15 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

♥ Jeg lærer sangtekster fort. Jeg hører så og si hele tiden på musikk og jeg snapper opp teksten etter å ha trykket på replay kun et par ganger. Slik har jeg alltid vært egentlig. Husker før stod jeg og så meg selv i speilet på soverommet mitt, mens jeg hadde en høy lampe som jeg latet som var mikrofon. Her sang lille Ann Helen så det joma etter, haha! Nå er det dusjen som har blitt den nye greia. Her står jeg å gævler med lyden på fullt. Pappa ble ganske flau for en tid tilbake da det var ringeriksmesterskap i fotball rett utenfor døra og krysset fingrene om at ingen hørte meg. Haha!

Jeg fikk min første telefon i 1.klasse, og har fortsatt samme nummer. Husker dagen jeg skulle få mitt første nummer og telefon, etter å ha vært superflink hos legen. Har jeg nevnt at jeg har legeskrekk? Jupp, derfor fikk jeg denne. Overlykkelig over å ha fått mitt først nummer og telefon! Min første telefon var en Sony Ericsson som jeg arvet av min søster tror jeg (?).

♥ Jeg takler ikke folk som er høye på seg selv. Og det jeg mener med det er, mennesker som skryter opp og ned av seg selv. Jeg kan ikke fordra det. Jeg går kanskje litt imot det jeg står for nå, for jeg bryr meg veldig om andre mennesker. Men forstå meg rett her. Det finnes en grense, altså. Enkelte mennesker tror det kun er dem på jorda, men sannheten er at vi er flere mennesker enn enkelte aner.

♥ Jeg hater høyden min. Dette er det flere som har problemer med. Husker tidligere hvor jeg var høyest i klassen og digget det. Men nå irriterer jeg meg over høyden når jeg for eksempel ikke får tak i ting. Dette er ikke noe jeg tenker daglig på, men hadde jeg vært ca.10cm høyere slik som jeg egentlig skulle vært, så hadde jeg vært fornøyd!

♥ Jeg hater å gå uten sminke. Dette er noe av det verste jeg veit, nettopp fordi jeg ikke trives med utseende bak sminken. Det er jo forsovet veldig trist, men de få gangene jeg går uten sminke i offentligheten er om jeg VIRKELIG må.

♥ Skole er ikke min sterkeste side. Skolehverdagen de siste årene har vært utrolig vanskelig med tanke på fagene først og fremst. Når man ikke har det så lett på det private, er det vanskelig å skulle prestere godt på skolen. Dette er en av grunnene til min dårlige selvtillit, fordi jeg føler at jeg ikke får til noe på skolen.

♥ Jeg er en ganske utadvendt person. Elsker å bli kjent med nye mennesker, og er egentlig ikke så veldig sjenert så lenge vi har noe å snakke om. Da kan det fort bli kleint, haha!

♥ Jeg har spilt i korps. Helt utrolig faktisk å tenke tilbake på, men sant. Jeg og ei klassevenninne startet vel opp likt, men jeg sluttet raskt da jeg overhode ikke skjønte noen ting. Ikke følte jeg at jeg fikk god opplæring heller. Det var rett og slett flaut å sitte ved siden av klassevenninna å herme etter hva hun trykket på klarinetten, samtidig som jeg ikke skjønte noe..

♥ Sjokolade er min avhengighet. Forventer noen fæle kommentarer på dette, men sånn er det bare. Jeg er totalt avhengig av sjokolade, slik som andre er av alkohol, tobakk eller snus. Heldigvis klarer jeg å begrense dette.

♥ Jeg er den verste på å utsette ting. Når det kommer til innleveringer og fremføringer er jeg ganske så flink, men når det kommer til husarbeid og andre ting som skulle vært gjort hjemme derimot, så er jeg ikke like flink.

♥ Jeg er døpt og konfirmert kristen. Jeg er også medlem av Den Norske Kirke, men allikevel ser jeg ikke på meg selv som kristen. Men jeg tror det er mer mellom himmel og jord som vi ikke veit om, men at Gud skapte verden er helt urealistisk for meg. Valget med å konfirmere meg kristen handler mer om at det føltes mest naturlig for meg med tanke på tradisjoner.

♥ Jeg tenker hele tiden, på alt og ingenting. Jeg har så mange tanker og bekymringer hele tiden, det kan pappa skrive under på!

♥ Jeg er en veldig spontan person. Kan fort finne på å ta meg en uplanlagt tur med venner til et sted. Superkoselig! 

Jeg har lyst til å starte med youtube. Har tidligere spilt inn et par videoer som ligger ute, men ikke noe veldig seriøse greier. Men innerst inne kunne jeg tenke meg å starte med det, men må bare finne gutsen nok til å starte opp. Men det tar nok sin tid.

♥ Jeg trives best i andres selskap. I blant er det utrolig deilig å være alene og bare kunne tenke for seg selv i fred og ro. Men etter hvert som årene går, trives jeg mindre og mindre med det å være alene. Jeg trives best i andres selskap og må helst være med noen hver dag.

 

– Ann Helen

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg