SIDEN SIST

Nå er gått over to måneder siden jeg ble borte herfra, og faktisk fire måneder siden jeg hadde jevnlige oppdateringer. Jeg veit ikke hvordan jeg skal forklare disse månedene. Akkurat nå føler jeg ikke for å dra inn hvordan verken psyken min eller livssituasjonen min i forhold til dette, rett og slett fordi det har skjedd så mye negative og vonde ting som jeg helst vil glemme. Viktigst av alt nå, er at jeg har det mye bedre enn jeg har hatt det, det siste halvåret. Jeg føler jeg har mye mer energi og motivasjon til å gjøre ting nå, og det føles helt fantastisk. Tenkte derfor å komme med en aldri så liten update med hva som har skjedd på denne tiden, som en oppstart med bloggen igjen. Angsten og depresjonen har fått meg til å trekke meg bort fra mye og gjort at det kunne skjedd så mye mer på denne tiden enn det har gjort, men allikevel har det skjedd flere koselige og bra ting jeg vil dele. Det blir riktig nok ikke en grundig gjennomgang av alle opplevelser, bursdager, 17. mai , eller helt hverdagslige ting osv, men en kort sammenheng med kanskje det mest “spesielle” tingene som har skjedd på denne tiden. Kommer også et par ting fortløpende i egne innlegg.

Sluttet på kuren mot acne.
Etter å ha gått rundt et halvt år på en tablett kur mot acne, var jeg endelig ferdig forrige måned. Denne kuren ga meg depresjon, som var det mest negative med kuren, men den har hatt god effekt på huden min. Tenkte å komme med en oppdatering om den etter hvert med litt mer om hvordan jeg synes den var, resultat og svare på spørsmål hvis dere har noe.

Milla og Michelle har hatt bursdag
Jeg synes tiden går altfor fort! De to små jentene mine er allerede 8 og 6 år. Veldig blandede følelser rundt det. Har fått så mange fine år med dem, men kjenner på hvor få det kanskje er igjen.. Det gjør vondt! På bursdagene deres ble det selvfølgelig feiring med hundekake, mye leking og en ekstra lang tur.

Jeg har falt for gult og leopardmønster.
Hadde aldri trodd det skulle skje, men det skjedde. Er så fint!

Martin og jeg har blitt kjærester
For noen kom dette kanskje som et sjokk, og for de fleste ikke ettersom vi begge har oppdatert en del på våres Snapchat kanaler med bilder av oss, og opplevelser sammen, og det har vært tydelig at vi har hatt en godt øye til hverandre. Jeg er så lykkelig med han!

Besøkt Danmark, Oslo, Norefjell og Tønsberg
Sånn for utenom dagsturer til Drammen og Hallingmarken for å nevne noe, så har jeg dette året faktisk fått reist en del, eller mer enn jeg vanligvis gjør hvert fall. Spesielt de to siste ukene vel og merke. Tenkte å vise dere bilder fra dette i eget innlegg, slik at det blir mer oversiktlig. I starten av juni var jeg også i Danmark sammen med søsteren min, det var veldig koselig! Skikkelig jentetur med shopping, se på nye steder, god mat, også ble vi kjent med mange nye folk. Minner for livet!

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg