt. Men jeg tenkte jeg kunne fortelle om påsken min 2015. Påsken min har ikke vært så interessant for å si det sånn, hadde hatt massevis av tid til å blogge, men inspirasjonen var ikke helt på plass som sagt.

Ferien startet med tannværk frem til onsdag. Da fikk jeg vært hos tannlegen og fiksa litt på det. Men må visstnok tilbake fordi jeg skal rotfylle. Var visst en blombe som hadde falt ut fra jeg borret et hull i 2011. Og ja jeg har tannlegeskrekk, så detta var ikke akkurat favorittstedet mitt som jeg ville tilbringe en dag av ferien min på. Men må si at det var bra å få fikset på det fordi det ødelagte virkelig søvnen min å ha det så vondt..

Første mandagen i påsken døde faren til Didrik (stefaren min), så da blir det begravelse på nå til torsdagen. Veldig trist, men bedre at han fikk slippe enn å ha det vondt. Han hadde det jo ikke vondt på slutten heldigvis.

Forrige tirsdag hadde jeg besøk av noen venner, fordi jeg var vertinne for min kjære søster som holdt hudpleiekurs for oss. Det var kjempekoselig og jeg tror de som var her syns det var lærerikt! De fikk seg hvertfall noen favorittprodukter som de likte godt.

Fra søndag til mandag hadde jeg overnatting av Henriette, noe som var superkoselig. Selv om tida gikk til mest snakking, så hadde vi det veldig kjekt sammen. Vi hadde selvfølgelig også photoshoot, det er så standard av oss det, haha! Ble ikke så fornøyd med bildene av meg, men sånn er det noen ganger. Noen ganger blir bare ikke ting bra, selv om det føles sånn ut.

Ellers i ferien så har jeg bare trent og slappet av, ja bra kombinasjon ikke sant? Haha! Har også tilringt mye tid med hundene mine og ikke minst familien min.

Håper dere alle hadde en fin påske!

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen