Tilbake på skolebenken etter en fin vinterferie

Åååå denne uka har bare vær helt fantastisk. Jeg har nemlig hatt vinterferie og nytet hver dag. De første dagene var jeg hos mamma og på tirsdag dro jeg til Solbergelva og var der til lørdag. Bestemor og oldemor har vært veldig dårlige og syke i det siste, og begge vært innom sykehuset en tur. Men i vinterferien min var de hjemme hos seg selv og jeg bodde hjemme hos bestemor, mens mamma og Didrik var hos oldemor. Jeg hjalp bestemor veldig mye med husarbeid fordi hun ikke orket så mye og var ofte borte hos oldemor å hilste på dem. Onkelen til mamma har ligget på sykehuset i ganske lang tid nå, så jeg var å besøkte han en dagene i ferien også. Så det har vært mye sykdom i familien nå..

I går hadde min kjære søster bursdag og i den anledning feiret vi selvfølgelig bursdagen hennes. Hun fylte 25år og er nå halvveis til 50år eller 1/4 til 100år, haha!

Har ikke hatt så mye tid til å slappe av denna uka, så i dag kom jeg på skolen skikkelig sliten og trøtt. Må nok slappe av noen timer denna uka..

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg