UKENS SPØRSMÅL #26

 
UKENS SPØRSMÅL #26- FAST BLOGGLESER, DEFINERE MEG, KOSTHOLDET MITT.. 
 
Hvilket blogger leser du? Og hva skal til for at du blir fast leser av en blogg?
Mammasom16 (helt klart en av mine favoritter!!), Sofie Nilsen, Andrea Sveinsdottir, Isabel Raad, MammatilMichelle, Stina Bakken, Martine Lunde, Speiltvillingene og veldig mange andre både på topplisten, men også personer jeg følger på blogsoft. Er en hel lang liste for å si det sånn, halvparten er ikke nevnt en gang. For at jeg skal bli fast leser av en blogg må man ha bra design, fine og inspirerende bilder og ikke minst bra innhold. Du må skrive av ting som er av mine interesser, for eksempel psykisk helse, sminke og skjønnhet, klær og mote, hverdag osv. 
 
Hva inspirerer deg?
Det spørs jo helt hva jeg skal bli inspirert til. Når det gjelder bloggen så er det leserne mine først og fremst, de får meg til å ville skrive bedre, men også andre bloggere hvor jeg kan finne inspirasjon til innlegg. Noen ganger kan jeg finne veldig inspirerende mennesker som har opplevd tøffe ting og som har kommet seg igjennom det på en god måte for eksempel. Det er for å nevne noe.. 
 
Du er jammen glad i ordet ” definere” , men hva ønsker du egentlig at skal definere deg? For sånn jeg ser deg er du desperat, forvirret, usikker, i stede for å bruke penger på noen få kvalitets produkter som både tar vare på huden din, å gir ett langt bedre resultat, bruker du penger på billige produkter som ødelegger huden din. Den ser det å skadet ut. Dette gjør at du ser skitten ut. Man trenger ikke gå i store bukser og gensere, men du kan likevel kjøpe klær som passer, former er vakkert, men du gjør det uspiselig, når du fremhevet deler en hver ønsker å dekke til. Du er svert ung, å har en kropp som er langt fra sunn….. men som du selv sier: ingen skal fortelle deg hva som DEFINERER deg! Det er tross alt mye tøffere å være så sta, usunn, ødelle kroppen, ryktet å selvfølsen før for du har rukket å bli voksen ?? Men som mor selv, ville dette knust meg om det var min datter!
Først og fremst ville jeg synes veldig synd på datteren din om hun ikke skulle fått være seg selv, kle seg som hun ønsker, sminke seg som hun vil, utenom å ha en mamma som skulle kritisert og pirket på alt som var galt av hennes valg. Jeg har i mange år blitt mobbet og jeg har jobbet hardt med meg selv for å komme hit hvor jeg er i dag. Selvtilliten min var på bunn og jeg følte jeg ikke kunne være med meg selv utenom at noen kom til å dømme meg. Jeg har bygget meg opp og kommet så langt, og jeg vil aldri falle tilbake slik som det var. Nå går jeg med kler jeg synes er fine og føler meg bra i, får frem de formene jeg ønsker, sminker meg slik jeg vil og har selvfølelsen har vel egentlig aldri vært så bra som nå. Og når det kommer til hvordan jeg vil andre skal definere meg så vil jeg enkelt og greit at de skal definere meg som bra nok. Det er det jeg jobber for- at alle skal føle seg bra nok, for det er vi alle sammen! Ingen skal få ødelegge andres selvtillit. Vi alle mennesker har noe bra i oss, vi alle mennesker er fine nok som vi er, vi alle mennesker er bra nok! Hva jeg bruker pengene mine på av ulike produkter er vel stengt talt opptil meg selv. Jeg bruker produkter som jeg liker og som jeg er fornøyd med. Men du høres jo virkelig ut som en ekspert, så regner med at både klesstilen din, utseende ditt og alt er perfekt! Og til slutt må jeg bare si at du er eller blir nok et veldig bra forbilde til dine barn med en slik innstilling! 
 
 
Hvorfor holder du ikke på med hest mer?
Min tidligere støttekontakt sine foreldre hadde hest, så det var jo der jeg i hovedsak drev med det. Men ellers har jeg jo egentlig ikke drevet med hest, og da jeg sluttet å være hos dem var det nesten naturlig for meg å slutte med det egentlig siden jeg hadde ingen andre muligheter til å drive med det. 
 
Hvem er Martin? 
Martin er en av mine beste venner. Han er tvers igjennom god og jeg henger ofte med han. Vi har vært kjærester tidligere da om noen skulle lure på det, haha! Vi var sammen i rundt åtte måneder, men nå er det 1,5år siden det ble slutt. Vi har hatt våres vonde perioder, men nå er han en av de viktigste personene i livet mitt! 
 
 
Hvordan er kosholdet ditt egt?
Verken bra eller dårlig faktisk! 
 
Høres ut som en koselig bursdag 🙂 Nydelig farge, vet du hva den heter ? 🙂
Nei det veit jeg dessverre ikke, men er en rødfarge, og en gullglitter farge som jeg la over der igjen. 
 
 
 
 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

10 kommentarer

Siste innlegg