40 spørsmål og svar

1. Hvor gammel er du om 5år? Da er jeg 21år! Wooohooo, lykketallet mitt! Gleder meg.

2. Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag? Mamma

3. Hvor høy er du? Ca. 167cm

4. Hvilken film så du sist? Fifty Shades Of Grey (lørdag for en uke siden)

5. Hvem ringte du sist? Storesøster

6. Hvem ringte deg sist? Storesøster

7. Hva stod det på den siste sms du fikk? Hei <3

8. Foretrekker du å ringe eller sende melding? Det spørs helt på hva det er snakk om..

9. Hvor er ditt favorittsted? Charlottenberg

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Sykehuset eller tannlegen.

11. Når så du moren din sist? Hun sitter ved siden av meg nå, haha

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå

13. Favorittsangen din? Jeg har mange favorittsanger, men den sangen jeg hører mest på for tiden er Cir.Cuz- Original

14. Er foreldrene dine gift eller skilte? Skilte. Mamma har ny mann og de har vært gift i mange år nå.

15. Hvor tror du at du befinner deg om 10år? Om 10år har jeg forhåpentligvis en samboer og et par barn, som jeg bor med i et stort og fint hus. Jeg har også forhåpentligvis fast jobb.

16. Hva skremte deg om natten som barn? Husker jeg lå våken og gråt meg i søvn om kveldene fordi jeg var redd for å miste mamma og pappa, og ikke minst søstra mi..

17. Hva er din beste egenskap? Føler at min beste egenskap må være at jeg er hyggelig mot alle, og sier hei til alle jeg møter på hvis jeg er ute å går tur eller noe.

18. Hva er din verste egenskap? Min verste må nok være er at jeg er så ærlig, direkte og tør å si meningen min om alt. Selvfølgelig kan dette være positivt også fordi “ærlighet varer lengst”, men jeg syns dette kan være veldig negativt i også-

19. Hvor mange puter har du i sengen? 2-4 puter. Hater å ligge lavt med hodet.


Her hadde jeg bare 2 puter i senga da men..

20. Er det noen du savner? Ja jeg savner veldig mange mennesker som er en del av livet mitt, men den personen jeg savner mest akkurat nå må nok være min bestemor som forlot verden for 4år siden.

21. Kan du noen andre språk en norsk? Ja jeg kan litt engelsk og litt tysk fra ungdomsskolen.

22. Er du singel? Ja

23. Hvilken iskrem er din favoritt? Softis med enten tutti frutti, sjokolade eller mandelstrø.

24. Den største premien du har vunnet? Hunter sele til hunden min som kostet 1000kr. Vi var på åpen dag hos dyreklinikken, og alle som kom dit fikk et gratis lodd. Så når vi trakk loddene, skulle jeg trekke og trakk mitt eget lodd. Snakk om flaks a gitt!

25. Favorittfarge? Rosa og lilla.

26. Hva er ditt favorittprogram på tv? Hotel Cæsar og unge mødre

27. Hvordan imponerer man deg? Ved å være seg selv, ærlig, snill og imøtekommende.

28. Hvilken dessert er din favoritt? Gele med vaniljesaus, Oreokake eller verdens beste.

29. Hva drikker du helst til frokost? Et glass melk eller eplejuice.

30. Hvem er din favorittlærer på videregående? Jeg har kun gått litt over et halvt år på videregående, men overraskende nok så har jeg funnet mine favorittlærere allerede. Mattelæreren min og norsklæreren min+ noen assistenter vi har i klassen må nok være mine favoritter.

31. Hva har du spist i dag? Til middag spiste jeg kylling, ris og bearnessaus, og vafler etter det. Kom nettopp på at jeg glemte å spise frokost i dag, wops… 

32. Vil du ha barn? Ja jeg vil ha barn, men ikke enda.. Når jeg sier jeg er babysjuk så tror folk at jeg vil ha unge nå, men skal nok vente noen år med det.

33. Sover du på en spesiell side? Kommer an på hvem seng jeg sover i faktisk, haha!

34. Er du sosial? Ja jeg er faktisk veldig sosial, hater å være alene og elsker å ha folk rundt meg.

35. Er du mye på fest? Nei fester ikke så ofte. Ser ikke helt vitsen med å feste hver helg, men jeg må si at det hadde vært litt gøy å vært på fest igjen nå.

36. Hva er det siste du kjøpte? Mat på lørdag.

37. Når våknet du i dag? ALT for tidlig. Har ferie og våknet litt over halv åtte..

38. Hvilke land har du vært i? Norge, Sverige, thats all..

39. Hva er viktigst for deg? At familien min, hundene mine og vennene mine har det bra!

40. Hva er du flink til? Å ta vare på de rundt meg.

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

LIVE IN THE PRESENT AND MAKE IT BEAUTIFUL

Don`t cry over the past, it`s gone.

Don`t stress about the future, it hasn`t arrived.

Live in the present and make it beautiful.

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

OUTFIT- VALENTINES DAY

Skjørt- Bik Bok

Topp- Cubus

Kjede- Cubus

Veske- Shoeday. Kjøpte den i går for 199kr, førpris var 499kr.

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Fifty Shades Of Grey!

Kom akkurat hjem fra kino nå, har sett FIfty Shades Of Grey med min kjære søster i kveld. Jeg har null plan om å røpe hva filmen handla om, men jeg må si jeg syns den var kjempebra bortsett fra noen få ting jeg ikke likte, som dere kommer til å finne ut selv om dere ser den. Ann Kristin hadde vunnet billetter så dem gjorde litt stas ut av det, dette var kun for dem som hadde gratisbilletter da. Det var blant annet Photoshoot med ROAF og de hadde tillegg en presentasjon for oss før filmen som også var ganske interessant. Til slutt delte mannfolka som jobber på kinoen ut roser til de single jentene/damene, som deriblant ble meg som også fikk rose.

Rakk ikke å blogge i går, fordi dagen var fullbooket med fullt av planer. Først var vi på Morenen kjøpesenter på Slitu. Jeg kjøpte litt skolesaker jeg trengte, en topp fra cubus og en ny veske på Shoeday, tillegg skulle Ann Kristin klippe seg. Så vi var vel på senteren et par timer, før vi dro på Havaristen en tur. Da vi kom hjem var det bare å stresse med å lage tacoen og få i seg den, for så og fikse oss klar for kino.

Håper alle hadde en fin valentinsdag i går. Jeg syns valentinsdagen bare er noe tull, for man kan like gjerne gjøre kjekke og koselige ting med sin kjæreste, samboer, forlovede eller gifte alle andre dager. For meg har denne dagen som oftest vært en dag jeg har tilbringt med venner, familien min eller hundene mine.

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

LEVER LIVET PÅ LANDET I HELGEN

God kveld kjære lesere. I kveld befinner jeg meg i Trøgstad hos min kjære storesøster Ann Kristin og mine to *tantebarn* Alfa og Odin. Skal leve livet her på landet i helgen på det lille småbruket der Ann Kristin bor uten gårdsdyr. Er så koselig at jeg og hun kan tilbringe litt tid for oss selv og bare være sammen vi to og hundene.
Tror helgen kommer til å gå ganske fort, for nå skal jeg sette i gang å farge håret mitt, og etter det er det vel ikke lenge før vi tar kvelden. I morgen skal vi gjøre litt av hvert, blant annet å dra på kino sammen. Blir en kjempekoselig helg og jeg koser meg gløgg i hel her som vanlig.

Ønsker dere alle en kjempefin helg!

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Ny uke, nye muligheter

Mandagen er snart over, og det blir nok ikke lenge før jeg skal legge meg. Skal i PTF i morgen, og jeg må virkelig si jeg syns det er bra vi på Vg1- helse og oppvekst slipper en dag i uka på skolen. Hver tirsdag jobber jeg i barnehage,  og det er så utrolig koselig og lærerikt! I tillegg slipper jeg skolen en dag i uka som sagt, noe jeg er så glad for fordi jeg ikke liker meg på skolen lenger. Men men, jeg prøver jo å se i det positive selv om det overhode ikke er lett i det hele tatt.

 

Jeg har starta uka med å bytte header på bloggen. Min gode venninne hjalp meg med det, tusen takk Lina! Syns det virkelig var på sin plass nå å bytte header siden jeg har farga håret.

Hva syns dere om den nye headeren?

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

 

SPØRSMÅLSRUNDE

Veit ikke helt hva jeg skal blogge om, om dagen. Spørsmålsrunde er jo alltid kjekt så derfor jeg tenkte jeg det kunne passe bra å sette i gang en spørsmålsrunde. Så fyr løs med spørsmål som du lurer på, samma hva det måtte være. Svarer på video neste uke.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

HELG

Etter en skikkelig drittuke på skolen så er det endelig helg. Slutta faktisk akkurat nå på skolen. Har virkelig ikke hatt noen fin uke på skolen, men satser på at neste uke bli bedre. 

I helgen skal jeg mest sannsynlig bare slappe av og rydde litt. Skal møte Christopher i dag, ellers så er det vel ikke noe mer stort som skjer.

Håper dere har hatt en bra uke og at helgen deres bli topp!

 

Hva skal dere gjøre i helgen?

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

FEBRUAR

Hvor er denne måneden i 2015 blitt av? Synes starten på året har gått så fort, og jeg tror også resten av året vil gå like fort fra oss som det kom. Men året skal nytes forhåpentligvis, satser på at dette blir et bra år. Har ingen forhåpninger, men hadde ikke gjort noe om det hadde blitt et bra år.

Har hatt en veldig rolig og avslappende helg, har egentlig ikke gjort noe spennende i helgen. Håper alle får en fin uke, kos dere masse!

Slenger med et bilde av meg og Henriette der vi kjøpte påskeegg her om dagen. For ja det er kommet påskeegg allerede på Nille, så vi måtte jo bare ha!

 

 

 

Vi blogges <3
– Ann Helen