NÅR EN PERSON BRUKER DEG..

DET Å FØLE SEG BRUKT.. 

I dag tenkte jeg å oppklare et par ting rundt sist gang jeg la ut “let`s talk about sex” innlegg, som du kan lese her. For det har jo seg sånn som mange av dere har lest, at jeg ble brukt første gang jeg hadde sex. Det er en forferdelig følelse som nesten ikke går an å beskrive engang. Det er jo en veldig intim og sårbar situasjon når du er naken, og deler kropp og sjel med en annen person, også gjør han/hun det slutt noen knappe dager etterpå, og planlegger å ligge med noen andre bak sin rygg. Det sårer veldig, og for min del så satt igjen med følelsen av å være unytta og brukt. 

Jeg fikk jo faktisk et par kommentarer på at jeg la opp til denne situasjonen selv ved å invitere han med hjem, og at det var stygt å mene at jeg ble misbrukt når dette til syvende og sist er min feil etter deres mening. Først og fremst så skjønner jeg ikke på hvilken måte at dette skulle være min feil helt ærlig. Det at man faktisk prøver å stole på noen, har besøk av en gutt med foresatte til stede og at det ikke skjedde noe mer “alvorlig” før helgen da jeg faktisk var hos han. Jeg følte meg presset til å gjøre dette, og var ikke akkurat noe særlig komfortabel med situasjonen. Jeg visste egentlig ikke helt hva jeg skulle gjøre faktisk. Videre vil jeg også si at det en stor forskjell på å bli misbrukt og det å føle seg brukt. For det var jo ikke sånn at han voldtok meg eller gjorde noe uten min samtykke, men følelsene jeg sitter igjen med er å føle seg brukt og unyttet for sex. Jeg har blitt seksuelt misbrukt / opplevd overgrep tidligere, og det er ikke til å sammenligne med denne situasjonen. Det å bli misbrukt føles enda verre, selv om det å faktisk bli utnytte kan kjennes like vondt.. 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

JEG HAR FÅTT MEG JOBB

MIN FØRSTE JOBB

Jeg fortalte dere jo for at stund tilbake at jeg skulle på jobbintervju og hvor mye jeg gruet meg til det. Jeg prøvde å forberede meg så godt jeg kunne med den ene veilederen på kurset dagen før og en del alene samme dagen. Jeg var så nervøs, og visste helt ærlig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Men helt ærlig gikk det mye bedre enn forventa. Spent gikk jeg ut derfra og ventet resten av dagen for å høre resultatet. Og gjett hva? Jeg fikk jobben! Jeg er så stolt over meg selv, og over at jeg faktisk klarte å fikse dette selv uten hjelp fra de på kurset. I tillegg er dette min første ordentlige jobb, så det gjør meg ekstra stolt! Og hvor jeg har fått jobb hen, er nok mange av dere spente på. SubWay er stedet, og det er kun tilkallingsvikar/ekstrahjelp i første omgang. Kanskje det er mulig at jeg kan få mer jobb senere? Ikke veit jeg, og det har det heller ikke vært noe snakk om, så det for tiden vise. Men ærlig så er jeg fornøyd med det jeg kan få nå! Jeg har opplæring i starten av januar, noe jeg er både gruer meg til, men aller mest gleder meg til. Dette blir så bra! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

MIN JULAFTEN I BILDER

BILDEDRYSS FRA JULAFTEN

Nå er det allerede noen dager siden julaften, men først nå har jeg fått susa meg til å vise dere bildene fra dagen våres. Jeg har jo som dere veit gruet meg veldig til jul. Jeg liker jula og alt som hører med rundt det. Men ensomheten midt oppi det hele sitter så dypt at jeg gjør ikke noe annet enn å grue meg..  Og det at det er kun meg og pappa som feirer julaften sammen, er veldig sårt for meg. Men vi klarte å kose oss allikevel med god mat, dessert, gaver og julefilmer. 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #26

 
UKENS SPØRSMÅL #26- FAST BLOGGLESER, DEFINERE MEG, KOSTHOLDET MITT.. 
 
Hvilket blogger leser du? Og hva skal til for at du blir fast leser av en blogg?
Mammasom16 (helt klart en av mine favoritter!!), Sofie Nilsen, Andrea Sveinsdottir, Isabel Raad, MammatilMichelle, Stina Bakken, Martine Lunde, Speiltvillingene og veldig mange andre både på topplisten, men også personer jeg følger på blogsoft. Er en hel lang liste for å si det sånn, halvparten er ikke nevnt en gang. For at jeg skal bli fast leser av en blogg må man ha bra design, fine og inspirerende bilder og ikke minst bra innhold. Du må skrive av ting som er av mine interesser, for eksempel psykisk helse, sminke og skjønnhet, klær og mote, hverdag osv. 
 
Hva inspirerer deg?
Det spørs jo helt hva jeg skal bli inspirert til. Når det gjelder bloggen så er det leserne mine først og fremst, de får meg til å ville skrive bedre, men også andre bloggere hvor jeg kan finne inspirasjon til innlegg. Noen ganger kan jeg finne veldig inspirerende mennesker som har opplevd tøffe ting og som har kommet seg igjennom det på en god måte for eksempel. Det er for å nevne noe.. 
 
Du er jammen glad i ordet ” definere” , men hva ønsker du egentlig at skal definere deg? For sånn jeg ser deg er du desperat, forvirret, usikker, i stede for å bruke penger på noen få kvalitets produkter som både tar vare på huden din, å gir ett langt bedre resultat, bruker du penger på billige produkter som ødelegger huden din. Den ser det å skadet ut. Dette gjør at du ser skitten ut. Man trenger ikke gå i store bukser og gensere, men du kan likevel kjøpe klær som passer, former er vakkert, men du gjør det uspiselig, når du fremhevet deler en hver ønsker å dekke til. Du er svert ung, å har en kropp som er langt fra sunn….. men som du selv sier: ingen skal fortelle deg hva som DEFINERER deg! Det er tross alt mye tøffere å være så sta, usunn, ødelle kroppen, ryktet å selvfølsen før for du har rukket å bli voksen ?? Men som mor selv, ville dette knust meg om det var min datter!
Først og fremst ville jeg synes veldig synd på datteren din om hun ikke skulle fått være seg selv, kle seg som hun ønsker, sminke seg som hun vil, utenom å ha en mamma som skulle kritisert og pirket på alt som var galt av hennes valg. Jeg har i mange år blitt mobbet og jeg har jobbet hardt med meg selv for å komme hit hvor jeg er i dag. Selvtilliten min var på bunn og jeg følte jeg ikke kunne være med meg selv utenom at noen kom til å dømme meg. Jeg har bygget meg opp og kommet så langt, og jeg vil aldri falle tilbake slik som det var. Nå går jeg med kler jeg synes er fine og føler meg bra i, får frem de formene jeg ønsker, sminker meg slik jeg vil og har selvfølelsen har vel egentlig aldri vært så bra som nå. Og når det kommer til hvordan jeg vil andre skal definere meg så vil jeg enkelt og greit at de skal definere meg som bra nok. Det er det jeg jobber for- at alle skal føle seg bra nok, for det er vi alle sammen! Ingen skal få ødelegge andres selvtillit. Vi alle mennesker har noe bra i oss, vi alle mennesker er fine nok som vi er, vi alle mennesker er bra nok! Hva jeg bruker pengene mine på av ulike produkter er vel stengt talt opptil meg selv. Jeg bruker produkter som jeg liker og som jeg er fornøyd med. Men du høres jo virkelig ut som en ekspert, så regner med at både klesstilen din, utseende ditt og alt er perfekt! Og til slutt må jeg bare si at du er eller blir nok et veldig bra forbilde til dine barn med en slik innstilling! 
 
 
Hvorfor holder du ikke på med hest mer?
Min tidligere støttekontakt sine foreldre hadde hest, så det var jo der jeg i hovedsak drev med det. Men ellers har jeg jo egentlig ikke drevet med hest, og da jeg sluttet å være hos dem var det nesten naturlig for meg å slutte med det egentlig siden jeg hadde ingen andre muligheter til å drive med det. 
 
Hvem er Martin? 
Martin er en av mine beste venner. Han er tvers igjennom god og jeg henger ofte med han. Vi har vært kjærester tidligere da om noen skulle lure på det, haha! Vi var sammen i rundt åtte måneder, men nå er det 1,5år siden det ble slutt. Vi har hatt våres vonde perioder, men nå er han en av de viktigste personene i livet mitt! 
 
 
Hvordan er kosholdet ditt egt?
Verken bra eller dårlig faktisk! 
 
Høres ut som en koselig bursdag 🙂 Nydelig farge, vet du hva den heter ? 🙂
Nei det veit jeg dessverre ikke, men er en rødfarge, og en gullglitter farge som jeg la over der igjen. 
 
 
 
 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

MY CHRISTMAS EVE OUTFIT

MITT JULEANTREKK

Hei dere! Det har ikke blitt så mange oppdateringer her som jeg først så for meg de siste dagene. Ting har gått fort seg, og før jeg har visst ordet av det har det vært kveld, selv om det helt ærlig ikke har vært så mye å gjøre. Pappa og jeg hadde en koselig julaften, og koste oss etter beste evne med god mat, dessert, gaver og julefilmer. Skal vise dere litt mer bilder senere i eget innlegg. I går brukte jeg egentlig dagen til å bare slappe av, se på julefilmer og rydde en del. Det har i lang tid vært helt kaos i klærne mine blant annet. Det er fortsatt det, men litt mindre etter oppryddingen. Jeg har fjernet store deler med klær, og tror jeg har enda mer å fjerne fremover også. Nok snakk om det, hehe! Nå skal jeg vise dere mitt juleantrekk. 

Jeg har brukt samme kjole i mange år nå, men kjøpte meg en kjole på Zizzi (mitt eneste plagg derfra forresten) for noen måneder tilbake som jeg betalte 100kr for, på salg. Har ikke fått muligheten til å bruke den før, så tenkte jeg derfor kunne bruke den på julaften. Den er ikke noe særlig julete, men jeg synes den er så fin og behagelig på. Jeg elsker jo rosa, så denne passet meg bare midt i blinken! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

EN VIKTIG TRADISJON

DETTE BETYR SÅ MYE FOR MEG

Hei dere! De siste dagene har vært utrolig travle. Torsdag hadde jeg og Marthe en liten feiring sammen av den gode nyheten som jeg gleder meg til å fortelle dere om. Og på fredag ble jeg med henne og kjæresten hennes til Drammen for å levere gaver til familien deres. Jeg fikk i tillegg dratt innom bestemor med gave og lagt et fint hjerte og lys hos oldemor. En ting som er utrolig viktig for meg, og som man nesten kan sette opp som en viktig tradisjon for meg, er å dra på graven til de jeg har i himmelen. Så på fredag var jeg innom oldemor som sagt, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk til å gjøre det før jul. Glad jeg har så gode venner som tilrettelegger for det! I går var jeg og søstera mi på graven til bestemor og bestefar, og broren våres. Markus har jo ingen stein eller noe der, og siden det koster litt, så har søster`n og jeg har nå bestemt oss for å sette opp et midlertidig kors der igjen, så vi har et sted å gå til hvert fall! 


Oldemor ♥ 


Bestemor og bestefar ♥ 


Storebror ♥ 

 

Som jeg savner alle disse.. gjør så vondt at disse er revet bort fra meg♥ 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

— 

 

CHRISTMAS NAILS

MY NEW CHRISTMAS NAILS 

Det ble en veldig koselig feiring for Martine i går. Vi var en gjeng med jenter samlet hjemme hos henne for å spise pizza, før vi dro videre på bowling også tilbake hjem igjen for å spise kake og godteri. Søsteren hennes lagde også en morsom quiz om henne, hvor vi skulle gjette de riktige svarene. Vi avsluttet kvelden med at flere av oss la på manikyr, eller såkalt shellac. Så nå er neglene mine skikkelig fine og julete, og jeg må bare vise dere bilde av dem. De ser riktig nok finere ut i dag siden nå sitter det ikke igjen neglelakk overalt rundt på fingrene mine.

Alt i alt ble det hvert fall en fin feiring, og jeg tror bursdagsjenta var veldig fornøyd! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

DETTE HAR JEG VENTET LENGE PÅ!

ENDELIG ER DET PÅ PLASS

Hei dere! Hvordan går det? Nå er det ikke lenge til helg og ikke minst jul. Regner med det er mange som gleder seg til det, hehe. Jeg har jo sagt før at jeg synes julen er en sår og vanskelig tid for min del, men allikevel synes jeg det er så koselig med alt det rundt julen. Kjøpe inn gaver, tilbringe tid med gode mennesker rundt seg, og ikke minst pynte til jul. Nå har vi endelig fått satt opp og pynta juletreet. Nesten tre uker for seint for min del, så man kan jo si at dette er noe jeg har ventet lenge på. Men det får så være, neste år skal jeg sørge for at det er oppe tidligere, hehe! Jeg tenkte hvert fall at jeg kunne vise dere juletreet våres. Jeg kjøpte jo egentlig inn en pakke med julekuler til fordi jeg synes det ble litt i det minste laget i fjor, denne vi hadde fant vi ikke igjen. Så det ble litt for lite kuler etter min mening. Til gjengjeld eller hva jeg skal si, så har jeg puttet hele 400 lys og masse glitter. Så det ble ordentlig fint må jeg virkelig si. Jeg er så fornøyd!

Prøvde meg egentlig på litt detaljebilder da jeg kom hjem fra bursdagen til Martine rundt to i natt. Det funka dårlig, kun et som ble fint. Skal prøve å få til flere bilder senere tenker jeg, synes det er så fint! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

EN GOD NYHET

BURSDAGSFEIRING+ EN GOD NYHET

Nå er jeg på vei ut dørene her, men tenkte å stikke innom dere en rask tur. Jeg skal nemlig i bursdag til Martine som fylte 20år for knapt en uke tilbake. Vi skal først hjem til henne og deretter på bowling. Som jeg gleder meg! Jeg bare elsker å kunne feire andre. Jeg har også en veldig nyhet å fortelle dere etter hvert, det er bare et par ting som må ordnes opp i først før jeg vil dele det med dere. Uansett så er jeg skikkelig gira nå og veldig stolt av meg selv! Og jeg har nå en spennende tid i møte!

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #25

UKENS SPØRSMÅL #25- MÅL, VEGANISME, TINDER..

Hva er dine mål for bloggen i 2018?
Prestere bedre med bloggen, oppdatere YouTube oftere, jobbe mer med meg seg når det gjelder angsten min og bli flinkere innenfor sminke. Har også et inderlig ønske om å få lappen dette året, så får se hva dette året bringer og hva jeg får oppfylt. Tenkte å skrive et eget innlegg om dette, ettersom jeg har mange flere mål. 

Når kommer det ny video?
Det er jeg litt usikker på faktisk. Da jeg var kun hjemme hadde jeg mye mer overskudd til å gjøre ting føler jeg, selv om jeg nå mer rutiner på ting. Men uansett så gjør det slik at når jeg kommer hjem er det mørkt, tiden er liten og jeg rekker ikke å spille inn videoer. Men som jeg skrev høyere opp er et av målene mine for 2018 og oppdatere YouTube oftere og det skal jeg virkelig prøve på! Forresten så kan du se alle mine videoer her. 

Sover du i samme seng som hundene dine? Ganske urenslig spør du meg, og hvertfall ganske spesielt når man ser tydelig hvor mye hunden/hundene dine røyter i på nederste bilde.
Siterer til en annen kommentar jeg fikk i kommentarfeltet: “Det er utrolig mange som gjør det, og hadde det vært så uendelig skadelig hadde det vært mange som hadde vært syke nå.” og jeg er så enig. Det er mye rart folk skal blande seg opp i. Sover stort sett med hundene hver dag, og det har jeg gjort så og si siden jeg fikk dem, og veit du hva? Det er så koselig! Om det blir litt hår er det ikke noe verre enn å støvsuge og bytte sengetøy ofte. 

Hvor høy er du?
166 cm.

Hvilke land kunne du tenkt deg å reist til? Og hvorfor?
Det er så mange steder jeg har lyst til å reise til, lista er lang for å si det sånn for meg som kun har opplevd Norge og Sveige, og vært en kjapp tur i Tyskland.
Syntes du bildene av deg selv er fine? Eller evner du å se at klære er for små, sminken ser ut som lag på lag som de på strøket, at du oftest ser ustelt å sjuske ut!?
Nå er det faktisk ingen som kan definere hvilke klær og sminke som passer meg. Jeg går med de klærne jeg trives i, og vil ikke pakke meg inn i store gensere og bukser som jeg mister helt former av. Jeg har også blitt mye flinkere innenfor sminke, og jobber stadig for å bli bedre. Og det er synd at det du beskriver om at det ser ut som jeg har sminke lag på lag ikke stemmer hvert fall. Og forresten så er det ikke sånn at jeg synes at jeg selv er så fin, men jeg er fornøyd med meg selv sånn som jeg er. Tror jeg aldri har vært mer fornøyd egentlig med tanke på klesstilen min og sminken. Men takk for tilbakemeldingen! 
 
Hva tenker du om veganisme? Har du gjort noe research på det, og har du vurdert det?
Synes det er flott for de som klarer det, men jeg er ikke en av de. Jeg bruker ikke noen type pels, men kjøtt, fisk, egg og meieriprodukter klarer jeg ikke å leve uten. 
 
Dater du noen nå og bruker du f.eks tinder? Har du noen erfaringer med det?
Nei det gjør jeg ikke. Jeg har tinder appen på telefonen, men er innom der svært sjeldent. Når det er sagt så er jeg innom en annen dating side i ny og ned hvor jeg har møtt noen fra. Han ene har jeg faktisk hatt kontakt med i fem år, det er sjukt! Jeg har også møtt gutter som bare har vært ute etter en ting, men da har jeg fort skygget banen fra dem for å si det sånn, og ikke latt noe skje.. Jeg snakker også med en gutt nå derfra, men det er kun vennskap per dags dato. Helt ærlig så har jeg veldig vanskelig for å binde meg til noen etter overgrepene, og etter noen av de forholdene jeg har vært i. Det tar tid for meg å bli kjent, stole på noen og ville binde meg til noen. Men gutter jeg så langt har snakka med på den måten, har ikke tid
 
Hvorfor heter bloggen din adalsjenta? 🙂
Så morsomt spørsmål, garantert flere som lurer på det. Jeg kommer fra et sted som heter Ådal, og det var vel egentlig bare sånn det ble bestemt. Burde vel kanskje hatt to a-er, men jeg synes det var finest med en så da ble det sånn. Hadde jeg kunne valgt nå skulle bloggen het “annhelennygaard.blogg.no”.
 
 
 
 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)