UKENS SPØRSMÅL #35- VEGAN CHALLENGE, ENDRINGER PÅ BLOGGEN, INNKJØP AV BH..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

affiliateslenker

Kunne du hatt en 30 day vegan challenge?? 
Flere har spurt om jeg kan ha 30 days vegan eller treningschallenge. På nåværende tidspunkt er det ikke aktuelt, men får se hva fremtiden viser. 

Hvem syntes du er den kuleste jenta på T i usensurerte ; D Neida, hvis du skulle gjort en endring på bloggen hva skulle det vært og hvorfor? 🙂
Hahahah, du er herlig da! Det er veldig mye jeg har lyst til å endre her på bloggen blant annet oppsett i blogginnleggene, hvordan jeg skriver og ikke minst bilder. Jeg har hatt enormt stor utviklingen siden jeg startet, og jeg gleder meg virkelig til å se hvordan de neste årene blir! 

Hei. Jeg følger vloggen din på usensurerte og har uten grunn blitt fjernet/ blokkert. Jeg har aldri brutt reglene eller noe, men våknet idag til at jeg ikke var venn med vloggen og at jeg ikke får lagt vloggen til igjen. Kunne du fikset dette? Vet ikke hvem jeg skal spør. Kan du legge ved link til din sarahah så jeg kan fortelle deg snappen min også, vil ikke at den skal være offentlig…eventuelt at du sjekker hvem som er blitt blokkert for jeg har ikke gjort noe gale og syns det er urettferdig fordi jeg elsker å se på vloggen og føler jeg får mye hjelp fra dere jenter som jeg faktisk trenger. 
Fint at du kontaktet meg på snapchat også, slik at vi fikk fikset opp i dette med en gang. Tenkte bare å si til dere andre som kanskje lurer på det samme, at vi blokkerer ikke folk uten grunn. Vi ønsker blant annet ikke at folk skal ta screenshot av snapper som ikke har noen mening. I dette tilfellet aner jeg ikke hva som hadde skjedd, men personen ble unblokka hver fall. Legg oss gjerne til forresten, “usensurerte” heter vi. 
 
 
Kan du fortelle om da du var i rånermiljøet?
Føler jeg ikke har vært med i et typisk rånemiljø. Men jeg pleide å henge en del med folk som var såkalte rånere en periode, men det var ikke spesielt lenge. Vi snakket om å lage et eget team også, men det ble aldri noe ordentlig av. Nå har jeg ikke noe med noen folk fra rånemiljøet å gjøre egentlig. 
 
Så fin side du har. Bra innlegg, kjenner meg igjen. Du er bra nok! Lurte på hvordan du får til bakgrunnsbilde, linker og navne fram der… Hadde satt pris på noen tips den veien. Nybegynner i blogging..
Det må redigeres inn i designet, og er litt vanskelig å forklare. Men om du tar kontakt med meg på facebook, kan jeg prøve å hjelpe til. 
 
Hvor kjøper du bh-ene dine?
Cubus og Lindex. En av mine favoritter finner du her. 
 
Hvordan redigerer du bildene dine?
Redigerer så og si aldri bildene mine. Men hender jeg beskjærer eller endrer farge/lys med PhotoScape. 
 
 
 
 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

26 kommentarer

Siste innlegg