GÅR DU MED SHORTS OG VEIER OVER 60KG, SKAM DEG!

Stadig vekk leser jeg artikler og blogger som skriver om at dem har fått kommentarer som: “Hvordan våger du å vise deg i shorts med så mange kilo på kroppen?”, “Du har for mange kilo på kroppen til å dra på stranda, slank deg!”, “Veier du over 50kg kan du ikke være på stranda!”, “For guds skyld, kle på deg igjen, ingen vil se fleskekroppen din!”.


Det første bilde viser hvordan vi med litt ekstra på kroppen kan gå (enkelte mennesker ønsker faktisk ikke å se kraftige jenter/damer i kjole engang), mens bilde nummer to viser hvordan enkelte ikke ønsker å se oss.

Hva skjer med verden egentlig? Hva skjer med folk og hvem har gitt dem retten til å si sånt? Mange jenter gruer seg til bikinisesongen, og det blir langt ifra bedre med sånne kommentarer.

Selvtilliten min er ikke 100% på topp, men det betyr ikke at jeg ikke viser meg på stranda og ikke går i shorts og bikini. Jeg nyter strandlivet og hater å ha på meg masse kler om sommeren. Er jeg ekkel bare fordi jeg har noen kilo ekstra på kroppen og viser litt hud? Nei veit du hva, der går grensa. Jeg oppfordrer langt ifra til overvekt eller at folk skal slanke seg. Poenget mitt er faktisk at man blåse i hva andre mener, og heller tenke på seg selv. Gå hvordan du vil uansett stil, kropp eller hvordan du ser ut og nyt sommeren!

 

 

 

– Ann Helen

SANNHETEN OM DAGENS SAMFUNN

Det er rart ikke sant, hvordan verden har forandret seg?

Før i tida kom man hjem til middagstider og spiste det man fikk. I dag kommer man ikke hjem til middag om det er noe man ikke liker som bli servert fordi man er sinnsykt kresne. Man lekte ute, for folk var det alltid ute å se. Nå ser jeg så og si ingen som er ute å leker lenger, nå er det spilling av XBOX og Playstation som er tingen. Man kunne heller ikke forvente å bli kjørt hit og dit når man ønsket det, men syklet og gikk.

Min første telefon fikk jeg i 1.klasse, det var en ganske gammel Sony Ericsson som jeg brukte jeg kun til å ringe og sende meldinger til familien min. I dag forventer de fleste som går på barnetrinnet å få den nyeste iPhonen sin. Man tar flere hundre “selfies” om dagen allerede i den alderen og noen få år senere bruker de uttrykkene som “snappe”, “brb” “tyt”, “yolo”.  I tillegg har vi et stort behov for å vise verden hva vi spiser til hvert eneste måltid, selv om det er en brødskive med sjokoladepålegg på, utrolig rart spør du meg.. Greit nok å vise andre sine middagstips, men å vise andre at du har sjokoladepålegg på brødskiva de, der går grensa!

Sender man hjerter til hverandre så tror andre at man er forelsket i hverandre. Og sender kjæresten din hjerter til en annen person er h*n utro, og finner du ut av dette blir du sjalu!  Er det slik det skal være? Nei, absolutt ikke. Syns ikke det har så mye med bruk av emoij å gjøre, er vel heller hva du skriver og hvordan du skriver ting som er betydningen.

Før i tida lærte man vanlig folkeskikk og var hyggelig med hver og en som man møtte. Hva gjør vi i dag? Jo før du engang møter personen har du allerede lagd rykter på h*n. Verden består av ekstremt mange mennesker som ønsker å vite hvem som har knulla hvem og hvem folk har hooka med. Hvor blir av privatlivet? Finnes det ikke viktigere ting i livet å tenke på som familie, venner og det som virkelig betyr noe?

Og forresten, har du husket og si til mammaen eller pappaen din at du er glad i dem og sette pris på det dem gjør for deg? Ikke det nei, da har du muligheten til å gjøre det nå!

Selvfølgelig er jeg fullt klar over at dette gjelder ikke alle. Alle er forskjellige, og har forskjellige livssituasjoner. Men dette er faktisk sannheten om hvordan enkelte mennesker er, og jeg må si jeg syns det er merkelig hvordan verden har blitt..  Og mange ser faktisk opp til dette, men rådet mitt er å være seg selv. Vær den som gjør en annen dags bedre, det er det du kommer langt med her i livet! Ikke prøv å bli som andre, for hvem skal da være deg?

 

 

 – Ann Helen

OVERNATTING

Mamma og Didrik skulle som sagt i bryllup i går, og siden jeg syns det er utrolig kjedelig å være alene hjemme så hadde jeg planlagt at Anita og Ole skulle overnatte. Så vi koste oss med Taco og plutselig får jeg melding av Martin om at han kunne komme han også. Hadde spurt Martin på forhånd om han ville overnatte, men han kunne ikke, men der ble det endringer i planene gitt. Tror ikke jeg har vært så glad på lenge og håper ikke det er lenge til vi ses igjen.

Planene for kvelden våres var å ha filmkveld, men de tok brått vending. Anita begynte unormalt å klø og svi i øynene, de ble røde og hovne. Så da ble det legevakta en tur, men da vi kom dit endte vi med å dra igjen fordi det var svært lang ventetid og øynene hennes begynte å bli bedre. Tror det ble litt seint på oss i går kveld, for jeg endte med å sove hvertfall 4 timer i dag etter besøket mitt hadde dratt, så i natt blir det nok lite søvn på meg.

 

 

 

– Ann Helen

THE LAST DAYS

De siste dagene har bare flydd fra meg. Torsdag var jeg på tusenfryd med ca. 50stk, og deriblant kjente jeg kanskje 10stk. Men var utrolig fin tur og hadde det kjempegøy!

 

Prøver å komme i sommerstemning om dagen og i går benyttet jeg meg av det fine været, så dro på stranda med Anita & Ole, og Robin & Julie. Har overraskende nok bada svært lite i år, så satser på en tur på stranda senere i dag med Anita & Ole som skal overnatte hos meg til i morgen. Tenkte at det er mye koseligere med besøk av folk når man er alene hjemme, for mamma & Didrik har dratt til Oslo i bryllup og blir der til i morgen.

 

 

 

– Ann Helen

2ÅR SIDEN 5 VELSKAPTE VALPER KOM TIL VERDEN

Er det ikke helt utrolig? I går fylte våres 5 søte “små” hunder 2 år. Og nei vi beholdte selvfølgelig ikke alle 5, men alle sammen har vi litt kontakt med. Michelle (enste jenta i kullet) flytta til meg, Bamse flytta til mamma, Timmy bor rett borti veien der pappa bor og 2 litt lengre unna. Utrolig rart å se tilbake på den tiden hvor de veide så vidt en halv kilo, og jeg skal ikke legge sjul på at jeg savner den tiden. Hvor har tiden blitt av?

video:hundene

 

 

 

– Ann Helen

NEW IN

I dag har jeg vært med mamma og pappa i Hønefoss. Synes det er helt fantastisk at de er så gode venner fortsatt selv om de ikke er sammen lenger, helt utrolig etter ca. 13år siden det ble slutt mellom dem.

I dag hadde vi noen æren å gjøre, blant annet å bytte skoene pappa fikk til bursdagen sin. Han prøvde sikkert 5-10 par, men fant ingen sko som passet. Tror ikke det er rette tiden for han å kjøpe sko på nå, fordi beina han er virkelig ikke bra om dagen. Store, hovne og svært stygge. Så han kom med et forslag om at jeg kunne få et par sko i stede, og i tillegg kjøpte mamma et par sko til meg. Så da ble det 2 par joggesko på meg i dag.


Asics Gel-Zaraca 3 Løpesko


Asics Gel-Galaxy 8 Løpesko

 

 

 

– Ann Helen

UKENS

MOTIVASJON:

Siste uka på skolen og egentlig ganske lei skole, så nedtellingen mot sommerferien var motivasjonen.

LÅT:

Sommerfølelsen er ikke helt på plass enda, så her om dagen bestemt jeg meg for å prøve å sette hodet i sommermodus, med å piffe opp med de sangene jeg hørte mest på i fjor sommer. Deriblant er unbreakable en av mine favoritter som har gått rett inn på hjernen igjen.

HØYDEPUNKT:

Det må være turen til Oslo på torsdag, ble enda bedre kjent med Oslo og fikk se og oppleve mye nytt. Helt fantastisk!

INNKJØP:

LÆTTIS:

Festen til Tonje i går, holdt på å le meg skakk sikkert 10000år ganger.

BLINKSKUDD:

Vel.. et blinkskudd skal vel være ordentlig, og dette bilde var virkelig ille! Kan ikke tro at jeg nettopp posta detta og ikke velger å fjerne det igjen..


QUOTE:

Be happy.. not because everything is good, but because you can see the good in everything.

 

 

 

– Ann Helen

 

DID SOMEONE SAY PARTY?

Nå har jeg nettopp “stått opp”, eller egentlig så ligger jeg å slapper av fortsatt. Orker virkelig ikke å stå opp enda, drakk egentlig ikke så mye i går men det ble jaggu seint uansett. 6 timer med dårlig søvn i natt, gjør at du trenger et par timer ekstra. Feiret nemlig bursdagen til min kjære kusine i går, denne gangen med hennes nærmeste venner. Ikke akkurat ofte jeg drikker, ser virkelig ikke vitsen med å feste så ofte som de fleste på min alder gjør.

Bursdagsfeiringen ble vellykket og jeg tror alle koste seg kjempemasse!

Må også meddele at den fineste chihuahuaen i verden fylte 4år i går. Hipp hipp hurra for lille Milla!

 

 

– Ann Helen

SOMMERFERIE

I dag er dagen jeg både har gledet meg og gruet meg fryktelig til. Allerede fullført 1år på videregående, og jeg må si dett året har gått sykt fort. Året har gitt meg nye muligheter, og jeg har lært mye. Jeg har hatt oppturer og nedturer, men vitnemålet fikk jeg uansett!

Planene for sommerferien er ikke store, men jeg skal gjøre det beste ut av ferien og nyte den fullt ut, før jeg starter på igjen til høsten. Blir vel mest på stranda, være med venner, familien og mine skjønne små. Martin blir borte store deler av sommeren, så går bare å gleder meg til jeg får treffe han igjen.

Ønsker alle en riktig god sommer, kos dere masse uansett hva dere måtte finne på!

 

 

 

– Ann Helen

TUR TIL HOVEDSTADEN

I morgen er det siste dag på skolen, så for å avslutte dette året hadde vi klassetur med A, B og C klassen til Oslo. Skal jeg være ærlig, syns jeg starten på turen var helt forferdelig og jeg hadde mest lyst til å dra hjem. Men turen fikk en brå vending på en positiv måte heldigvis.

Vi var innom Frogner parken, slottsparken, Oslo S, og rundt steder jeg ikke aner om, og avslutningen på turen var på Aker Brygge. Været var ikke helt med oss i dag og det merkes veldig, for ikke så langt unna her jeg bor så jeg noen fyrte opp i ovnen. Helt klart et stort tegn på at sommerværet enda ikke er kommet, litt rart siden det allerede er sommerferie i morgen.

 

 

 

– Ann Helen