USIKKERHETEN INNI MEG..

DET ØDELEGGER SÅ MYE..

På bloggen føler jeg at jeg uttrykker meg som en selvsikker jente, med bein i nesa og som ikke bryr seg om hva andre måtte mene. Dette gjenspeiler meg som person i virkeligheten også, det er akkurat sånn jeg er. Det jeg ikke har snakket om er usikkerheten inni meg. Ikke fordi jeg ikke vil, synes det er flaut eller ubehagelig. Men rett og slett fordi dette er noe jeg har måttet tenke lenge på selv, hva som får meg så usikker, hvordan dette påvirker meg, og hvordan jeg kan jobbe med dette. 

Usikkerheten inni meg handler ikke om meg selv som person, det handler om mitt forhold til andre, av erfaringer fra tidligere. Jeg er redd. Redd for å bli såra, skuffa, sint og fortvilet. For om andre lyver til meg, trår over en strek over noe som ikke er greit eller gjør meg noe vondt på et annet vis, så skal jeg love deg at en av disse følelsene kommer opp. Jeg har blitt seksuelt misbrukt av en mann, han har gjort meg usikker, særlig på det motsatte kjønn. Jeg har blitt løyet til, det får meg til å overtenke og være mistenksom. Jeg har blitt mobbet og fryst ute, og frykten for at det skal skje igjen er der. Dette er bare noe av mange ting som bygger min usikkerhet. Det er så vanskelig å skulle gå å tvile, overtenke, og være mistenksom hele tiden. Å ikke stole på folk og gjette seg til sannheten er ingen god følelse. For meg så er den største byrden rundt dette, min usikkerhet til det motsatte kjønn. Jeg var sammen med en gutt for et år tilbake, han brøyt min tillit til han fordi han gjorde akkurat det samme mot meg, som personen som overgrep meg gjorde. Det fikk meg til å tvile og bare tanken på det kan trigge meg til angstanfall. Frykten for at det samme skal skje er stor.. En annen ting som usikkerheten har ødelagt for meg, er det å snakke i den gruppa jeg går på, på DPS. Vi har rundt 5 ganger igjen nå og jeg har vanskelig for å åpne meg der. Hvorfor har jeg enda ikke funnet ut, men jeg blir usikker. Sist time sa jeg nok mer enn hva jeg har gjort i løpet av de 15 andre timene jeg har hatt der. Og jeg skulle virkelig ønske at det ikke var sånn! I jobbsammenheng er det også vanskelig, det tar meg lang tid å bli trygg. I starten holder jeg meg litt tilbake, lytter og analyserer ting. På jobbintervju tar nervene overhånd og utfallet blir som man kan tenke seg til. Prøver å se positivt og jobbe med dette, også håper jeg at ting blir bedre etter hvert!

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

FLYTTEVLOG #1- TANKER, MINI IKEA-TUR, HENTER NØKLER, LEILIGHETEN

FØRSTE FLYTTVLOG

Endelig er første flyttevlog ute! For meg har det ikke bare vært fryd og gammen å skulle flytte for meg selv, noe jeg også snakker litt om i videoen. Men jeg tror dette er det rette valget,  en gang så må jeg flytte ut uansett. Akkurat nå så gleder jeg meg masse, jeg har masse å se frem til som jeg skal dele med dere! Håper dere vil like den første videoen. Her snakker jeg som sagt litt om det her med tanker rundt flyttingen og i tillegg tar jeg dere med på en mini ikea-tur, henter nøklene og jeg viser dere leiligheten.

SPØRSMÅL RUNDT FLYTTING OG LEILIGHETEN..

FOR MITT EGET PERSONVERN.. 

Hei dere! I skrivende stund driver jeg å laster opp den første flyttevloggen, og tenkte i mellomtiden å dele litt tanker rundt det her med flytting og leiligheten. Veldig mange har jo stilt meg spørsmål om ting når det gjelder dette, og mesteparten har jeg valgt å ikke svare på. Det er rett og slett på grunn av mitt eget personvern. Altså ikke det at de spørsmålene som er kommet inn så langt er så farlig å svare på, men jeg er veldig redd for å være helt ærlig. Verden er jævlig, og usikkerheten min er så stor at jeg vil heller holde tilbake for mye enn for lite når det kommer til dette. Slik kommer det også til å bli med eventuelle jobber fremover også, rett og slett for at frykten min er blitt så alt alt for stort. Jeg ser ikke akkurat på meg selv som en kjent person, men mange kjenner meg eller veit hvem jeg er, og tanken på at noen plutselig skulle gått rundt husveggene mine, banka og prøvd å ta snikbilder for eksempel gjør meg uvel. Mange spør jo også hvordan jeg gjør det økonomisk sett, og det er noe jeg ser på som privat. Tror helt ærlig at flesteparten av de som leser dette, ville sagt det samme om de var i min situasjon og drev en blogg hvor mange ønsket å vite sånn type informasjon om seg. Jeg håper dere forstår og kan respektere dette. Prøvd å svare på en del, men som sagt så har jeg en grense jeg også. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #43- JOBB, KOSTHOLD, LEILIGHETEN..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Hvem heier du på, på Paradise? 
Nå har jeg ikke fått fulgt med på den siste uka, ettersom veldig mye har stått i veien for det,og ting jeg har hatt nødt til å prioritere i stede. Men om de folka som jeg tror fremdeles er der så heier jeg på Erik og Ingrid. Erik er så rå, og har spilt ut flere av legendene. Jeg heier også på Marius, han er så skjønn, godhjerta og herlig!

Jobber du ikke på SubWay?
Nei, det gjør jeg ikke. Flere har spurt om hvorfor også, men det er ikke noe jeg verken kan eller vil snakke om. Det er veldig komplisert..

Hva kunne du tenke deg å studere? 
Jeg er veldig usikker. Men har tenkt på rådgiver, ettersom da jeg var igjennom en anmeldelse for 2 år siden ble jeg henvist til noe som heter BRIS. Dro aldri dit, men å hjelpe mennesker som har opplevd lignende situajsoner som meg på den måten er noe jeg kunne tenke meg, og de som jobber der har rådgiverutdannelse. 

Kan du vise favoritt klesplaggene dine? 
Det kan jeg få til! 

Har du noen gang tenkt på å endre kostholdet ditt? Virker som du spiser veldig mye usunn mat. Veit du konsekvensene av slik mat?
Jeg er så utrolig lei av folk som skal kommentere slike ting. Hva jeg velger å spise og ikke er opptil meg. Jeg veit konsekvensene av usunn mat, men hvem har sagt at jeg spiser så mye som det virker som enkelte skal ha det til? Jeg legger svært sjeldent ut bilde av maten jeg spiser, og når jeg først gjør det så skal jeg innrømme at det er ikke akkurat det sunneste jeg kan spise. Men jeg synes det er så koselig å kunne legge ut litt sånne type bilder når jeg er ute å spiser med venner og sånt. 

Så kult, hva betaler du for en så stor leilighet? Er på jakt etter selv så greit å vite hva ting ligger rundt. 
Veit ikke helt om jeg ønsker å svare på dette, men det kan vel ikke akkurat skade? Skal betale 6900kr i måneden, der det meste er inkludert. 

Hei! Lurte bare på hvordan du får løst det med leiligheten når du ikke har jobb? Hvordan skal du få betalt det i en eventuell studietid med kun studielån? Kan du fortelle hvordan du løser det økonomisk? Heier på deg 🙂
Fått flere spørsmål om dette, og jeg skjønner at dere er nysgjerrige, men dessverre ønsker jeg ikke å dele alt for mye. Søker jobber hele tiden, så håper det snart dukker opp en til meg. Foreløpig går hvert fall ting fint, og hvordan jeg får inn penger er det ingen som har noe med. Studietid er ikke noe jeg tenker over nå, ettersom det er nok en stund til jeg skal studere uansett, og da har jeg forhåpentligvis jobb med siden av.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

BEFORE THE CELEBRATION


 

SNEAK PEEK ON MY BIRTHDAY CELEBRATION

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

INTERVJUET MED VG

SELVTILLIT OG KROPPSPRESS

Herregud så mange fine og gode tilbakemeldinger jeg har fått i dag etter artikkelen i VG. Setter så uendelig stor pris på hver og en av dere! Jeg veit ikke helt hva jeg skal si, det er så surrealistisk at jeg fikk denne muligheten og at jeg på toppen av det hele var på forsiden også. Det er helt sykt! Følelsen av at jeg nå har fått muligheten til å nå ut til enda flere mennesker betyr veldig mye for meg. Dette er noe jeg virkelig brenner og jobber for! 3 sider av dagens utgave av avis er dekket med flere bilder av meg, meningene mine og ikke minst andre fagpersoner som underbygger der jeg står for. 

Håper flest mulig har kjøpt dagens utgave av VG, dette er en artikkel som jeg veit veldig mange har nytte av! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

BIRTHDAY GIRL

BURSDAGSMORGENEN

Denne helgen har vært nokså travel for min del, med mye som har skjedd, deriblant feiring av min 20-års dag i går. Skal dele masse bilder og fortelle dere om feiringen de neste dagene. Tenkte i første omgang å dele bursdagsmorgenen hvor jeg ble vekt av Marthe og barna hennes med sang, kake og gave. Så utrolig koselig gjort, setter utrolig stor pris på det! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

JEG HAR BLITT INTERVJUET AV VG

EN SAK JEG BRENNER VELDIG FOR

På lørdag ble jeg kontaktet av en journalist fra VG som spurte om jeg ville stille opp i en sak angående selvtillit og kroppspress, noe jeg selvfølgelig sa ja til. Dette er jo noe jeg brenner veldig for, og det at jeg nå får en mye større stemme for å kunne jobbe mot dette gleder meg! På tirsdag hadde vi intervju, og en time senere stod fotografen på døra. For en utrolig gøy opplevelse om jeg kan si det sånn, men jeg hadde aldri trodd at det skulle bli vanskeligere å ta bilder fremfor å svare på noen spørsmål, haha! Jeg har akkurat lest over sitatsjekken, og jeg er så fornøyd. Tror dette blir veldig bra! 

Førstkommende søndag kommer intervjuet ut i papiravisen. Anbefaler egentlig alle som vil lese det om å kjøpe avisen da, ettersom jeg er veldig sikker på at dette kommer ut som en pluss-sak dessverre. Derfor skriver jeg innlegg om dette nå, slik at dere som vil lese det er forberedt. 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

JEG SKAL FLYTTE FOR MEG SELV!

FLYTTE HJEMMEFRA 

En ting jeg har tenkt lenge på er at jeg skal flytte for meg selv. Tanken har egentlig vært der over lang tid, for hvor koselig ville jeg ikke fått det? Min egen stil, slippe å lete halve leiligheten for å finne igjen tinga mine, ha besøk når jeg vil, gjøre hva jeg vil når jeg vil.. Ja lista er lang! 

For min del er ikke dette bare fryd og gammen. Da jeg fikk vite at jeg hadde fått leiligheten jeg var på visning på sist, fikk jeg panikk. Jeg hadde ikke fortalt pappa at jeg så på leiligheter engang, rett og slett fordi han hadde gitt uttrykk for at det var dette han ville også. Noe han sa i etterpå at han ikke hadde ment. Pappa har holdt på å dø fra meg tidligere, så jeg føler jeg sitter med et ansvar ovenfor han. Veit jeg ikke har det altså, men følelsene mine kan ingen endre på utenom meg selv. I tillegg er det jo han jeg har bodd med hele tiden på mitt snart 20år lange liv og er en av de viktigste personene i livet mitt. Som mange av dere også kanskje veit så sliter jeg med angst, og da særlig dødsangst. Hva som skjer etter døden skremmer meg, og jeg er redd for å bli alene og forlatt. Det er ikke det, dette innlegget skal handle om, men som dere sikkert skjønner så har det vært mange tanker og bekymringer, men jeg har gått mange runder med meg selv, og tror dette er det rette nå. For meg blir det også mye mer praktisk med tanke på jobbmuligheter, og at ikke minst blir det lettere for meg sosialt sett. Bussmulighetene her hvor jeg bor nå er dessuten helt elendige, så dette blir mye bedre!

Det er svært få som har visst om prosessen jeg satte i gang om å få dette til, så for mange kommer dette som en overraskelse. Leiligheten ligger i Hønefoss området, og hundene skal være med på flyttelasset. En utrolig fin og lys leiligheten på rundt 70m2 så det er jeg veldig fornøyd med! Jeg har filmet noen klipp underveis, så jeg har planer om å legge ut flere flyttevlogger fremover. Høres det bra ut? 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

NY MOTIVASJON

Reklame | annonselinker

Jakke HER // Topp- Cubus 

EN NY GNIST

De siste dagene har egentlig vært veldig fine. Jeg har jobbet en del med bloggen, planlagt bursdagsfest og i tillegg er det ganske mye annet som skjer om dagen, som jeg lover å fortelle dere de neste dagene! I tillegg finere og varmere vær på vei, og det er absolutt ett pluss. Det har jo vært lyst fra tidlig om morgenen og til langt ut på kvelden en stund nå, og det er ikke til å legge skjul på at det gjør noe med humøret, slik føles det hvert fall for meg. Akkurat nå så føles det ut som jeg har fått en ny eller mer motivasjon, noe som er veldig bra! Håper bare den vedvarer, selv om det kommer noen tøffe dager i ny og ned, for det er jo ikke til å legge skjul på at jeg ikke har det så lett om dagen heller. Jeg hadde en fin periode etter nyttår hvor jeg klarte å oppdatere bloggen hver dag, akkurat slik jeg ønsket at det skulle være. Etter omtrent 40 dager dabbet det av, men jeg vil tilbake dit og det håper jeg at jeg får til med å tenke på mange av de gode tingene som skjer i livet mitt akkurat nå.

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)