HALLOWEENKRO

God dag mine fine. Ny uke, nye muligheter!

Klar for enda mer Halloween prat? Jeg lovde dere bilder fra min Halloween feiring og nå har jeg endelig fått samlet noen av de fineste “glansbildene”.

Flere av dere har kanskje vært på Halloween-fest i løpet av helgen, eller feiret Halloween på en annen måte? For meg ble det en nokså inneholdsrik Halloween feiring. Jeg og min russegruppe var nemlig på Halloweenkro på fredag. Vi startet med vors hos Silje, hvor vi ble servert chæmpiss, pizzasnurrer og litt snacks. Det var så hyggelig at alle kunne komme og at hele russegruppa var samlet! 

Deretter dro vi på kroen, hvor vi var flere hundre russ samlet for å feste sammen. Masse mennesker, god musikk og alkohol innabords. Jeg er ikke spesielt glad i å tanken på å skulle drikke meg driting, og for å være helt ærlig så har jeg aldri vært det heller. Jeg syns det er hyggelig å drikke i ny og med. Jeg har en grense og sånn kommer det til å være i russetiden også. Dessuten kan man ha det like gøy uten alkohol. Men uansett, alt i alt ble det en nokså vellykket kveld!


Kveldens vertinne🎃


Stygg 1 og stygg 2


Så utrolig glad i denne skumle gjengen her 🎃

Hvordan var din Halloween feiring?

 

– Ann Helen

HALLOWEEN OUTFIT

På fredag var det som jeg har nevnt tidligere Halloweenkro for oss russen her i Hønefoss, og siden jeg viste dere sneak peek på outfiten i forrige innlegg, så er det vel på tide å legge ut bilde av det hele også. Nesten litt flaut å legge ut bilder av. Overhode ikke flink på Halloween sminke, men følte meg passe skummel helt frem til jeg møtte bestevenninna mi som lo seg skakk da hun så meg. Alle var utkledd i skumle kostymer og hadde sminket seg bra, også kom vi å ødelagte alt. Haha!

Hva syns dere?

 

– Ann Helen

SNEAK PEEK ON MY HALLOWEEN COSTUME

Skulle egentlig poste dette innlegget i går, men ettersom blogg.no var nede helt til seint i går kveld, rakk jeg det dessverre ikke. Fikk flere meldinger i går med spørsmål om jeg hadde lagt ned bloggen min, og for å avklare dette med en gang så har jeg ikke det. Feilen kom fra blogg.no/ nettavisen, og rammet oss alle dessverre som har denne blogg plattformen. Alt er heldigvis ordnet nå, tommel opp for det altså!

I går var det duket for en av årets heftige kroer, nemlig Halloween-russekro. Tenkte å vise sneak peek på antrekket, før jeg litt senere legger ut bilder fra gårsdagen.


Hva syns dere?

 

– Ann Helen

BRA START PÅ UKA

Ny uke, nye muligheter!

Hva er vel ikke bedre enn å starte uka med å spise ute med gode venner? Etter at jeg og Anita hadde vært på biblioteket i dag, møtte vi Martine, Hilda og Ole for å dra ut å spise. Det var veldig hyggelig, og jeg må si det godt med et avbrekk fra alt av tanker og ting som skjer!  Den siste uka har egentlig ikke vært noe ålreit, og det var derfor kjekt å starte den nye uken på denne måten i håp om at resten blir like bra. Håper dere alle har hatt en bra start på uka!

Hva har dere gjort i dag?

 

– Ann Helen
 

TACO-LØRDAG!

God lørdag dere! Hvordan har dere det?

Det har blitt dårlig med blogging på meg den siste tiden, og jeg er så utrolig lei meg for det. Dere snille sjeler som er innom her for å lese, fortjener jo drøssevis med nye innlegg. Dessverre er det er ikke bestandig jeg klarer å strekke til. Jeg har ikke hatt det så lett den siste tiden, og vært ganske følelsesladet. Men jeg lover, det skal bli bedre!

Dagen i dag har egentlig vært ganske rolig og avslappet. Pappa og jeg har laget taco sammen, Sjeldent vi spiser det, men det gjør bare at jeg setter enda større pris på at vi faktisk spiser det. For jeg har vel sagt at det er favorittretten min? Yummi! Ellers har jeg fått unnagjort litt klesvask og ryddet litt på rommet mitt. I morgen skal jeg på mitt andre russerevy-møte, det blir bra!

Ønsker dere alle en riktig god kveld
 

– Ann Helen

GRATULERER MED DAGEN HAPPY!

Verdens fineste blandingstispe og mamma til 5 skjønne “valper” fyller 9 år i dag❤️


 Gratulerer så mye med dagen Happy, så utrolig glad i deg lillevenn! Det er så vondt.. Savner deg forferdelig mye, halvt år siden jeg så deg sist… Håper jeg en gang får se deg igjen.  Rart å ikke være hos deg på bursdagen din. Skulle gitt deg lang tur, masse kos og kjærlighet, og gave. Håper du allikevel har hatt en kjempefin dag❤️

VENTETIDEN ER OVER

God kveld mine lesere Hvordan har dere det?

Det har blitt litt fravær fra min side de siste dagene, fordi tastaturet på pcen min fungerer ikke som det skal. Også er det såklart enkelte av bokstavene jeg bruker mest, så utrolig tungvint å skrive. Skal få fikset til snarest altså..

Tenkte å stikke innom å vise dere russelogoen våres som endelig er ferdig! Vi har gledet oss masse til få den ferdig og vi er veldig fornøyde. Det var faktisk ei i klassen min som lagde den og hun er utrolig flink!

Mulig vi er litt selvdiggere, som har figurer som ligner oss selv i logoen. Men hvorfor være som alle andre? De fleste har ganske like type logoer, og vi vil skille oss litt ut. Ser frem til en sykt bra russetid med disse herlige menneskene. Følg gjerne russetida våres på Instagram: Golden Light 2017

 

Hva syns dere?

 

– Ann Helen

DU VIL ALLTID VÆRE MED OSS..

For 22år tilbake mistet vi våres bror. Det var lenge før jeg ble påtenkt, men min bror er han uansett. Han ble revet bort fra oss altfor tidlig ,og fikk ikke den samme muligheten som meg og Ann Kristin💔 Savnet har alltid vært der siden jeg fikk vite om deg, og det vil det alltid være.

I kveld skal jeg tenne lys for deg storebror. Livet er så ufattelig urettferdig! Du vil alltid være med oss i våre hjerter Markus

✞02.03.94✞

Det er ingenting vi kan få gjort, annet enn å bidra til forskningen i Landsforeningen Uventet Barnedød. I dag har jeg sendt mitt bidrar og anbefaler dere alle å gjøre det samme. Dette innlegget er på ingen måter sponset, men jeg ønsker å sette lys i en så viktig sak. Vi har mange barn, en ingen å miste..

 

– Ann Helen

LIVET ER SÅ SKJØRT…

Har du noen gang tenkt på hvor skjørt livet er? At livet plutselig kan snu seg brått om før du engang rekker å blunke?

Jeg er et menneske proppet full av tanker og følelser, og det jeg bryr meg mest om, er andre rundt meg.  Den siste tiden har jeg opplevd flere slike situasjoner hvor personer jeg kjenner har gått bort, eller skadet seg. Ingenting er en selvfølge, og før du aner det kan livet ditt ta en helomvending. Man aner ikke hva som skjer rundt neste sving dessverre og livet er ufattelig urettferdig til tider! Jeg setter så uendelig stor pris på alt og alle jeg har i livet mitt, og forsøker etter beste evne å nyte hvert eneste minutt.

Med dette innlegget ønsker jeg bare å si at det er så utrolig viktig å ta vare på du er glad i, i morgen kan det faktisk være for seint..
Sett pris på alt og alle du har i livet ditt

 

– Ann Helen

15 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

♥ Jeg lærer sangtekster fort. Jeg hører så og si hele tiden på musikk og jeg snapper opp teksten etter å ha trykket på replay kun et par ganger. Slik har jeg alltid vært egentlig. Husker før stod jeg og så meg selv i speilet på soverommet mitt, mens jeg hadde en høy lampe som jeg latet som var mikrofon. Her sang lille Ann Helen så det joma etter, haha! Nå er det dusjen som har blitt den nye greia. Her står jeg å gævler med lyden på fullt. Pappa ble ganske flau for en tid tilbake da det var ringeriksmesterskap i fotball rett utenfor døra og krysset fingrene om at ingen hørte meg. Haha!

Jeg fikk min første telefon i 1.klasse, og har fortsatt samme nummer. Husker dagen jeg skulle få mitt første nummer og telefon, etter å ha vært superflink hos legen. Har jeg nevnt at jeg har legeskrekk? Jupp, derfor fikk jeg denne. Overlykkelig over å ha fått mitt først nummer og telefon! Min første telefon var en Sony Ericsson som jeg arvet av min søster tror jeg (?).

♥ Jeg takler ikke folk som er høye på seg selv. Og det jeg mener med det er, mennesker som skryter opp og ned av seg selv. Jeg kan ikke fordra det. Jeg går kanskje litt imot det jeg står for nå, for jeg bryr meg veldig om andre mennesker. Men forstå meg rett her. Det finnes en grense, altså. Enkelte mennesker tror det kun er dem på jorda, men sannheten er at vi er flere mennesker enn enkelte aner.

♥ Jeg hater høyden min. Dette er det flere som har problemer med. Husker tidligere hvor jeg var høyest i klassen og digget det. Men nå irriterer jeg meg over høyden når jeg for eksempel ikke får tak i ting. Dette er ikke noe jeg tenker daglig på, men hadde jeg vært ca.10cm høyere slik som jeg egentlig skulle vært, så hadde jeg vært fornøyd!

♥ Jeg hater å gå uten sminke. Dette er noe av det verste jeg veit, nettopp fordi jeg ikke trives med utseende bak sminken. Det er jo forsovet veldig trist, men de få gangene jeg går uten sminke i offentligheten er om jeg VIRKELIG må.

♥ Skole er ikke min sterkeste side. Skolehverdagen de siste årene har vært utrolig vanskelig med tanke på fagene først og fremst. Når man ikke har det så lett på det private, er det vanskelig å skulle prestere godt på skolen. Dette er en av grunnene til min dårlige selvtillit, fordi jeg føler at jeg ikke får til noe på skolen.

♥ Jeg er en ganske utadvendt person. Elsker å bli kjent med nye mennesker, og er egentlig ikke så veldig sjenert så lenge vi har noe å snakke om. Da kan det fort bli kleint, haha!

♥ Jeg har spilt i korps. Helt utrolig faktisk å tenke tilbake på, men sant. Jeg og ei klassevenninne startet vel opp likt, men jeg sluttet raskt da jeg overhode ikke skjønte noen ting. Ikke følte jeg at jeg fikk god opplæring heller. Det var rett og slett flaut å sitte ved siden av klassevenninna å herme etter hva hun trykket på klarinetten, samtidig som jeg ikke skjønte noe..

♥ Sjokolade er min avhengighet. Forventer noen fæle kommentarer på dette, men sånn er det bare. Jeg er totalt avhengig av sjokolade, slik som andre er av alkohol, tobakk eller snus. Heldigvis klarer jeg å begrense dette.

♥ Jeg er den verste på å utsette ting. Når det kommer til innleveringer og fremføringer er jeg ganske så flink, men når det kommer til husarbeid og andre ting som skulle vært gjort hjemme derimot, så er jeg ikke like flink.

♥ Jeg er døpt og konfirmert kristen. Jeg er også medlem av Den Norske Kirke, men allikevel ser jeg ikke på meg selv som kristen. Men jeg tror det er mer mellom himmel og jord som vi ikke veit om, men at Gud skapte verden er helt urealistisk for meg. Valget med å konfirmere meg kristen handler mer om at det føltes mest naturlig for meg med tanke på tradisjoner.

♥ Jeg tenker hele tiden, på alt og ingenting. Jeg har så mange tanker og bekymringer hele tiden, det kan pappa skrive under på!

♥ Jeg er en veldig spontan person. Kan fort finne på å ta meg en uplanlagt tur med venner til et sted. Superkoselig! 

Jeg har lyst til å starte med youtube. Har tidligere spilt inn et par videoer som ligger ute, men ikke noe veldig seriøse greier. Men innerst inne kunne jeg tenke meg å starte med det, men må bare finne gutsen nok til å starte opp. Men det tar nok sin tid.

♥ Jeg trives best i andres selskap. I blant er det utrolig deilig å være alene og bare kunne tenke for seg selv i fred og ro. Men etter hvert som årene går, trives jeg mindre og mindre med det å være alene. Jeg trives best i andres selskap og må helst være med noen hver dag.

 

– Ann Helen