MÅNEDEN SOM GIKK #30 – KJÆRESTE, REISE, PSYKISK HELSE..

 

OPPSUMMERING PÅ MÅNEDEN SOM GIKK

 

OPPTUR
Denne måneden har jeg reist en del, både til Oslo, Norefjell og Tønsberg. Vi har gått mye turer, spist mye god mat, kino, båtur, badet en del og mye annet. Å komme seg unna Hønefoss har virkelig vært helt fantastisk, og jeg er veldig takknemlig for at jeg har hatt muligheten til det.

NEDTUR
Lille snupp har blitt smittet av skabb på etter eller annet merkelig vis. Begge fikk heldigvis behandling raskt. Michelle har vi ikke merket på at han blitt smittet, men Milla er hvert fall snart 100% bra igjen.

HØYDEPUNKT
Det må helt klart være at jeg og Martin endelig har blitt sammen. Den gutten får meg virkelig til å føle meg som verdens heldigste. Han gjør meg så lykkelig!

INNKJØP
Hmm.. kjøpt så mye fint denne måneden, nye gensere, kjoler, topper, skjørt. Klarer ikke å bare velge ut et plagg.

TANKE
Jeg føler at jeg er på vei til å bli mye bedre psykisk, noe jeg er veldig takknemlig for!  Sliter en del med angst fremdeles, men depresjonen derimot har blitt mye bedre! Det er veldig deilig, for nå orker jeg mye mer og har mer overskudd.

MEST LESTE INNLEGG
(Trykk på de ulike for å komme til innlegget)

Siden sist

Jeg svarer på spørsmål om Martin og våres forhold 

15 ting du kan gjøre i sommer

3 FAVORITTSANGER

Tix- Neste Sommer

BlimE; Mer enn god nok- Stina Talling

Tix- Jeg vil ikke leve

 

 

Hvordan har din måned vært?

 

Følg meg gjerne på:
Snapchat/Instagram- @adalsjenta

UKENS SPØRSMÅL #80- KJENTE VENNER, FREMTIDSPLANER, ANALSEX..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Har du noen andre venner som er litt kjente også? Sånn at de blir kjent igjen når de går i byen f.eks? 
Verken jeg eller noen av mine venner er noen såkalte “kjente”, men noen av de blir noen ganger kjent igjen hvis de f.eks er på byen med “Er du venninna/søstera til Ann Helen?”, “Er du hun som vlogger for usensurerte?” osv.

Hva er planer angående jobb og evt. utdanning? 
Utdanning står litt på hylla for en stund. Jeg må bygge selvtilliten min, troen på meg selv og motivasjon. Dessuten aner jeg ikke hva jeg vil utdanne meg som. Når det gjelder jobb, håper jeg på å få en fast jobb ved tiden. Må prøve å å bygge meg opp, finne ut hvor mye jeg takler og hvilke jobb.

Hva gjør du for at anal skal være godt? Har prøvd det mange ganger og vil like det, men synes bare det gjør vondt.
God kommunikasjon er det viktigste, fortell partneren din om du synes det gjør vondt. Noen har også god effekt av å prøve med glidemiddel, men selv så prøvde jeg det bare noen ganger, litt og litt, og til slutt likte jeg det.

Hva liker du å gjøre i hverdagen sammen med kjæresten din?
Gå tur, se på tv, snakke og la oss bli inspirert av hverandre.

All time favoritt sang?
Rich love- onerepublic, kanskje?

Går typen din i bare en skjorte eller? Føler han bare går i den blå skjorta hele tia. 
Han har fire, to av den blå du nevner, en mørk med ruter og en hvit.

Hvorfor i alle dager overser du folk? Du oppretter en snap bruker for folk som vlogger også når du sier det er ledige dager og vi sprø så bare overser du? Veit det er mange som føler seg krenket av deg. Hvorfor oppfører du deg sånn?
Jeg veit ikke helt om jeg forstår hva du mener. Akkurat nå ligger det ingen uleste meldinger i innboksen, men noen ganger tar det litt tid før vedkommende får svar ettersom det må planlegges i forhold til hvilke dager som er ledige og i hvilken uke. Meldingene blir besvart og personer valgt ut etter hvem som har meldt interesse først, så kanskje derfor det kan føles sånn ut. Ikke veit jeg, men jeg vil gjerne få høre hvilke personer som faktisk føler seg krenket og overskjedd av meg, for jeg får ikke det til å stemme selv. Men tusen takk for tilbakemeldingen allikevel!

Leste at Martin hadde slanket seg, og det er virkelig motiverende! Lurte på om du hadde før og etter bilder?

Fått lov av han å poste bildene om det skulle være noe tvil i det. Bildene til venstre er før, og bildene til høyre er fra den siste måneden.

Hva er planene dine for høsten? Og året 2020?
Jobbe hardere med bloggen, få mer rutinert hverdag, jobbe med psyken, og bygge opp energinivået mitt (hvis man kan si det?), det er hvert fall planene mine frem mot og for høsten. Hva som skjer i 2020, aner jeg ikke. Forhåpentligvis er jeg inne i en større stillingsprosent i jobb, enn jeg kan se for meg akkurat nå.

Altså hvorfor vil du ikke slanke deg? Bare litt ville gjort deg finere.
Fordi jeg føler meg vel og fin akkurat som jeg er nå, og jeg lar meg hvert fall ikke påvirke av kommentarer som “Bare litt ville gjort deg finere.”, .

Har typen din talevansker?
Nei, egentlig ikke. Men når han blir stressa, blir han som meg- snakker veldig fort og gjerne litt mumlete.

Hva liker du best med deg selv?
Håret mitt.

Hva tenker du når du kommer over “perfekte” insta babes? Blir du påvirket av disse på noe vis?
Vil ikke påstå at jeg føler noen “perfekte” insta babes. Jeg tror det er med på å skape negative tanker hos de som følger dem, og derfor unngår jeg det selv også. De er med på skape et kroppspress, som jeg ikke lar meg bli påvirket av. Jeg er god nok som jeg er, og det er DU også!

Hvor bor du?
Jeg er oppvokst på Hallingby, bodde der i 20 år før jeg flyttet for meg selv i Hønefoss for et år siden, og her bor jeg fremdeles.

Siden dere to ikke har jobb for tiden, hvordan har dere råd til alt med tanke på husleia, mat, utgifter osv.
Vi begge mottar penger fra nav. Martin har egen leilighet i Hønefoss som han betaler for, og jeg for min egen. Samme med strøm. Når det kommer til mat, toalettartikler eller andre ting vi trenger når vi er med hverandre, så pleier vi å dele på det.

Er du mye ute på fylla?
Nei. Har ikke drukket siden bursdagsfesten til bestevenninna mi 22 juni, og sist jeg var på byen var natt til første mai.

Jeg synes alltid håret ditt seg fantastisk ut! Har du noen hår produkter, sjampooer, balsamer du vil anbefale?
Jeg bruker sjeldent varmeprodukter og om jeg bruker det så bruker jeg varmebeskyttende spray. Vasker håret mitt for ofte etter min mening, skal bli flinkere der. Men bruker shampoo og balmsam fra Elvital, den som heter Dream Length. Aldri trodd på at slike shampooer og balsamer skal gjøre at du får lengre hår, med denne hjelper faktisk! Ellers bruker jeg også en slags krem, som legger hårene som stikker opp på toppen ned og gjør håret friskere (mener jeg å huske). Klipper håret mitt en sjeldent gang, for å holde det sunt men klippes det for ofte blir det bare kort og vokser såvidt ut før jeg må klippe det igjen.

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? Legg igjen en kommentar!

 

Følg meg på:
Snapchat/Instagram- @adalsjenta

TANKER FØR LEGGETID

♥ Milla er endelig på vei til å bli frisk, noe som gjør meg veldig glad. For dere som følger meg på Snapchat, så veit dere at hun uheldigvis har fått skabb. Ikke skjønner vi helt hvordan, men muligens går det en skabb rev i nærheten av leiligheten. For en og en halv siden satt jeg sønderknust og var livredd for at hun ikke skulle bli bra igjen, fordi jeg trodde vi ikke gjorde behandlingen riktig og plutselig hadde hun fått et sår også. I dag var vi på kontroll, behandlingen har hatt effekt og såret er bra igjen etter å ha blitt smurt en uke. Jeg veldig stolt av den lille bærta. Vi har vært hos dyrlegen med henne 3 ganger på to uker, og hun har vært så rolig og snill. Før var hun veldig redd og synes det var svææært ubehagelig at andre tok på henne. Hun er fremdeles litt stressa, men det har kommet seg veldig nå. Dyrlegen og et par av de andre har skrytet så mye av henne også. Det er veldig koselig!

♥ Jeg synes det er litt trist at vi ikke skal reise bort mer i ferien. Vi reiste mye på kort tid, og er veldig takknemlig for alle turene. Men samtidig så kjenner jeg virkelig på at jeg er lei av å være hjemme. Jeg må nok dessverre bare leve med denne følelsen, ettersom vi ikke har mulighet til å reise mer foreløpig hvert fall.

♥ Det bloggåret gått litt i bølger, og ikke helt som jeg så for meg. Siste to ukene har jeg tatt meg ordentlig på denne fronten, og jeg merker hvor mye mer jeg orker og hvor glad jeg blir av å gjøre noe som interesser meg. Det å se at det gir resultater å jobbe med noe man liker, gir meg en større motivasjon. Jeg har mange drømmer. Å sette seg små mål og bygge seg opp, gjør at det kanskje er mulig å gjennomføre disse en dag? Jeg håper det. Akkurat nå sitter jeg med en god følelse og håper veien videre går som jeg ønsker. Jeg er veldig stolt over arbeidet mitt hvert fall, de siste dagene har jeg ligget på mellom 5000-6000 lesere, og havnet på opptil 15. plass i Norge!

♥ Jeg har hatt en lang tid som har preget av at jeg har stengt meg mye inne og vært lite med venner. Fått inntrykk av at de fleste tenker at det er fordi jeg har fått meg kjæreste, men det handler om så mye mer enn det. Det har skjedd så mye vanskelig på kort tid, og jeg trengte rett og slett å ta avstand fra alt. Nå føler jeg meg mye bedre. Forrige uke var jeg mye med Marthe og barna, og jeg håper på å kunne være mye sosial denne uken også, selv om jeg kjenner meg litt sliten her og nå.

♥ Jeg er så takknemlig for gullstjerna jeg fikk på Snapchat for en stund tilbake. Den har gitt meg muligheten til å nå ut til enda flere. Det er både spennende, utfordrerne, lærerikt og ikke minst veldig givende å være et “forbilde”. Jeg får så mange positive tilbakemeldinger på det jeg gjør, og det er noe som virkelig gir motivasjon til å være enda mer åpen om ting og hjelpe enda flere. Samtidig kan man aldri gjøre alle fornøyde, og ofte må ting oppklares gang på gang med ting man har skrevet/gjort for mange år siden. Det krever masse energi.

 

 

Natta dere♥

JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MARTIN OG VÅRES FORHOLD

Hvordan møttes dere? Så søte sammen! Ønsker dere alt godt
Vi møttes for første gang på ungdomsskolen. Jeg gikk da i 8. klasse og han i 10. klasse, hadde litt kontakt da, men tok opp igjen kontakten da jeg gikk vg1. Da hadde vi et bloggsamarbeid. Tusen takk!

Har Martin gått ned mye i vekt? Er det en inspirasjon for deg og din helse? 
Ja han har gått ned en del. Synes det er bra for han sin del siden det var det han ønsket, men det er ikke noe jeg tenker på i forhold til min helse. Forstå meg rett, prøver å holde meg i fysisk form og spise greit, men har ikke stort fokus på å gå ned i vekt selv.

Hva synes han om at du utleverer forholdet på Internett? 
Verken han eller jeg føler at jeg har delt så mye om forholdet våres. Vi begge deler en del bilder av oss/hverandre på våres snapchat-kanaler, men sagt lite om forholdet våres. Han har gått igjennom dette innlegget før jeg posta det, og godkjent det. Tror vi har ganske lik grense på hva vi synes er privat og ikke.

Hvor ofte har dere sex? 
Spørs hva du betegner som ofte, men vil si vi har det relativt ofte.

Er Martin glad i å bli tatt bilder av hele tiden egentlig? Han ser forskrekket ut på hvert bilde. Håper han ikke føler seg presset bare fordi du er en offentlig person og må oppdatere følgerne dine. 
Om han ikke ønsker å bli tatt bilder av eller ta bilder med meg, så sier han ifra. Han spør ofte selv om jeg kan ta bilde av han eller med meg, og legger ut på sin snapchat story/Instagram, så han føler seg ikke presset til det (sier han selv).

Hvordan er det for kjæresten din å være sammen med deg når du har dine verste perioder med angst f.eks.? Takler han det bra? Forståelse for at det er virkelig for deg og at du sliter når de situasjonen oppstår eller trekker han seg vekk?
Han veit selv hvordan det er å slite med psyken, så han takler det ganske bra vil jeg si. Jeg veit han synes det er vanskelig å vite hva han skal si til enhver tid, og det er forståelig. Men jeg synes han er en god lytter og kommer ofte med gode råd når ting er vanskelig for meg. Det er noe jeg verdsetter høyt. Vi er flinke til å se og være der for hverandre, noe som er superviktig i et forhold!

Hvor gammel er Martin?
Han blir 23 år i November. Så han er et og et halvt år eldre enn meg.

Hvorfor bruker Martin bare for store klær? Kanskje du burde hjelpe han med å finne klær. Du har fin stil. 
De fleste klærne hans har blitt for store nå som han har gått ned en del i vekt. Han er veldig lang i overkroppen, så problemet er at om han velger en mindre størrelse på noe, blir det kortere i lengden.

Hvor lenge har dere vært sammen? 
Vi ble sammen 2. juli, så det er veldig snart en måned!

Hva liker Martin å gjøre? Har han noen hobbyer? 
Jobbe med nettsteder. Ellers glad i å gå tur og reise.

Hvor høy er du og hvor høy er han? 
Jeg er 166, og Martin 195, så han er 29 cm høyere enn meg.

 

Hvor jobber han? 
Han jobber ikke for tiden.

Hei. Har kjæresten din noen vanskeligheter? Psykisk eller fysisk? 
Ja, han sliter psykisk.

Hva synes kjæresten din om hvordan du ser ut? Og hva synes du om han? 
Han sitt svar: Digg♥
Mitt svar: Jeg synes han er veldig kjekk. Fint smil og nydelige øyne, også har han så sjukt lange øyevipper. Misunnelig? Nei, ikke i det hele tatt! Også har han en så fin personlighet, som gjør han enda mer attraktiv.

Har dere to hatt sex enda? 
Det har vi. Vi hadde sex for første gang i 2015.

Hva gjør han til en god kjæreste for deg? 
Martin er virkelig tvers igjennom god, det kan jeg ikke si om veldig mange mennesker. Han er så snill, hjelpsom, kjærlig, godhjerta og fantastisk. Han er ikke bare kjæresten min, men også min bestevenn.  Jeg kan snakke med han om alt fra venninne krangling, familiedrama, angst, overgrep eller andre ting som plager meg. Han kommer med støttende ord og gir meg gode klemmer på mine verste dager. Han er nok den personen jeg stoler mest på, og det er ikke bare fordi han er kjæresten min, for sånn her har det allerede vært noen år. Vi har bygd opp en sterk tillit til hverandre, noe jeg verdsetter ekstremt høyt. Han er også ekstremt hjelpsom med hundene, og hundene har fått en godt forhold til han. Kanskje ikke så rart med tanke på at han har vært i livet deres en god stund, men det har blitt enda tettere det siste halvåret.

Hvordan vil du beskrive ditt og Martin sitt forhold? 
Trykt, spontant, tillitsfullt og veldig koselig! Vi har det utrolig bra sammen♥

Hvorfor ble du og Martin sammen? 
Fordi jeg elsker han og vil dele mitt liv med han.

Hva synes Martin om at du er så åpen om deres sexliv? 
Kan ikke akkurat si meg enig i at jeg har vært så åpen om sexlivet våres, og det kjenner ikke han seg igjen i heller.

Har du og Martin kranglet? 
Ja det har vi. Alle forhold har noen diskusjoner i ny og ned, heldigvis har vi det ikke så ofte og om vi har det så løser det seg raskt.

Tok det lang tid før du ble komfortabel med Martin? Sånn med tanke på kropp, nakenhet, sex osv.. 
Første gangen vi hadde sex i 2015 var jeg veldig ukomfortabel. Jeg hadde lite erfaring og var redd. Jeg ville ikke at han skulle se meg naken, så jeg satte tegnestifter på sidene av gardinene for tette de ordentlig, så det skulle bli ordentlig mørkt i rommet. Etter å ha gjort dette et par ganger, så sluttet vi med det ettersom jeg følte meg mer komfortabel. Han gjorde at jeg følte meg ganske fort trygg på han, overraskende nok etter alt jeg har vært igjennom. Han fikk vite om overgrepene før vi havnet til sengs, noe jeg er glad for! Han tok veldig hensyn og hadde stor forståelse for det jeg har opplevd. Med de overgrepene jeg har opplevd så har jeg vært veldig utrygg når det gjelder ulike seksuelle ting, og det har tatt tid å klare enkelte ting. Men han har hele tiden sagt at det har gått fint, og og det har vært en ganske betryggende følelse.

Tror du dere kommer til å vare livet ut, med barn osv.?
Jeg håper selvfølgelig det. Han er den jeg ønsker å dele livet mitt med, flytte med, gifte meg med og stifte familie med.

Hva er det beste og verste med Martin? 
Det beste er at han er så lett og god å snakke med. Han er veldig støttende og jeg er veldig trygg i hans nærvær. Det at han også er så hjelpsom de dagene hvor angsten min er verst og jeg har lite energi, er jeg også veldig glad for. Det verste er at han ikke er god på å gi eller ta imot komplimenter.

Når skal du gifte deg? 
Nå har ikke akkurat vi vært sammen så lenge, så det er nok en stund til det eventuelt skjer.

Hvor ofte møtes dere? Bor dere sammen? 
Nå har Martin vært her en ganske god stund, men vi begge prioriterer venner og familie selv om vi er mye sammen. Vi bor ikke sammen, selv om det føles sånn ut akkurat nå.

Var Martin din første kjæreste? Og var han din første seksuelle opplevelse? 
Nei, det var han ikke. Jeg hadde vært i to forhold før han, og hatt sex med en, da vi ble sammen første gangen. Men vil si at dette er det mest seriøse og beste forholdet jeg har vært i, kanskje ikke så rart at vi da fant tilbake til hverandre?

Er det noe du irriterer deg over med Martin? 
Noen ganger føler jeg at han kanskje forventer at jeg husker ting, veit hvordan ting skal gjøres og lignende, det kan være litt irriterende.

Har dere sagt at dere elsker hverandre?
Det har vi. Et sterkt ord med en stor betydning fra våres begges side♥

Hvordan fant dere tilbake til hverandre? 
Det startet med en sprut, og endte opp med følelser.

Noe annet dere lurer på om Martin og forholdet våres? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så kanskje det kommer et lignende innlegg senere.

18:18

I skrivende stund ligger jeg på verandaen å nyter sola, faktisk for første gang i år. Har egentlig hundre ting å gjøre både inne og ute, men å jobbe ute og nyte litt oppkuttet frukt, frister mer. Har faktisk gjort to nyttige ting i dag da, satt opp det nye bassenget til hundene som forresten falt i smak hos dem begge, og sprayet et strøk med maling på “festene” til blomsterkassene. Skal vise dere bilde når det er ferdig, tror det blir dødskult! Martin er hjemme en tur å fikser litt ting, men kommer tilbake om ikke så lenge. Så tenkte å starte snart med å lage middag til han kommer hjem igjen. I dag blir det pepperbiff med fløtegratinerte poteter, saus og maiskolbe ved siden av. Digg digg!

   

Håper dere alle har hatt en strålende dag og koser dere masse i sommervarmenSun on Apple

 

15 TING DU KAN GJØRE I SOMMER

Sun on Apple Sommer album
Ta masse bilder når du er ute å reiser eller når du er ute og gjør ting. Samle bildene i et album enten ved å bestille på nett, eller skriv ut selv. Fyll inn med bilder og tekst. En koselig ting å gjøre der og da, og enda koseligere å se tilbake på om noen år.

Sun on Apple Utforsk nye strender
Lei av samme strand fullt opp av folk? Google deg frem og utforsk nye badeplasser.

Sun on Apple Spis is
Dra til en kafè hvor de selger god iskrem for å kjøle deg ned i sommervarmen, eller lag egne å frys ned så har du is en god stund fremover.

Sun on Apple Sommerliste
Lag en Spotify-liste med dine favoritter som gir deg skikkelig sommerfølelse.

Sun on Apple Fiks ting hjemme
Nå som du har masse av tid, er det kanskje på tide å få satt om kommoden som har stått i boden et par måneder allerede? Heng opp nye bilder, hyller og annet pynt.

Sun on Apple Tivoli
Ta deg en tur på tivoli å ta morsomme karuseller og vinn bamser, forundringsposer eller andre kule ting!

Sun on Apple Les bøker
 Kjøp inn noen nye bøker eller grav etter noen gamle skatter i bokhyllene, og legg deg ut i solen.

Sun on Apple Skolestart
Kjøp inn nye blyanter, skrivebøker, kalkulator, veske/sekk, så slipper du å stresse med dette to dager før skolestart.
Sun on Apple Badebasseng i hagen
Lang vei til nærmeste stand? Da kan det være genialt å ha et basseng i hagen. Her har vi et lite basseng som hundene kan bruke på de varmeste sommerdagene, og som det faktisk er plass til meg oppi også. Det er kjekt!

Sun on Apple Spa dag
Dette trenger ikke koste så mye heller. Ta deg en god varm dusj, hår kur, ansiktmaske og legg på ny neglelakk.

Sun on Apple Tusenfryd 
Kjør berg- og dalbane. Jeg er en skikkelig pyse der, men det er masse å gjøre der som ikke er så skummelt heldigvis!

Sun on Apple Overnatting
Inviter venninner på overnatting, lei hytte, eller sett opp telt. Disk opp med frisk frukt, litt snacks og sjokolade! Se på en film og skravle til dere sovner.

Sun on Apple Ta bilder
På sommeren blir lyset så utrolig fint og bildene enda bedre, utnytt det til det høyeste!

Sun on Apple Reise
Roadtrip i Norge eller ta deg en Sydentur med kjæresten, venner eller familie. Finn ut på forhånd hva dere vil oppleve på turen for å få mest ut av reisen.

Sun on Apple Hage
Kjøp inn nye blomster, lys og pyntegjenstander til verandaen/hagen.

 

 

Følg meg videre på:
Snapchat/Instagram- @adalsjenta

UKENS SPØRSMÅL #79- KJÆRLIGHETSSORG, SEX STILLINGER FOR OVERVEKTIGE, KLEIN RUNDT GUTTER..

UKENS SPØRSMÅL

Vet du at veldig mange jenter som sliter med angst & depresjon ofte har ADHD?
Det er jeg fullt klar over ja, men jeg veit også at veldig mange som blir feildiagnostisert med ADHD og sliter med angst & depresjon i stedet, så det kan gå begge veier. Tenkte å dele min erfaring om dette i eget innlegg.

Ønsker du og Martin å flytte sammen å starte familie? 
Etter hvert vil vi nok flytte sammen, men det er ikke noe vi stresser med. Jeg har hatt lyst på barn i mange år allerede, mens Martin derimot er ikke klar for det, så det å stifte familie kommer nok ikke til å skje ved det første.

Er det en type plagg du ikke føler deg vel i?
Joggebukse, helt klart. Går aldri i det i offentligheten, da jeg føler meg lite velstelt og blir nesten uvel av det.

Hvilke sex stllinger anbefaler du for oss overvektige for å komme ordentlig til? 
Misjonær, på toppen (ri), doggy (også liggende, tror det kalles sommerfugl), og stående bakfra.

Hvor gammel er du? Og når ble du født? 
Jeg fylte 21 år, 21. april. Så ble altså født i 1998.

Favorittplagg akkurat nå?
Ååh, vanskelig spørsmål.. Veldig glad i de fleste sommerkjolene mine og har også nå falt for skjørt, gult og leopardmønster. Klarer ikke å bare velge et favorittplagg egentlig.

Hvordan pleier Hønefoss- folk å reagere når de ser deg offentlig? (I byen f.eks.)
Det varierer veldig, spørs om det er i edru tilstand eller ikke for eksempel. På byen kommer det oftere folk bort til meg, virker som de tørr mer da på en måte. Får ofte komplimenter for bloggen og Snapchat. Det samme egentlig om jeg møter folk som ikke kjenner meg i edru tilstand, men dette litt mer sjeldent. Bekjente ofte med et “hei”, og de som har mobbet mer før baksnakker ofte.

Hvordan takler du press?
Jeg føler egentlig ikke på noe press. Kjører mitt eget løp og tenker sjeldent over hva andre mener, sånn for utenom kjæresten min og venner da. Det har faktisk litt å si, i blant hvert fall.

Har du ofte sex?
Spørs hva du betegner som ofte egentlig, er veldig varierende fra person til person, men jeg har det relativt ofte etter min mening.

Hvordan er det å leve med angst? Hva utløser angst for deg?
For å være ærlig, helt j*vlig. Absolutt ingen god følelse, men det er noe man kan lære seg å leve med og finne metoder som gjør det bedre. Det er mange ting som kan utløse angst for meg, blant annet ting som minner meg om han som misbrukte meg seksuelt eller at jeg tenker mye på det, store folkemengder, forventninger jeg føler andre har til meg, stress og tanker om døden for å nevne noe.

.

Føler du stiller deg selv spørsmål, sånn har noen virkelig lurt om du har gått påbygg liksom?
Det kunne aldri falt meg inn å stille spørsmål til meg selv. Å spørre om jeg har gått påbygg er etter min mening like normalt som å stille spørsmål om sex-stillinger, for de som er overvektige. Spørsmålet kom inn på Tellonym. Bruker ofte denne appen til å få inn spørsmål siden da virker folk mye tryggere på å spørre om ting.

Jeg er skikkelig dårlig på å snakke med gutter. Kleiner helt ut og blir på en måte helt annerledes enn jeg egentlig pleier å være- noe alle rundt meg påpeker og nesten bruker mot meg. Har du noen tips? (Er 20 år gammel og sliter hahaha)
Det er helt normalt å bli litt klein når man snakker med gutter, spesielt om det er noen du ikke kjenner så godt eller aldri har møtt. Den “bli kjent” fasen med en ny person, kan være veldig ubehagelig og skremmende. Prøv å finn felles interesserer eller ting å snakke om. Kanskje se på en film eller lag middag sammen, da har man et fokus. Ikke tenk på hva andre måtte mene, fokuser på deg selv og utfordre deg selv til å snakke mer.

Hvordan takler du hat? 
Oppover tidene har jeg blitt mobbet en del, det har gjort meg veldig hardbarka vil jeg si og gjort at jeg takler mye. Tar sjeldent til meg ting fordi jeg veit folk er sjalu, har dårlig selvbilde og sliter med seg selv. Før derimot var jeg veldig nærtagende, men kommentarer som har kommet på ting jeg har gjort bra eller at jeg selv har kjent på mestringsfølelse av å ha gjort noe, har bygget meg opp og gjort meg sterkere.

Har du opplevd skikkelig kjærlighetssorg, i så fall hvordan fikk du ting til å bli bedre?
Ja det har jeg. Det var veldig tungt og vanskelig, og tok over et år før jeg kom meg videre.. Det er veldig varierende fra person til person om hvordan man kommer seg videre etter noe slikt, men for meg hjalp det å være med venner og familie, høre på musikk, se på serier, holde fokus på hundene, reise og tenke det negative om forholdet/personen. Forholdet jeg hadde var helt perfekt, så det var lite å finne. Det var alltid noe positivt i det negative. Så det var ikke akkurat lett å komme seg videre etter å hatt det så bra med en person. Andre tips kan være å si til deg selv “dette kommer jeg igjennom”, ta vare på deg selv, tenk positivt på det du fortsatt har, møt nye mennesker, gå turer, les bøker og hold fokus på det som interesserer deg.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

Følg meg gjerne på:
Snapchat/Instagram- @adalsjenta

BILDEDRYSS FRA SOMMEREN

Sommeren er omtrent halvveis, og ferien er over for min del. Ferien våres startet i starten av forrige måned. I utgangspunktet var planen for i år å bare være et par dager på hotell i Oslo med Martin, men det ble et par dager ekstra. Like etter dro vi på Norefjell med familien hans og leide suite der et par netter. Etter noen dager hjemme dro vi videre til Tønsberg, og tok like greit et par netter der også. Tenkte å komme med et lite bildedryss fra de fine turene våres ♥

 

 

 

 

Bilder sier mer enn tusen ord sier de, så trenger jeg å si mer? God mat, gåturer, shopping, kino, båttur, badekar om kvelden (roseblander og champagne den ene kvelden), og mange nye og ikke minst fantastiske opplevelser. Det vi opplevde disse dagene, er noe vi bare drømmer om ellers. Følelsen av lykke kriblet i hele kroppen.

Før vi tok turen hjemover, tok vi oss en natt på Fornebu. Var ikke så mye som skjedde der, og vi begge var ganske slitne etter tre dager i Oslo. Så vi slappet av for det meste egentlig. Vi kom dit ganske seint, så det meste var stengt. Vi bestilte derfor pizza til hotellet, og gikk oss en liten kveldstur etter det. Dagen etter gikk vi ned til The Local Oven. Hadde aldri spist der før, men det var faktisk veldig god og billig mat der.

 

Etter noen dager hjemme, ble vi invitert med av foreldrene til Martin til Norefjell. Der leide vi en stor suite som var helt sinnsykt fin! Hotellet også var helt nydelig, i tillegg var det mulighet for både spa og bading. Her var det også mange turmuligheter, men endte bare med å gå rundt vannet, og hilse på dyrene som var her. Vi dro også til både Flå og Gol hvor vi tittet i butikker, og gikk rundt.

Martin og jeg hadde vist frem mye romanse på snapchat-kontoene våres, og det hadde allerede dukket opp spørsmål i flere uker om vi var blitt et par. Det var faktisk ikke før denne turen at dette skjedde, og det gjorde turen ekstra spesiell. Tenk at vi er endelig sammen♥

 

Tønsberg er også et sted jeg aldri har vært før, men her likte jeg meg veldig godt. Mye roligere enn Oslo, men samtidig mange muligheter for shopping og se masse. På hotellet våres var det treningssenter, så det ble faktisk en liten treningsøkt på meg den ene dagen. I tillegg var det tak-terrasse hvor det var mulighet for å bade og sole seg, noe vi alle fire benyttet oss av. Dagen vi skulle hjem stakk vi en tur til Sandefjord først. Her ble det litt mat, shopping og tivoli.

For noen koselige feriedager vi har hatt, veldig takknemlig for alle opplevelsene vi har skapt♥

 

Følg meg gjerne på:
Snapchat/Instagram- @adalsjenta

JEG ER BLITT VERIFISERT PÅ SNAPCHAT

For en god stund tilbake fortalte jeg dere at 10 700 personer hadde sett mystoryen min. Å gå fra 1000-2000 til dette, kom som et sjokk. Like etterpå ble jeg verifisert. Det betyr at jeg har offisiell konto og gullstjerne bak navnet mitt. De siste 28 dagene har over nærmere 800 000 sett mystoryen min, det er faktisk helt sinnsykt. Det at jeg har muligheten til å nå ut til så mange mennesker, føles helt uvirkelig. Prøver å bruke min stemme til noe positivt og til å kunne hjelpe andre mennesker både med angst, depresjon, selvbilde, kroppspress og generelt press i hverdagen. Jeg deler også mye om hverdag, interiør og sminke, og svarer på en god del spørsmål som jeg ofte får inn anonymt. Følg meg gjerne: @adalsjenta.

UKENS SPØRSMÅL #78- ANGST, NAV, ABORT..

UKENS SPØRSMÅL 

Jeg sliter også med angst. Hvordan angst har du? Og hvordan takler du den?
Jeg har sosial angst, panikklidelse, dødsangst og prestasjonangst. Det er mange grunner til min angst, og flere ting som trigger det. For at angsten skal bli bedre, er det viktig å møte de situasjonene som gir meg det. Det er selvfølgelig ikke lett, men det viktigste er å prøve. Noen situasjoner trekker jeg meg også unna, hvis det blir for mye, og det er helt ok. Da er det bare å prøve igjen senere. Mine beste tips er: husk å puste og aldri gi opp. Finn ut hvilke situasjoner som gir deg angst, sett deg mål, gjerne med hjelp av en psykolog/psykiater/lege eller andre som kan hjelpe til med dette.

Har du egentlig fått “påvist” angst og depresjon av lege/psykiater? 
Ja det har jeg. Kunne aldri falt meg inn å fortelle om at jeg har angst og depresjon om jeg hadde selvdiagnosert meg selv.

Hvor gammel er du?
Jeg fylte 21 år 21. april.

 

Hvor lenge har du holdt på med blogg/snap? Du virker så koselig, hadde vært så koselig å blitt kjent med deg! 
Jeg har holdt på med blogg siden april 2012, så det har blitt en stund nå. Snapchat er noe som ble mer og mer populært å drive med som en slags vlog for to år siden, og denne “trenden” slang jeg meg også på. Etter et og et halvt år valgte jeg å kutte ut denne og fokusere mer på @adalsjenta, som jeg fremdeles legger ut en del på. Den har fått store framskritt som jeg skal fortelle mer om senere.

Når mista du jomfrudommen din? 
Jeg mista den da jeg var 16,5 år.

Hvordan er du så selvsikker, glad og positiv etter alt du har opplevd? 
Alt det vonde jeg har opplevd og problemer som har dukket opp igjennom tidene er noe jeg bare har hatt nødt til å stå i og takle, ofte på egenhånd. Det har gjort meg sterkere, mer reflektert og tidligere “voksen”. Jeg har lært meg å ikke ta til meg negative (les: stygge og jævlige) kommentarer fra andre, prøvd å sett gleden i det som har vært bra og fint, og det har vel også vært med på å forme enn positiv innstilling hos meg også.

Hvordan håndterer du depresjonen? 
Depresjonen er noe som smalt meg rett i trynet, eller det føltes sånn ut hvert fall. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle takle det eller komme meg ut av det, så jeg endte opp med å si nei til avtaler med venner, trekke meg bort fra ting og holde meg for det meste hjemme. Hadde lite energi og husket mindre av hva ting hadde sagt og avtaler jeg hadde. Så kan ikke akkurat si at jeg håndterte det så bra, men jeg har lært mye og føler meg mye bedre nå. Jeg veit ikke helt hvordan det skjedde, men det handler nok både om at jeg har sluttet på tablettene mot acne som utviklet depresjon min i første om gang og at det har skjedd mange fine ting. Jeg begynte også å utfordre meg selv til å dra mer ut, si mer ja og holde fokus når det gjelder avtaler og ting folk fortalte meg.

Kan du gå på Nav så lenge du vil?
Nav kan ikke akkurat ikke kaste folk på gata og jeg sitter her med en leilighet jeg betaler leie på som de godkjente. Nå mottar jeg AAP, og kan ikke det i all verdenstid, men når jeg ikke kan motta det lenger veit det at jeg får en annen type hjelp.

Hvor mange har du hatt sex med?
4 gutter har jeg hatt sex med.

Har du gått påbygg?
Ja, det har jeg. Det er to år siden jeg fikk ut av vg3- påbygg til generell studiekompetanse.

Hvor mange ser storyen? 
De siste 28 dagene har over 750 000 sett mystoryen min. Det har vært dager det har vært opptil 27 000 på en dag, men jeg pleier oftest å ligge på rundt 10 000 nå.

Hva er bh størrelsen din? 
Vanligvis E 90, men bruker også noen ganger F.

Hva synes du om analsex?
Jeg har hørt av flere av venninne mine at de synes det er vondt og ekkelt, noen med denne meningen uten å ha prøvd også. Kan forstå det på en måte, for hadde aldri trodd jeg ville prøve det, men etter å ha gjort det synes jeg det kan være veldig godt. Synes ikke det før fjerde gangen vel og merke, så jeg kan trygt si at jeg ga det noen sjanser.

Hva tenker du om abort? 
Synes det er fint at vi kvinner har den muligheten, men synes det er synd når folk tar abort fordi de har vært uheldige og ikke tenkt på prevensjon. Alle veit jo hva som kan skje om man ikke er nøye med det. Men at mennesker som f.eks. har blitt voldtatt tar abort synes jeg er ok. Selv kunne jeg aldri tatt abort, selv hvor tidlig det hadde vært.

Synes du e så utrulig undervurdert, e så lite bloggera som e like åpen og ærlig som du e. Kordan i alle daga e du ikkje på førsteplass? 
Det setter jeg veldig stor pris på å høre, tusen takk! Jeg ligger på 19. plass i Norge i dag, så det er vel en start?

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? Legg igjen en kommentar. 

 

 

Følg meg gjerne på:
Snapchat/Instagram- @adalsjenta