Innspilling av Allsang På Grensen

Før i dag ble jeg spurt av min kjære søster om å bli med på allsang på grensen. Så nå sitter jeg altså på vei til innspilling av allsang på grensen og gleder meg utrolig mye. Bilder kommer selvfølgelig i morgen+ oppdatering av ossen det var. Aldri vært på noen som helst innspilling før tror jeg, så dette er virkelig noe jeg gleder meg til. Her er dagens outfit:

Valper til salgs

Valpene blir 5 uker på tirsdag og vi har nå lagt de ut for salg.  Vi skal beholde 2 selv som betyr at 3 bamser (hanner) skal selges. Mer info finner du her: http://happyogvalpene.blogg.no

Bildene under er av de 3 som skal selges

Valp 4

Valp 5

Valp 6

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Leker husmor i varmen

I dag er jeg alene med 7 hunder i huset. Milla, Happy og de 5 nydelige valpene som er ute og koser seg. Jeg er inne med Happy og Milla. Er så kjørlig inne er fordi vi har inne aircondition. Det er utrolig deilig, har ikke døra oppe for da blir det bare varmt inne. Men i dag selv om det er over 40 grader, så har jeg lekt husmor. Jeg har så langt i dag kastet 2 og en halv pose med klær som er fra da jeg var mindre som jeg før håpet jeg kunne bli like liten igjen og bruke de klærene fordi dem var så fine. Nå så jeg faktisk inn i mitt syn at det finnes faktisk finere klær på markedet og kan heller kjøpe meg litt nytt. Mer klær blir nok kastet etter hvert, men må ærlig innrømme at jeg har en pose med klær jeg kommer til å gi bort eller selge. Jeg har også vasket 3 maskiner med klær, tatt ut av oppvaskmaskinen og ordnet med valpene i tillegg. Flere vaskemaskiner kommer nok til å bli vasket fordi det var mye klær på vask nå og alle håndklærene var brukt opp fordi jeg nyter sommerdagene og bader hver dag flere ganger om dagen. Badet faktisk 3 ganger i går, virkelig deilig at jeg kan bare gå 100meter eller noe fra mamma og ned til stranda! 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Tankene mine går i dag til alle de som mistet sine kjære og nære for 2 år siden! <3

I dag er det 2 år siden det i Oslo og på uttøya skjedde. Selv kjente jeg ingen som døde, men har mange venninner og andre kjente og bekjente som mistet mange av sine nære venner. Tankene mine i dag går til alle de som mistet sine kjære og nære for 2 år siden! R.I.P! <3 

Bildet er tatt fra google, tok egentlig bilder selv noen dager etterpå av roser og sånt men har ikke minnepennen som jeg har bildene på her… 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Tankene som svirrer oppi hodet om dagen

Det er mye som skjer i mitt lille(?) hode om dagen. Noen ting jeg ikke velger å utgi på bloggen, men dette er noe jeg velger å skrive om fordi jeg føler å få det ut. Jeg blåser i om familien, venner, beskjente eller andre blir sure på meg for at jeg skriver dette. Dette er min blogg, jeg skriver hva jeg vil og jeg tenker på hva jeg skriver her før jeg poster det og det tror jeg folk forstår.

Noen har sikkert lest det jeg skrev om bestemor for en stund siden, og noen kanskje ikke. Hun var syk før konfirmasjonen min, og ble hentet i luftambulanse. Hun ble litt bedre og fikk lov å komme i konfirmasjonen min, men hun måtte tilbake dit rett etterpå fordi hun fikk bare komme ut på perm. Inn igjen på sykehuset og var der noen dager. Hun ble bedre og fikk dra hjem til seg selv igjen.

I går natt tror jeg det var kom hun på sykehuset igjen, fordi hun hadde fått en maske hun ikke fikk på seg ordentlig.
I natt vekte mamma meg ved 3-tiden, og jeg trodde det var morgen og at mamma skulle til legen sånn som hun skulle i dag. Neida, hun vekte meg og sa at bestemor hadde fått hjertestans så hun måtte dra til Drammen med en gang. Hun ville ta med seg onkel og fikk tak i han til slutt. Hun hadde glemt at brua der borte var stengt så da måtte hun kjøre opp igjen til seg selv og en annen vei. 

Jeg fortalte søster`n det og kusina mi det, siden de ikke hadde fått vite noe enda siden vi ikke ville ringe dem så seint på natta. Mamma lovde meg å holde kontakt med meg hele tiden, men mamma det er ikke noe galt i det jeg sier nå, men jeg skulle ønske jeg fikk høre ting fra deg og ikke alle andre som forteller hver sin sak. Kanskje du ikke har hatt tid til å ringe meg. Uansett, onkel ringte stefaren min og sa det var stabilt når klokka var rundt 7 i dag. Så fikk jeg høre det at hun var kommet i respirator. Bestemoren min jeg hadde før våknet ikke ut av respiratoren men derimot pappa overlevde det. Det er 50-50 prosent sjanse for at hun overlever og selvfølgelig håper jeg på det beste. Søster`n sa at de visste ikke hva utfallet ville bli når de vekket henne ut fra respiratoren sakte men sikkert, så fikk jeg høre at hun ikke var i respirator lenger og at hun pustet fint. Nå venter jeg bare på å få tak i mamma for å få høre alt ordentlig. 

Jeg har virkelig ikke lyst til å miste bestemor enda, egentlig ikke i det hele tatt. Jeg er så glad jeg har en bestemor som henne, og ingen er som henne. Jeg elsker deg bestemor, du er ALT for meg du å<3
/
Bestemor og meg


Meg-Oldemor- Bestemor- Mamma-Storesøster

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Tiden går fort, valpene er allerede 1 uke gamle

Jeg må virkelig si tiden går fort med 5 valper i hus. Det er altså 1 uke siden de ble født i dag og jeg husker hver dag som har gått. Jeg må fortsatt si at jeg tar vare på dem som mine egne barn og at det er en herlig følelse å ha dem her i hus. De er kjempefine og jeg elsket dem fra første dag! 

Vil du se bilder? Klikk her(link)

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Morgenbilder

Hvorfor det bare er bilde av 2 av valpene? Jo fordi, vi drev å rydde litt inne på rommet dems så da putte jeg valpene i den esken de pleier å ligge i når vi fikser sånne ting+ at den ene valpen valgte jeg å legge ved puppen utenat de andre lå der fordi den er litt tynnere enn de andre.


Skikkelig trøtt i trynet sa du?
 

Her er vekten dems i dag:

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Sommerferie!

Dagene går ikke til å så mye, jeg passer Verdens Fineste Valper noe jeg elsker. Men det er dagene jeg får mye inspirasjon fra og det blir ikke så mye inspirasjon av å blogge dobbelt om valpene. Derfor lurte jeg på om dere har forslag til hva jeg kan blogge om her?!

Forresten valpene er helt herlige, og jeg tenkte å skrive litt om dem nå.
I går veide jeg dem igjen, og vekten dem ser man hvertfall har forandret seg. Jeg føler dem legger på seg mer og mer for hver gang jeg holder dem, men dem er virkelig noen herlige skapninger.

Ser hvertfall ut som dem legger på seg bra, og ikke for mye heller.

I går hadde vi besøk av venninne til søster`n og de ville gladelig hilse på valpene, samtidig fikk vi besøk av noen unger borti gata her og foreldrene dems kom også etter hvert. Det ble veldig hyggelig, selvfølgelig passet vi på at det ikke ble så mye pes for Happy og valpene. Alle var ikke inne likt og Happy var heller ikke inne der hele tiden.

I går klippet vi også neglene til hundene for første gang som kommer i et eget innlegg på bloggen til happy og valpene(link) litt senere.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen