Mopedlappen

JEG ER SÅ STOLT AV MEG SELV, jeg har så sykt dårlig selvtillit og tror jeg ikke klarer å mestre noe! Men i dag klarte jeg å bevise meg selv det motsatte, jeg kan faktisk noe. I dag klarte jeg MOPEDLAPPEN på 1.FORSØK!! Hadde aldri trodd det, og trodde jeg bare drømte det men neida det var virkeligheten det!

Alle rundt meg hadde troen på meg, utenom meg! Men det beviser bare at jeg bør ha litt mer troen på meg selv.

Har kjørt masse i dag og vært med mange venner, og hatt en kjempefin dag ellers!

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Dagens innkjøp

I dag fikk jeg med endelig ny telefon, eller jeg betaler den helt selv faktisk! Endelig har jeg fått meg min første Iphone, Iphone 5S i gull! Jeg bare elsker den allerede <3

Jeg kjøpte også 2 deksler til telefonen, de ser du på bilde under. Kjøpte et i svart og et i rosa selvfølgelig + ladergreie ting tang sak greie som jeg kan lade telefonen min med når jeg er steder uten stikkkontakt.
Måtte også kjøpe meg ny hårbørste i dag, fant ikke igjen den jeg hadde+ hårklype!

Ellers i dag har jeg kost meg med venner og hatt en kjempefin dag!

 

Q:Hvordan telefon har du?
Q:Hva har du gjort i dag?

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

My favourite quotes

♥ Hope is not a dream but a way of making dreams become reality!

♥ Livet er fullt av lykke og glede bare man husker på å skru på lyset i mørket

♥ Behind those smiling faces, you can never know what someone is going through.

♥ Et smil betyr ikke at du alltid har det godt, men at du er sterk nok til å smile selv om du har det vondt!

♥ Just because you don`t have a prince, dosen`t mean you`re not are a princess!

♥ Når livet ikke er lett og, egentlig rett og slett jævlig, må du bare bite tenna sammen samma hvor vanskelig det er. Du må stå på, for en dag blir alt bedre. Det kan være når som helst. I morgen, neste uke, neste år, en dag blir aldri bedre. Men husk en ting: Bare vær deg selv. Uansett hva.
♥ I`m a girl, Not a toy!
♥ Lev dagen som om det er din siste
♥ Never give up on anybody. Miracles happen every day!
♥ Man skal ikke la seg tro at man kan klare alt, men man skal ha troen på seg selv for å kunne oppnå noe i livet!
♥ Don’t dream your life, live your dream!
♥ When I was little, i didn`t care about my weight, clothes or hair, I just did what made me happy.
Dette er bare NOEN av mine favoritt quotes, har mange flere favoritter.
Har du noen favoritt quotes? I så fall hvilken?
Vi blogges =)
– Ann Helen

HOT SUMMER DAYS

GUD, så varmt det er om dagen. Bare veldig synd jeg ikke kan nyte dem nå mens de er her. Vi pusser jo opp som sagt rommet mitt og er langt ifra ferdig. Vi står opp og maler med en gang på morgenen og sola skinner som bare det helt fra morgenen til langt ut på ettermiddagen/kvelden. Selv om ikke sola skinner hele tiden, så er det hvertfall varmt hele tiden! 

Tok med meg alle 3 blandingshundene våres ned til elva i går sånn at vi alle sammen fikk avkjølt oss. Selv om ikke de er så sykt glad i bade, så var dem alle uti en ordentlig gang og fikk kjølt seg ned. I dag gidder jeg ikke å dra ned til elva med dem, for Bamse klarte å dra meg ned bakken ned til vannet i går så jeg fikk et stort sår på ryggen.

Fikk tatt noen fler bilder av Happy enn de andre, for hun kan gå løs uten å stikke av. Fikk slipt alle sammen med et uhell en gang så dem løpte rundt til hyttene nede ved stranda, så da satte jeg dem i bånd for da kunne jeg bade ordentlig også. Michelle pleier ikke å stikke av, men det gjør hun når hun er i nærheten av Bamse.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

“Sånne problembarn som deg må jo bare plasseres et sted”

Tusen takk til alle som leste mitt forrige innlegg her på bloggen, takk for alle kommentarer jeg har fått på facebook og her! Fikk mange hyggelige, men var en negativ kommentar jeg reagerte veldig på.

Når man har blogg så må man regner med å få kommentarer, både positive og negative.  Ja jeg har fått slengt masse dritt på bloggen min jeg som de fleste andre, men den ene kommentaren jeg fikk i forrige innlegg syntes jeg var utrolig sjokkerende og ganske så sårende.

Jaja, skjønner at det er vanskelig for deg. Jeg hadde savnet familien min helt sykt! Men jeg skjønner at ingen vil ha sånne problembarn som deg, de må jo bare plasseres et sted 🙂 <3” var den ene kommentaren jeg fikk. Man kan tolke innlegg folk legger ut på bloggen sin på forskjellige måter og mange hadde nok forskjellige måter å tolke mitt forrige innlegg på.
Jeg sliter med ganske så dårlig selvtillit og kan ta ting til meg lett. Men jeg er så vandt med at folk snakker dritt om/til meg hele tiden, så det meste går inn det øret og ut det andre. Men det å kalle meg et problembarn syntes jeg rett og slett er drøyt. Personen som kalte meg det er en person som kanskje veit hvem jeg er, men personen kan tydeligvis ikke kjenne meg godt nok. Når man leser mitt forrige innlegg skrev jeg ingenting om at det var min feil at jeg ikke fikk bo hjemme. Ja jeg skrev: “Det var nok mest fordi pappa var så sliten av å ha meg hjemme en periode“, men det betyr at det har noe med meg å gjøre og at det var min feil at jeg ikke fikk lov å bo hjemme! For NEI det hadde ikke så mye med meg å gjøre, det var ikke min feil. Pappa sa det var min feil før, men han får hjelp nå    og har sagt at det var overhode ikke min feil.  Han sliter ganske mye med sine egen plager og da kan det lett gå utover andre sånn at man kan føle at det er seg selv som er probelemet. Jeg går ikke å bære noe nag over hva pappa har sakt til meg, jeg ELSKER han like mye uansett. Kunne ikke hatt noe bedre far en han, han er virkelig verdens beste pappa!

Å slenge sånne stygge kommentarer er rett og slett mobbing, over nettet er det nettmobbing. Jeg må jo si at jeg syntes kommentaren var ganske så sårende, men det er bra jeg ikke er en person som tar alt til meg så lett. Jeg tenker at det er heller sånne personer der ute som sitter å slenger dritt om folk på nettet eller mobber folk i virkeligheten, de kan ikke ha noe liv. Sånne personer med den holdningen til andre, kommer seg ikke videre..

Grunnen til at jeg skriver om denne kommentaren er fordi personen kjenner meg tydeligvis ikke godt nok, og jeg syntes ikke folk bør skrive sånt dritt og dømme folk på en helt feil måte. Livet mitt har vært ganske så tøft siden jeg ble født. Alt fra mobbing til familien osv… Mye vanskelige ting. Jeg har skrevet utallige ganger her at jeg ikke har det værst her i verden, for ja jeg veit at det er mange som har det mye værre enn meg.

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Jeg fikk ikke lov å bo hjemme i 3 måneder!

Ofte tar barnevernet barn ut av sine kjæreste hjem. Noen ganger fordi barna ikke har det bra hjemme og dem opplever ganske så alvorlige ting hjemme, andre ganger feilvurderer de hvordan egentlig barnet har det hjemme. Mange barn trives med å ikke bo hjemme, men det var noe jeg rett og slett ikke gjorde i det hele tatt.

Helt siden jeg ble født har jeg bodd hjemme, litt hos mamma og litt hos pappa. Men en dag i Mars kom dagen jeg fryktet, jeg fikk ikke bo hjemme lenger. Det var forferdelig, ALT var forferdelig, LIVET var forferdelig. Lenge ble det vurdert hvor jeg skulle bo. Jeg bor jo mest hos pappa til vanlig, men jeg fikk ikke lov å bo hos min egen mor en gang. Så det endte meg at jeg skulle bo hos ei dame som bor i nærheten av pappa, men hva hjalp det? Jeg savnet familien min og ikke minst hundene mine hele tiden. Jada jeg hadde det greit der, men når du er vandt med å bo hjemme helt siden du kom til verden og trives best hjemme, så sier det seg selv at du ønsker bare å komme hjem da.

Grunnen til at jeg ikke fikk bo hjemme er noe jeg ikke ønsker å utdype så sykt mye om på bloggen, men det var nok mest fordi pappa var så sliten av å ha meg hjemme en periode. Han er 63år, men jeg har alltid tatt godt vare på mine foreldre selv om folk sier at jeg må ta bedre vare på dem for at dem skal leve lengst mulig. 

Sekunder, minutter, timer, døgn, dager, uker og måneder gikk ganske så treigt. Jeg hadde det ikke noe bra med å ha det sånn som jeg hadde det. Familien min skulle kjempe mot barnevernet, men følte hele tiden av familien min svikta meg litt.. En dag slo endelig familien min til og jeg fikk flytte hjem igjen. Dem syntes det var nok, og dem visste at jeg ikke hadde det bra med å ha det sånn. Det ordnet seg og nå skal jeg bo litt mer hos mamma enn det jeg har gjort før, men bo masse hos pappa også selvfølgelig! Flytta hjem igjen for en måned siden og da var jeg virkelig lykkelig!

Jeg veit jeg ikke har det jævligst her i verden, og jeg håper at de som ønsker å komme hjem igjen til foreldrene sine, får lov til det en dag! Alle fortjener å ha det bra, ingen fortjener å ha det vondt samma hva det gjelder.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Dagens innkjøp

Dro til Hønefoss ganske så tidlig i dag, allerede kl. 10. Var med stefaren min og leverte bilen hans til EU-godkjenning. I mens var vi rundt å så på noen ting og tang som han trengte og kjøpte overmadrass til meg. Har fått meg dobbeltseng nå på det nye store rommet mitt som enda ikke er helt ferdig malt og fiksa.

Etter hvert stakk jeg til Pernilla en tur, så dro vi til byen sammen med mammaen hennes(og min) og lillesøstra hennes. Ble noen nye innkjøp på meg til det nye rommet mitt som jeg tenkte å vise dere.

Sengesett fra Kid. Førpris: 400kr. Nåpris: 200kr

Nille 10kr

Nille 20kr. pr. stk.

Nille 89kr

Kjøpte meg også noen nye DVD-filmer i dag på Spaceworld til 20kr. per. stk.

Hva har dere gjort i dag?

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Ny uke, nye muligheter!

Hele uka som har vært var jeg hos mamma og jeg skal sannsynligvis være her denna uka også siden vi pusser opp rommet mitt og lager det mye strørre.. Før og etterbilder og et innlegg om dette kommer senere..

Denne helgen var helt fantastisk! Jeg var hos mamma og hadde Henriette på overnatting fra fredag til lørdag, noe som var utrolig koselig! Vi filmet også spørsmålsrunden som jeg skal prøve å få lagt ut en av nærmeste dagene, woop woop! Ellers hadde vi 2 photoshooter, bada, var oppe til seint på natta, skravlet masse, koste oss med god mat og hadde det kjempefint sammen!

Ellers i helgen har jeg bare drevet med rommet mitt og vært med mamma, Didrik og våres 4 søte små!

 

Håper dere alle får en fin uke! Kos dere masse 🙂

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

JUNI 2014

Denne måneden har vært helt fanastisk og livet mitt har blitt mye bedre denne måneden. Jeg har vært kjempemasse med venner og skapt masse nye minner sammen med dem, flytta hjem igjen etter 3 dårlige måneder også jeg gjennomført 10års skole.

Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg egentlig hatt mye inspirasjon og mye jeg har hatt lyst til å dele med dere, men siden jeg ikke bodde hjemme en stund og nå har jeg ikke internett hos pappa siden det er  bare jeg som bruker det og det var ikke noe vits å ha internett når jeg ikke bodde hjemme så sa vi det opp. Men vi skal få det tilbake igjen nå som jeg fikk lov å flytte hjem igjen. Etter jeg flytta hjem igjen ble jeg mye mer glad og positiv igjen og da fikk jeg også lyst til å blogge igjen. Men når jeg flytta hjem så ble ting så mye bedre, men fikk som sagt ikke delt ting med dere når jeg ville. Derfor syntes jeg det er bra at kommer med en oppsummering nå! 🙂

Høydepunktene:

10. Juni: Flytta hjem igjen!!! 😀

15-18. Juni: 10.Klassetur (Eget innlegg kommer senere)

19. Juni: Ferdig med 10års skole

20. Juni: Milla 3år<3

VG- lista i Oslo med masse venner!


Lekte fjortis for en dag, haha!

24. Juni: Tusenfryd med mange venninner, mange flere enn de som er på dette bilde under!

25. Juni: Alle våres 5 søte små valper fylte 1år<3

Denne dagen var jeg og grilla med mange venner, veldig koselig! 🙂

27: Juni: Kino med folk, vi så maleficent. Utrolig bra film, men tragisk endelse..

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen