#TB

I ulykka forrige uke knuste telefonen min og nå er den blitt så ødelagt at jeg får ikke kontakt med “innmaten”, så nå har jeg sannsynligvis mistet 12000 bilder. Men jeg gjør et siste forsøk, har nemlig levert den fra meg til en ekspert i håp om at han klarer å fikse den. Jeg har sittet å tenkt på disse bildene i flere dager, og jeg syns det er veldig surt å måtte miste så mange bilder og minner fra i sommer og frem til nå. Derfor tenkte jeg dele noen minner som jeg har funnet igjen bilder fra.
For et fantastisk år, selv om det også var et rent helvette! Merker jeg mangler en del bilder når jeg ser over hvem bilder jeg faktisk har..

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Fredag den 13.

Sorry for lite blogging i det siste, men inspirasjonen og motivasjonen er virkelig ikke på plass om dagen når jeg virkelig trenger den. Men takk til dere som uansett titter innom bloggen min! Jeg har også en del skolearbeid om dagen, så får ikke tiden til å strekke bestandig heller.

Tenkte jeg kunne fortelle siste nytt. Onsdag kveld rundt halv ni, ble jeg påkjørt med mopeden av en bil som ikke overholdte vikeplikten sin. Så i dag har jeg gått rundt på krykker. Heldigvis har jeg ikke brukket noe, men jeg har forslått meg skikkelig. Mannen som kjørte på meg er veldig lei seg for det, og alt blir ordnet opp. Ingen sure miner, eller noe.

Ønsker dere alle en kjempefin helg, kos dere masse. Min helg går til å gjøre minst mulig, bare slappe av med beinet mitt og ikke minst resten av kroppen min som heller ikke har det så bra. Prøver å tenke mest mulig positivt oppi detta. Skal vel en tur på scooteren i løpet av de neste dagene, skal nemlig låne stefaren min sin frem til min er kommet på verksted og er ferdig fiksa. Kjenner ekstrem redsel til å sette meg på scooteren igjen, men jeg må komme meg på den fortest mulig før redselen tar overhånd..

Fredag den 13. i dag. Føler den dagen er bare oppskrytt, har ikke vært så halvgæli dag heller. Like mye kan skje alle andre dager som denne.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Tilbake på skolebenken etter en fin vinterferie

Åååå denne uka har bare vær helt fantastisk. Jeg har nemlig hatt vinterferie og nytet hver dag. De første dagene var jeg hos mamma og på tirsdag dro jeg til Solbergelva og var der til lørdag. Bestemor og oldemor har vært veldig dårlige og syke i det siste, og begge vært innom sykehuset en tur. Men i vinterferien min var de hjemme hos seg selv og jeg bodde hjemme hos bestemor, mens mamma og Didrik var hos oldemor. Jeg hjalp bestemor veldig mye med husarbeid fordi hun ikke orket så mye og var ofte borte hos oldemor å hilste på dem. Onkelen til mamma har ligget på sykehuset i ganske lang tid nå, så jeg var å besøkte han en dagene i ferien også. Så det har vært mye sykdom i familien nå..

I går hadde min kjære søster bursdag og i den anledning feiret vi selvfølgelig bursdagen hennes. Hun fylte 25år og er nå halvveis til 50år eller 1/4 til 100år, haha!

Har ikke hatt så mye tid til å slappe av denna uka, så i dag kom jeg på skolen skikkelig sliten og trøtt. Må nok slappe av noen timer denna uka..

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen