UKENS SPØRSMÅL #35- VEGAN CHALLENGE, ENDRINGER PÅ BLOGGEN, INNKJØP AV BH..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

affiliateslenker

Kunne du hatt en 30 day vegan challenge?? 
Flere har spurt om jeg kan ha 30 days vegan eller treningschallenge. På nåværende tidspunkt er det ikke aktuelt, men får se hva fremtiden viser. 

Hvem syntes du er den kuleste jenta på T i usensurerte ; D Neida, hvis du skulle gjort en endring på bloggen hva skulle det vært og hvorfor? 🙂
Hahahah, du er herlig da! Det er veldig mye jeg har lyst til å endre her på bloggen blant annet oppsett i blogginnleggene, hvordan jeg skriver og ikke minst bilder. Jeg har hatt enormt stor utviklingen siden jeg startet, og jeg gleder meg virkelig til å se hvordan de neste årene blir! 

Hei. Jeg følger vloggen din på usensurerte og har uten grunn blitt fjernet/ blokkert. Jeg har aldri brutt reglene eller noe, men våknet idag til at jeg ikke var venn med vloggen og at jeg ikke får lagt vloggen til igjen. Kunne du fikset dette? Vet ikke hvem jeg skal spør. Kan du legge ved link til din sarahah så jeg kan fortelle deg snappen min også, vil ikke at den skal være offentlig…eventuelt at du sjekker hvem som er blitt blokkert for jeg har ikke gjort noe gale og syns det er urettferdig fordi jeg elsker å se på vloggen og føler jeg får mye hjelp fra dere jenter som jeg faktisk trenger. 
Fint at du kontaktet meg på snapchat også, slik at vi fikk fikset opp i dette med en gang. Tenkte bare å si til dere andre som kanskje lurer på det samme, at vi blokkerer ikke folk uten grunn. Vi ønsker blant annet ikke at folk skal ta screenshot av snapper som ikke har noen mening. I dette tilfellet aner jeg ikke hva som hadde skjedd, men personen ble unblokka hver fall. Legg oss gjerne til forresten, “usensurerte” heter vi. 
 
 
Kan du fortelle om da du var i rånermiljøet?
Føler jeg ikke har vært med i et typisk rånemiljø. Men jeg pleide å henge en del med folk som var såkalte rånere en periode, men det var ikke spesielt lenge. Vi snakket om å lage et eget team også, men det ble aldri noe ordentlig av. Nå har jeg ikke noe med noen folk fra rånemiljøet å gjøre egentlig. 
 
Så fin side du har. Bra innlegg, kjenner meg igjen. Du er bra nok! Lurte på hvordan du får til bakgrunnsbilde, linker og navne fram der… Hadde satt pris på noen tips den veien. Nybegynner i blogging..
Det må redigeres inn i designet, og er litt vanskelig å forklare. Men om du tar kontakt med meg på facebook, kan jeg prøve å hjelpe til. 
 
Hvor kjøper du bh-ene dine?
Cubus og Lindex. En av mine favoritter finner du her. 
 
Hvordan redigerer du bildene dine?
Redigerer så og si aldri bildene mine. Men hender jeg beskjærer eller endrer farge/lys med PhotoScape. 
 
 
 
 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

ALL ABOUT MY NEW LASHES

JEG HAR SATT PÅ VIPPE EXTENSIONS

Lenge har jeg og Pernilla snakket om å sette på vipper, men aldri tatt tak i det og faktisk bestille time. På tirsdag gjorde vi det, og i går hadde vi begge time. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, de ser så naturlige ut! Men tror at jeg skal sette på litt lenger eller kanskje litt fyldigere, om dette er noe jeg kommer til å gjøre igjen. Noe jeg absolutt tror, hehe! Flere har spurt om hvor vi tok det og hvor mye det kostet. Vi tok det hos læringen på Avkoblingen fra hverdagen og betalte 450kr for nytt sett. Jeg har forresten 14mm om noen skulle lure på det. 

Hva synes dere? 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

MÅNEDEN SOM GIKK

Denne oppsummeringen på måneden som gikk har gått litt i glemmeboka for min del, både når det gjelder desember og januar. Desember er en måned hvor det ikke er så mye å si om. Jeg hadde det utrolig vanskelig, så da er det bedre å fortelle litt om januar selv det nå er tre uker siden den måneden tok slutt, hehe. Selv om jeg hadde det vanskelig da også, var det litt bedre vel og merke. 

OPPSUMMERING PÅ JANUAR MÅNED

OPPTUR 

Jeg fikk min første ordentlige jobb. Desember var jeg på jobbintervju, og samme dagen som intervjuet fikk jeg melding om at jobben er min. Det er bare tilkalling, men allikevel så er det en jobb i det minste. Utrolig stolt over meg selv og den jobben jeg har gjort, så langt som jeg har gått på dette jobbsøkerkurset.

Jeg fikk også vite resultatet på eksamen som jeg hadde i november, og jeg bestod! Jeg startet også i gruppeterapi, og hadde min første skitur på mange år, denne måneden. 

NEDTUR

Det er jo ikke akkurat til å legge under en stol at jeg ikke har hatt det så lett den siste tiden, og det er heller ikke uten grunn. Jeg har mistet flere av de som betyr så utrolig mye for meg, og i tillegg har jeg ikke hatt det så bra hjemme.. 

HØYDEPUNKT

Januar var en grei måned hvor det var overraskelsesbursdagsfest for Stian, at jeg så på russerevyen og flere sosiale ting. 

INNKJØP

Denne måneden ble det en del nye innkjøp på januarsalg, både av en del undertøy, topper og bukser. Men det som helt klart var det beste innkjøpet var den rosa vinterjakka mi. 

TANKE

Jeg er veldig redd for å bli forlatt og ende opp alene. Det at jeg har mista flere rundt meg den siste tiden, har trigget denne angsten enda mer. 

QUOTE

//

MEST LESTE INNLEGG
(Trykk på de ulike for å komme til innlegget)

Jeg bestod eksamen

Bildene som ikke kom på bloggen #1

Fraværsgrensa, jakten på singellivet og sex

Hvis du er usikker på din partner.. 

Ukens spørsmål #30- Antall sexpartner, økonomi, død av fedme.. 

Ukens spørsmål er vel egentlig det innlegget som blir lest mest her på bloggen, og derfor har jeg aldri tatt det med i mest leste innlegg kategorien siden da ville det stått fire av samme i måneden, og det ville blitt litt kjedelig. Men denne gangen tok jeg den med, fordi innlegget ble lest av tredobbelt så mange som til vanlig. 

3 FAVORITTSANGER
 

 
 

 

 

Hvordan har din måned vært? 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #34- JOBB, BARN, DRØMMEMANNEN..

 
SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 
 
Hva gjør deg lykkelig? 
Hmm.. veit helt ærlig ikke om jeg har kjent på en ordentlig følelse av å være lykkelig for å være helt ærlig. Trist, men sant. Men jeg er sikker på at det jeg forbinder med lykke nå, blir ikke det samme som senere i livet, om dere skjønner? 
 
Hva vil du jobbe som når du blir eldre?
Om jeg kunne velge, så ville jeg blitt toppblogger. Men sånn utenom det er jeg litt usikker, men akkurat nå kunne jeg tenke meg å bli rådgiver.
 
Fin skinnjakke!! Hvor er den kjøpt? (Svar gjerne på snap så fort du ser spørsmålet, følger deg der)
La det ut på snap, men for dere som ikke følger meg der (adalsjenta/adalsjentablogg heter jeg der forresten), så tenkte jeg kunne svare på det her også, om jakken er av interresse for flere. Den er kjøpt på Zizzi i Askim. Ikke alle Zizzi butikker har den, ettersom ikke alle kan velge hva de skal få inn i butikken. Men det gjør dem der, siden hun sjefen der velger ut sine egne varer. 
 
 
Kunne du prøvd en eller annen «30 days challenge»?
Bloggchallenge eller treningschallenge? 
 
Når ønsker du egne barn?
Jeg ønsker meg et meg et stabilt liv først, med jobb og et sted å bo, og ikke minst en person som jeg ønsker å dele livet mitt med. Men om alt det skulle være i boks om kort tid, så kunne jeg tenkte meg barn når jeg er rundt 25år. 
 
Skal du ta utdannelse?
Ja, men ikke riktig enda. Har først et fag å ta opp igjen, og skole er ikke noe jeg akkurat er klar for nå. 
 
Når syns du det er perfekt å få barn?(alder) 
Det er vel egentlig opp til hver og en om når de ønsker seg barn eller ikke. Viktigste er at man har et stabilt liv med trygg økonomi, tak over hodet og forhåpentligvis noen å dele ansvaret som et barn er, med. 
 
 
Hvordan ønsker du at livet ditt skal se ut om 5 år?
Det er jo veldig sjeldent ting blir som en planlegger, og jeg ønsker egentlig ikke å ha noen forhåpninger. Men jeg håper virkelig på at jeg har blitt friskere psykisk og har det bedre med meg selv, at jeg har jobb, bor alene eller med en eventuell kjæreste og da kanskje barn (hehe), og at jeg har billappen. 
 
Hvordan er drømmemannen din?
Veit dere.. jeg har ingen spesiell drømmemann. Personligheten er veldig viktig for meg. En som bryr seg, er ærlig og trofast og som liker meg for den jeg.er. En jeg kan ha det morsomt og le med, en som jeg kan snakke med alt om, selv mine såreste punkter og som virkelig prøver å gjøre slik at jeg skal ha det best mulig, psykisk sett altså. Utseende er også et pluss, men ikke akkurat det jeg setter høyest på lista. 
 
Hvordan skal hjemmet ditt se ut?
Jeg er veldig glad i det som er stilrent. Ønsker et hjem med lyse og fine vegger, lyse møbler, grå sjeselong sofa, fine bilder med tekst på, akkurat slik som jeg har fått det mitt eget soverom hjemme. Det er så utrolig fint og jeg er så fornøyd, så håper hjemmet mitt blir i lignende stil. 
 
 
 
 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

JEG TRENGTE DET..

ET AVBREKK FRA HVERDAGEN

Hei dere! Nå er det ikke så altfor lenge siden jeg kom inn igjen, eller jo…, det begynner vel å bli et par timer siden kanskje? Kroppen min streika tidligere i dag, og jeg hadde så utrolig vondt i hele kroppen. Hadde egentlig lovet Martin å hjelpe han med noe, men da kroppen min sa stopp, var jeg nødt til å droppe det. Utover dagen gikk det litt bedre, og da Pernilla spurte meg om jeg ville være med henne og Martine ut en tur, valgte jeg å prøve å bli med. Vi dro på gjestegården for å spise is. Det er helt sykt, man får så utrolig stor is der! Vi satt der en stund å snakket og koste oss. Ryggen min ble brått utrolig vondt mens vi satt der, en smerte jeg aldri har følt på før. Det har vært mye stress, tanker og angst for meg den siste tiden, så tror det er derfor disse smertene kommer. Heldigvis gikk det bedre etter hvert! Etter å ha sittet der en stund, kjørte vi litt rundt. Det var så utrolig koselig! 

Det var egentlig ikke det jeg skulle snakke om nå. Planen var å vise dere litt bilder fra da jeg var på Gullskogen Senteret med Pernilla, moren og søsteren hennes, på torsdag. Det var så deilig å komme seg litt unna Hønefoss og tenke på litt annet. Tror det er noe alle trenger i blant. Jeg gjør hvert fall det, og det føltes så utrolig bra! Vi spiste på en restaurant som hadde utrolig god mat, shoppet og koste oss, alle sammen. Ble så utrolig glad for det jeg kjøpte også. Med meg hjem ble med noe stæsj, undertøy og sist men ikke minst, tre nye bukser. Favorittbuksene mine er nemlig ute av salg, men Pernilla var så utrolig snill at hun spurte på Cubusbutikken der om de hadde noen på lager. Og det hadde de, så da ble med de to siste de hadde igjen av min størrelse hjem og en annen.  Herregud så glad jeg ble, disse buksene føler jeg meg så utrolig bra i. For en fin dag dette var! 

Forresten.. hvor sjukt fint var ikke dette treet?! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

LADIES NIGHT

ÅPEN BAR, FINGERMAT, PHOTOSHOOT, GOODIEBAGS OG STRIPPER!

Hei dere! Et par dager siden forrige oppdatering fra min side, men det har jeg trengt.. Men nå er jeg tilbake, og tenkte det var på tide å fortelle dere om forrige helg. Som skrevet tidligere var jeg på besøk hos søsteren min. Vi skulle nemlig se Fifty Shades Freed på fredag, og jeg ble derfor like gjerne over hele helgen. Tenk at det er over en uke siden allerede! Kvelden gikk over all forventning. Nå har jeg bare vært på premierene av Fifty Shades filmene, men på 3 ulike kinoer vel og merke. Alle premierene har derfor vært ulike, der siste var den beste. Det har jo veldig mye med hva kinoene gjør ut av det, men Askim Kino var helt klart flinkest der. For å nevne noe så var det åpen bar, fingermat, photoshoot med masker, pisk, håndjern og goodiebags som ble delt ut av en kjekkas i bar overkropp. På toppen av det hele hadde de leid inn en profesjonell stripper, som tok med et par av jentene fra salen på scenen. Det var sykt gøy å se!! 

Flere har spurt meg om hvordan vi fikk tak i slike billetter. Vi bestilte helt vanlige billetter til en pris på 250kr. Det kosta litt ekstra siden det var premiere, men det var helt klart verdt det med tanke på hva som var med i prisen. Men som sagt så spørs det helt hva kinoen gjør ut av det, men vi var altså i Askim på Ladies Night som de holdt hele kvelden. Det betyr altså at det ikke er mulig med en slik kveld videre dessverre.. 

Det eneste som er negativt, og som også skjedde ved den første filmen da jeg så den i Lillestrøm, og nå på kinoen i Askim, er at jeg og søstern tok noen morsomme bilder ved veggen med pisk og sånt, som jeg gjerne ville hatt. Har gledet meg sånn til å vise dere dem, men selv etter 8 dager har de enda ikke svart på meldingene vi har sendt til dem. 

Kvelden var som dere sikker har skjønt nå, utrolig bra. For en sjukt bra film, anbefaler alle å se disse filmene! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

ALL BY MYSELF

ALENE PÅ VALENTINES DAY 

Hei dere! Hvordan går det? Og hvordan har dagen deres vært? Mange har kanskje vært på date med kjæresten sin eller sin valentine, men for min del har dette bare vært som alle andre dager. Jeg har vært alene med jentene mine og kost meg i deres selskap, uten å gjøre noe særlig spesielt. Jeg har for øvrig lagd meg en bedre middag, kost meg med godteri, og sett 5 episoder av Hotel Cæsar. Ellers har jeg steppet inn for noen andre på Usensurerte i dag, og vlogget litt der. Så legg oss gjerne til på snap: “Usensurerte”. Skal straks ut å gå kveldstur med jentene, før det blir kvelden her. Håper dere alle har hatt en fin dag! 

 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØSMÅL #33- TOPPBLOGGER, ANGST, STRIPPER..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Skulle du ønske du var berømt? I så fall på hvilken måte?
Skulle ønske jeg var toppblogger, det er en av mine største drømmer. 

Hvordan ser din “perfekte dag” ut?
En dag uten stress, krangling, bekymringer og ikke minst angst, vil jeg påstå hadde vært en perfekt dag seg selv. Enda bedre om jeg kunne brukt den med noen av menneskene som betyr mest for meg! 

Hva er du mest takknemlig for?
Livet mitt. Altså bare det å være levende er noe jeg verdsetter utrolig høyt. I tillegg har jeg så mange gode mennesker i livet mitt som jeg setter så uendelig stor pris på! 

Hva er ditt beste minne? ,
Nok et vanskelig spørsmål, men tror det må være da jeg fikk holde Milla og Michelle for første gang, og visste at de var mine. Milla fikk jeg jo da hun var et år gammel, og Michelle var bare noen dager gammel. Jeg var jo med på fødselen til noen av hennes søsken, og holdt henne bare noen timer gammel. Men etter noen dager fikk jeg beskjed om at jeg skulle få henne. Det å ha dem gjør meg virkelig til et bedre menneske!

Hvis du kunne endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva skulle det vært?
Oi, det var litt vanskelig spørsmål. Men jeg skulle ønske at det var mindre kjefting, mer forståelse og mer oppfølgning rundt meg. 

Hva verdsetter du mest i et vennskap?
For meg er det viktig å ha venner som virkelig bryr seg om meg, er interessert i å finne på noe, opptatt av at jeg skal ha det bra, og ikke minst er ærlig og tillitsfulle. 

Så på usensurerte at du var på sånn fifty shades ting. Så kult ut hvordan fikk du billetter osv? 
Ja det stemmer, den opplevelsen var helt sinnsyk og jeg tenkte å fortelle mer om dette i eget innlegg. Men kort fortalt så hadde noen få kinoer noe som heter “Ladies Night”, inkludert det i Askim. Det var åpen bar, fingermat, photoshoot med pisk, masker, og sånt. De hadde også leid inn profesjonell stripper, ga ut goodiebag til alle og gaver som enkelte vant. Vi bestilte bare en vanlig billett der, og i prisen på 250kr fulgte alt dette med. Ofte gjør de slikt på premierer, men noen drar det lengre ut og gjør mer ut av det enn andre. 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

 

EN RIKTIG PRIORITERING

EN RIKTIG PRIORITERING FOR MEG

Hei dere! Nå har det gått noen dager uten oppdateringer fra min side, noe som virkelig ikke var planlagt for å si det sånn. På fredag dro jeg til min søster som bor i Trøgstad og var der frem til i går. Gjennom helgen så har vi vært på kino, vært på shopping, rydda en del og kost oss sammen. Det er jo ikke så ofte vi møtes, så jeg føler at det på mange måter var en riktig prioritering å legge vekk bloggen denne helgen, og heller bruke tiden med henne og mine firbeinte tantebarn. Det har jo faktisk ikke vært rom for å kunne oppdatere dere heller, og når jeg satt på bussen til og fra henne, så var det ikke mulighet for å kunne bruke pc. Det vil derfor komme et par innlegg fra helgen de neste dagene, og forhåpentligvis kommer jeg veldig straks tilbake i gamle rutiner med et innlegg hver dag igjen. I morgen skal jeg på jobbintervju, så mye av tiden min frem mot det kommer naturligvis til å gå til å forberede meg til det. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

NÅR ANGSTEN HERJER MED KROPPEN..

EN VANSKELIG PERIODE

Jeg har så mange tanker og ideeer om dagen, som jeg gjerne vil få ned. Jeg vil skrive, poste, skrive, poste og skrive enda mer, for å så poste det. Men sannheten er at jeg er så utrolig sliten om dagen. Eller det har vel egentlig vært sånn i flere måneder nå, men at det går bedre noen dager enn andre. Jeg har slitet veldig lenge med søvnen, noe som ødelegger veldig mye for min livskvalitet. Noen ganger er det fordi jeg tenker så mye på døden, andre ganger fordi jeg stresser eller har smerter, noen ganger har jeg bare et generelt tankekjør og noen ganger skjer det av ingen grunn. Når det blir lite søvn om natten, har jeg lett for å være litt ødelagt dagen etter. Akkurat som i dag. Angsten herjer med kroppen min. Jeg har smerter i musklene mine og er veldig trøtt. Så i dag har jeg vært hjemme fra kurset, og prøvd å hvile ut.

Jeg har jo ikke akkurat hatt det å lett den siste tiden, så det er litt forståelig hvorfor ting er slik som det er. Ting har vært vanskelig både hjemme og med venner. I tillegg har jeg da som sagt slitet mye med meg selv som jeg har nevnt høyere opp, tenkte å snakke litt mer om det etter hvert. Heldigvis har jeg noen ordentlig gode venner rundt meg som lytter, forstår og hjelper meg. Det gjør ting hvert fall litt lettere! Jeg satte meg jo som mål ved nyttår at jeg ønsket å poste minst ett innlegg her hver dag, og jeg har så utrolig imponert over meg selv som har klart det i nærmere 40 dager allerede. Jeg skal ikke legge skjul på at det mange ganger har vært utrolig vanskelig, hvis jeg for eksempel har hatt en vanskelig dag, eller en dag jeg har vært med noen store deler av dagen. Jeg har vært i tidsklemma opptil flere ganger, men jeg ønsker ikke akkurat å sette bloggen foran venner. Sier som ei venninne av meg sa her om dagen, at hun forstår bloggen er viktig for meg og at jeg prøver å finne en balanse, som det virker som de fleste rundt meg trives med. Så langt har det gått utrolig bra, og jeg skal prøve å fortsette med dette videre! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)