Jeg fikk ikke lov å bo hjemme i 3 måneder!

Ofte tar barnevernet barn ut av sine kjæreste hjem. Noen ganger fordi barna ikke har det bra hjemme og dem opplever ganske så alvorlige ting hjemme, andre ganger feilvurderer de hvordan egentlig barnet har det hjemme. Mange barn trives med å ikke bo hjemme, men det var noe jeg rett og slett ikke gjorde i det hele tatt.

Helt siden jeg ble født har jeg bodd hjemme, litt hos mamma og litt hos pappa. Men en dag i Mars kom dagen jeg fryktet, jeg fikk ikke bo hjemme lenger. Det var forferdelig, ALT var forferdelig, LIVET var forferdelig. Lenge ble det vurdert hvor jeg skulle bo. Jeg bor jo mest hos pappa til vanlig, men jeg fikk ikke lov å bo hos min egen mor en gang. Så det endte meg at jeg skulle bo hos ei dame som bor i nærheten av pappa, men hva hjalp det? Jeg savnet familien min og ikke minst hundene mine hele tiden. Jada jeg hadde det greit der, men når du er vandt med å bo hjemme helt siden du kom til verden og trives best hjemme, så sier det seg selv at du ønsker bare å komme hjem da.

Grunnen til at jeg ikke fikk bo hjemme er noe jeg ikke ønsker å utdype så sykt mye om på bloggen, men det var nok mest fordi pappa var så sliten av å ha meg hjemme en periode. Han er 63år, men jeg har alltid tatt godt vare på mine foreldre selv om folk sier at jeg må ta bedre vare på dem for at dem skal leve lengst mulig. 

Sekunder, minutter, timer, døgn, dager, uker og måneder gikk ganske så treigt. Jeg hadde det ikke noe bra med å ha det sånn som jeg hadde det. Familien min skulle kjempe mot barnevernet, men følte hele tiden av familien min svikta meg litt.. En dag slo endelig familien min til og jeg fikk flytte hjem igjen. Dem syntes det var nok, og dem visste at jeg ikke hadde det bra med å ha det sånn. Det ordnet seg og nå skal jeg bo litt mer hos mamma enn det jeg har gjort før, men bo masse hos pappa også selvfølgelig! Flytta hjem igjen for en måned siden og da var jeg virkelig lykkelig!

Jeg veit jeg ikke har det jævligst her i verden, og jeg håper at de som ønsker å komme hjem igjen til foreldrene sine, får lov til det en dag! Alle fortjener å ha det bra, ingen fortjener å ha det vondt samma hva det gjelder.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

5 kommentarer
  1. Jaja, skjønner at det er vanskelig for deg. Jeg hadde savnet familien min helt sykt! Men jeg skjønner at ingen vil ha sånne problembarn som deg, de må jo bare plasseres et sted 🙂 <3

  2. Andrea: AHAHAAH! Nå måtte jeg le du lillevenn! Hvem faen har sagt at jeg er et problembarn? Hadde du virkelig visst hva som skjedde som jeg må sjule her på bloggen så hadde du faktisk skjønt det og tenkt annerledes om hele saken!
   Det er sånne barn som deg som er frekke som er problembarn. Sånne som deg kommer seg ikke videre i livet med å ha den holdningen til andre!

  3. Det å kalle ann helen et problembarn er ganske sterkt å gå ut med om man ikke kjenner hu…. hu har hatt det ganske så tøft helt fra hu var lita både med mobbing og familien osv… masse vanskelige ting… barneværnet gjør også sine feil, men har vanskelig for å innrømme det dessverre. …
   Ann Helen du er ei snill og sterk jente du, håper virkelig ting ordner seg for deg fremover…
   Mvh Kine 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg