Påsken 2015

Litt av en påske, må jeg si. Har ikke blogga en gang, og det må jeg virkelig beklage for, men har virkelig ikke hatt inspirasjon til å blogge i det hele tatt. Men jeg tenkte jeg kunne fortelle om påsken min 2015. Påsken min har ikke vært så interessant for å si det sånn, hadde hatt massevis av tid til å blogge, men inspirasjonen var ikke helt på plass som sagt.

Ferien startet med tannværk frem til onsdag. Da fikk jeg vært hos tannlegen og fiksa litt på det. Men må visstnok tilbake fordi jeg skal rotfylle. Var visst en blombe som hadde falt ut fra jeg borret et hull i 2011. Og ja jeg har tannlegeskrekk, så detta var ikke akkurat favorittstedet mitt som jeg ville tilbringe en dag av ferien min på. Men må si at det var bra å få fikset på det fordi det ødelagte virkelig søvnen min å ha det så vondt..

Første mandagen i påsken døde faren til Didrik (stefaren min), så da blir det begravelse på nå til torsdagen. Veldig trist, men bedre at han fikk slippe enn å ha det vondt. Han hadde det jo ikke vondt på slutten heldigvis.

Forrige tirsdag hadde jeg besøk av noen venner, fordi jeg var vertinne for min kjære søster som holdt hudpleiekurs for oss. Det var kjempekoselig og jeg tror de som var her syns det var lærerikt! De fikk seg hvertfall noen favorittprodukter som de likte godt.

Fra søndag til mandag hadde jeg overnatting av Henriette, noe som var superkoselig. Selv om tida gikk til mest snakking, så hadde vi det veldig kjekt sammen. Vi hadde selvfølgelig også photoshoot, det er så standard av oss det, haha! Ble ikke så fornøyd med bildene av meg, men sånn er det noen ganger. Noen ganger blir bare ikke ting bra, selv om det føles sånn ut.

Ellers i ferien så har jeg bare trent og slappet av, ja bra kombinasjon ikke sant? Haha! Har også tilringt mye tid med hundene mine og ikke minst familien min.

Håper dere alle hadde en fin påske!

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg