OPPSKRIFT: SALAT MED PASTA OG KYLLING

Salat er noe av det beste jeg veit, også er det veldig enkelt å lage. I dag laget jeg opp litt salat slik at jeg har utover dagen og til frokost i morgen med tanke på at jeg skal jobbe i natt og er garantert sliten i morgen. Salaten jeg lagde i dag, lagde jeg med pasta og kylling, og ble supergod!

 

Det trenger du:

♥ Salat
♥ Valgfrie grønnsaker (jeg brukte mais, paprika, agurk)
♥ Pastapenner
♥ Kylling

 

Slik gjør du det: 

1. Start med å koke pastapenner.
2. Kyllingen jeg brukte var fryst så denne stekte jeg litt i panna, mens jeg kuttet grønnsakene.
3. Blant alt sammen.
4. Enklere kan det ikke bli. Vel bekomme!

 

 

Følg meg på:
Snapchat/Instagram- @adalsjenta

LIVET MITT AKKURAT NÅ

Det har skjedd ganske mange forandringer i livet mitt på kort tid nå. Den største er at jeg har fått meg jobb, noe verken psykologen, nav, jobbspesialisten eller jeg hadde sett for meg. For noen måneder siden var jeg veldig psykisk nede og slet mye med depresjon. Vi ble enige om at vi skulle finne en aktivitet som kunne gi meg en positiv erfaring, og noe jeg kunne kjenne mestring rundt. Fordi dette var noe jeg absolutt ikke følte med noe. Vi fant derfor ut at jeg skulle søkes inn på “hest og mestring”, ettersom dyr er noe jeg er glad i og med en slik aktivitet er det ingen som har forventninger til meg og det er ikke er press rundt det.

Etter at jeg sluttet på tablettene mot acne som var hovedgrunnen til at jeg fikk depresjon, så føler jeg meg mye bedre. Jeg har mer energi, er mer glad og har det bedre med meg selv. Da jeg fikk telefon angående tilbud om jobb, så følte jeg at det var sjansen jeg hadde. Og ettersom jeg slapp unna jobbintervju delen så gjorde det det mye lettere for meg å skulle si ja.

Planen jeg da hadde laget med psykologen, nav og jobbspesialisten ble derfor forandret på. Den siste tiden har det vært en del møter på meg igjen, med alle disse parter, i tillegg til kommunen. For hva skal skje videre nå? Jeg skal fortsette å jobbe etter hvor mye jeg klarer. Jeg skal sørge for å ikke jobbe for mye så jeg sliter meg ut, samtidig som jeg skal fremdeles søkes inn på “hest og mestring”, for å gi meg flere erfaringer hvor jeg kan kjenne mestring. Jeg trenger å fylle dagene mine med noe annet enn jobb, sosiale medier, kjæreste og andre relasjoner.  Men det er et problem. Det opplegget koster en del, og nav har ikke mulighet til å finansiere “hest og mestring” for meg, så derfor har vi søkt gjennom kommunen nå. Derfor hadde jeg møtet her om dagen, for å fullføre søknaden. Om de hjelper meg med det jeg er jeg usikker på, men det får jeg vite om rundt 3 uker. Ellers skal jeg og jobbspesialisten samarbeide i forhold til om det skjer noe på jobben jeg trenger å snakke om og intervju etter hvert. Ettersom jeg nå har jeg fått meg jobb, var jeg redd jeg skulle miste det leddet. Men det gjør jeg heldigvis ikke, vi fant andre ting han kan hjelpe med. Jeg skal ikke bare ha han som et ledd uten mening. Men jeg er veldig glad for at han fremdeles kan hjelpe meg, fordi det ikke ofte jeg finner mennesker som virkelig er forståelsefulle, lette å snakke med og til å stole på. Og det føler jeg at han er, og slike relasjoner er viktig å ta vare på. Psykologtimene vil også gå sin gang, og jeg håper jeg kan få hjelp fremover til å kjenne på hvilke følelser jeg har rundt ting og hvordan jeg kan takle ulike situasjoner.

Jeg er veldig takknemlig for å ha så mange mennesker rundt meg, som alle jobber med meg og for mitt beste.

JEG SVARER PÅ HELT SYKE DILEMMAER

Kjæreste som er ti år og yngre eller ti år eldre?
Ti år eldre. Kunne aldri vært sammen med en 11-åring, huff!

Være døv eller blind? 
Måtte blitt døv, selv om det også hadde vært helt forferdelig.

Slutte å bruke såpe eller slutte å bruke tannkrem? 
Verste jeg veit er å ha dårlig ånde, men det kjenner man ikke med mindre noen står nærme. Å lukte svette og vondt derimot, kjenner man på lengre avstander, så det måtte blitt slutte å bruke tannkrem. Finnes heldigvis både tanntråd, munnskyllevann og tyggis.

Kun spise godteri eller kun spise salat hver dag? 
Salat hver dag. Jeg elsker sjokolade, men hadde nok blitt kvalm i lengden..

Aldri reise eller aldri kjøpe klær igjen?
Aldri kjøpe klær. Ingenting er bedre enn å oppleve nye steder, og klær kan man alltid fikse om på om man blir lei eller bytte med andre.

Kunne være usynlig eller lese andre sine tanker?
Lese andre sine tanker, det hadde faktisk vært veldig spennende!

Aldri ha sex igjen eller ha sex to ganger om dagen hver dag? 
To ganger om dagen, uten tvil.

Miste en fot eller en arm?
Begge deler hadde vært like ille, men føler man har mer muligheter om man kun har en arm, fremfor et bein.

Slutte med sosiale medier nå eller alltid jobbe med sosiale medier? 
Er veldig glad i å jobbe med sosiale medier, og slik jeg ser det nå vil jeg jo ikke akkurat stoppe ved det første, så alltid jobbe med sosiale medier.

Kvalm hver dag eller hodepine hver dag?
Jeg hater å være kvalm, og følelsen av å måtte kaste opp hele tiden er faktisk ille. Så måtte blitt hodepine hver dag, selv om det også er forferdelig ubehagelig.

Ikke kunne lese mer eller ikke kunne snakke engelsk?
Ikke kunne snakke engelsk. Jeg er ikke så god i engelsk uansett, men man kan bli forstått for det med å peke for eksempel.

Alltid bruke løsvipper eller miste egne øyevipper? 
Alltid bruke løsvipper. Jeg elsker å bruke det, og har det på stort sett hver dag nå uansett.

 

 

Hva ville du gjort? 

5 FORDELER MED Å HA EN HØY KJÆRESTE

Det er faktisk 29 cm mellom meg og Martin, så det er ikke akkurat lite, men det har sine fordeler heldigvis. Tenkte å dele de med dere!

♥ Han kan hente ting fra høye plasser når jeg ikke rekker opp
Ofte spør jeg Martin om han kan ta ned ting fra de øverste hyllene mine, eller fikse ting der hvor jeg ikke rekker opp, og siden han er ganske mye høyere enn meg så er det ganske kjekt!

♥ Koselig å måtte stå på tå for å kysse han
Også ser det veldig søtt ut også.

♥ Jeg kan bruke genserne hans, som større enn mine.
Elsker store gensere, og selv om han er høyere om meg så er han veldig lang i overkroppen og genserne hans passer ofte til meg.

♥ Jeg kan ha på meg så høye sko som jeg vil
Ikke ofte jeg har på meg høye hæler, men når det først skulle skje, er det, det samme om hælen er 5cm eller 10 cm.

♥ Han får meg til å føle meg trygg, så man føler seg ganske beskyttet
Det er veldig spesielt og føles trykt å ligge i armene hans, eller at han står å holder rundt meg. Det har noe med at han må nok bøye seg ned til meg og armene ligger trygt rundt. Absolutt den beste følelsen i verden!

 

 

Følg meg gjerne:
Snapchat/Instagram- @adalsjenta

JEG FUNGERER IKKE UTEN DENNE!

I går viste jeg dere en sniktitt på min nye almanakk. Jeg har aldri vært flink på å skrive opp ting på telefonen, og følt at jeg har fått bedre oversikt når jeg har skrevet ned ting med penn og papir, altså i en bok/almanakk. Det gir meg en bedre oversikt, og siden jeg har ganske mye å skrive ned så synes jeg det er veldig kjekt! Jeg har lenge tenkt på å bestille meg en personlig almanakk igjen, men glemmer det like fort som tanken dukker opp. Men nå skal jeg få skikkelig orden og oversikt med min nye almanakk med leopardmønster, noe som skal bli veldig deilig! Jeg har skrevet inn når jeg jobber denne uken, nav møte, psykologtime og hvilke innlegg jeg skal poste hvilke dager.

 

 

Følg meg gjerne på:
Instagram/Snapchat- @adalsjenta

NEW IN LEOPARD

Leopard is my new favorite

Forrige mandag kjøpte jeg inn litt nytt. Det er faktisk mitt siste innkjøp nå, som jeg helt har glemt å vise dere. Og det er vel ingen sjokk at det ble prydet med leopard mønster, det er jo min “nye” favoritt.

Jeg har lenge tenkt på å bestille meg en personlig almanakk igjen, men aldri fått susa meg til det enda. Så nå kjøpte jeg like gjerne en på Nille med leopardmønster. Der endte jeg også opp med kjøkkenhåndkle og en sminkepung som jeg tenkte å bruke til diverse ting jeg skal ha med meg på jobb. Fine ikke sant? Jeg er så fornøyd!

 

UKENS SPØRSMÅL #84- LETTKLEDDE BILDER, RUSSETIDEN, TATOVERINGER..

 

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Hvordan går det med deg for tiden? 
Takk som spør! Jeg har det verken bra, eller dårlig, har det bedre enn jeg har hatt det på lenge hvert fall, noe som føles veldig bra.

Var på Hønefoss kino i går. Så lurte jeg på om du spiller i den reklamefilmen for Hønefoss kino?
Det stemmer. Jeg var med å spilte inn i de filmene da jeg gikk på vg3.

Hva synes kjæresten din om at du deler så mange bilder av deg selv lettkledd? Eller bilder/videoer av deg selv som du viser mye bryst etc.? 
Han synes det er helt greit, ettersom han synes ikke jeg går over grensa til nakenhet. Også kommer det helt hva jeg skriver eller hvilken sammenheng det er. Jeg har jo alltid delt bilder av selv bikini, med tanke på at jeg er opptatt av kroppspress og det å være seg selv, og han visste hva jeg delte før vi ble sammen.

Favorittplagg?
Oi, det er litt vanskelig å svare på egentlig. Jeg er generelt glad i alle mine klær og bytter ofte på hva mine favorittplagg er. Men akkurat nå er jeg veldig glad i denne kjolen, og bodyen med skjørtet til. Ellers veldig glad i leopardmønster.

Hva er dine drømmer? 
Jeg har mange drømmer og ønsker jeg ønsker skal bli virkelige, blant annet få barn, gifte meg, kjøpe hus og leve av bloggen.

Er deprimert og har angst, og kommer meg derfor ikke ut i jobb, men trenger penger. Hva burde jeg søke hos nav og får jeg hjelp der? 
Selv med angst og depresjon kan det være mulighet til å komme seg ut jobb ved tiden. Skal ikke si dette er enkelt, for jeg har en lang vei å gå selv. Men kanskje du kan starte med å søke om økonomisk sosialhjelp, arbeidsavklaringspenger eller om du virkelig tror du ikke klarer å komme seg ut i jobb noen gang så kanskje ung ufør. Det kan du forsåvidt uansett, ettersom det kan man gå vekk fra senere. Om du får hjelp kan jeg ikke svare deg på eller hvordan, for det er helt avhengig av din situasjon. Men alle har vel rett til hjelp på et vis, kan ikke sånn altfor mye om nav systemet og ytelsene deres, men det er verdt å prøve å søke noe hvert fall og de skal kunne gi deg veileding på det også. Ønsker deg masse lykke til!

Hva synes du om russetiden? Savner du å være russ? Har du noen tips til kommende russ? 
Russetiden var veldig fin. Jeg var med på flere kroer, og et landstreff, men jeg skulle ønske jeg levde den tiden litt mer ut. Jeg savner på mange måter tiden og fellesskapet, men jeg er ikke så glad i å feste så ofte egentlig. Forstå meg rett, jeg liker fest og moro, men som sagt ikke dag etter dag, eller helg etter helg. Mine beste tips er å inkludere de som står utenfor, ta vare på hverandre og ikke gå fra fulle venninner, ha det gøy, men fremdeles prioriter skole litt.

Vil du ha en tatovering eller flere i fremtiden?
Ja det vil jeg. Først og fremst vil jeg tatovere foten eller hånda til broren min som dessverre ikke er blant oss, med noe rundt. Jeg vil også ha et tatovering for Milla og Michelle, enten bilde av de, poten deres eller infinity-tegn med hjerte og pote. Jeg har også lyst til å ha noe som symboliserer pappa eller minner meg om han, og tatovering med søsteren min.

Hvorfor er Martin alltid i baris? Er han ikke fornøyd med klærne du kjøpte til han? 
Jo han er veldig fornøyd, men synes det er deilig å gå rundt i boxer bare også.

Hvorfor legger du ut ting som at hvis du fikk bestemme ditt og datt, når det er DU og INGEN andre som bestemmer over deg og ditt liv. Synes det blir feil å fraskrive seg fra ansvar for eget liv. 
Vil ikke påstå at jeg fraskriver meg selv ansvaret for eget liv, bare ved å dele mine drømmer. Jeg kan ikke akkurat bestemme når jeg skal få barn, eller når vi skal gifte oss, for det er jo ikke sikkert at noen av tingene kommer til å skje uansett. Men derimot kan jeg bestemme at jeg fremdeles vil blogge, om jeg har en hund (til), og om vi reiser masse, for de to sistnevnte kan jeg velge å spare opp penger til å for å realisere. Så synes det blir feil å komme med et slikt utsagn, når man ikke kan legge opp til alt 100% selv.

Hvor mye penger bruker du på klær i året/måneden? Hvis du har DnB kan du sjekke dette i nettbanken. 
Det er jeg veldig usikker på, for det varierer veldig fra måned til måned. Noen måneder er det kanskje 200, og andre månder 2000, men generelt så tror jeg ikke det er lite akkurat. Har ikke DnB så får ikke sjekket det heller.

Hvorfor legger du deg ut på snapchat og viser nesten hele ditt liv? 
Helt ærlig føler jeg at jeg ikke legger ut så mye som er privat. Jeg deler en brøkdel av livet mitt, og det er så mye av min dag jeg ikke viser fram eller snakker om.

På en grad fra 1-10, hvor høy selvtillit har du, og hvor selvinnsikt har du? 10 er det høyeste. 
8 på selvtillit, også tenker jeg 6-7 på selvinnsikt.

Når var du lykkeligst, og hvorfor?
Jeg vil påstå at jeg er på mitt lykkeligste nå. Martin får meg til å føle meg som verdens heldigste, og jeg har det så fint med han!

 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

 

 

Følg meg på:
Snapchat/Instagram: @adalsjenta

VANSKELIG Å DELE NÅR JEG HAR DET FINT

Jeg har flere ganger den siste tiden fått høre at jeg er blitt så lite personlig, og at de innleggene som jeg bruker litt lengre tid på, hvor jeg snakker ut om livet mitt generelt, gjerne der jeg deler litt vonde, såre og vanskelige ting fra livet mitt er savnet. Faktisk så synes jeg det er vanskelig å gå innpå gamle ting om dagen. Det er mye jeg vil dele, og som jeg vet andre ville ha nytte av å lese, men jeg synes det er utfordrende å skrive om det som er vanskelig, og kjenne på hva jeg føler om ting. Livet mitt er på mange måter bedre enn det har vært på lenge. Martin og jeg har endelig blitt et par, depresjonen er jeg kommet litt over nå som jeg har sluttet på tablettene mot acne, jeg har begynt å jobbe, jeg har mer energi, er mer glad og har det faktisk litt ok. Ikke bare greit, men litt mer enn det. Men selv om jeg har det fint, så har jeg det vanskelig. Det kommer fremdeles nedturer når jeg har det på mitt beste, og generelt i dagene mine. Jeg har fremdeles angst, blir fort sliten, sliter med mye tankekjør og sovne om kvelden. Jeg har mange tanker og ting jeg sliter med, men jeg har lært meg en annen måte å leve med det på kanskje? Det er for eksempel mange ting jeg sliter med dårlig samvittighet over, men jeg kan faktisk ikke gå å tenke på det hele tiden for det. Alle kan gjøre feil, og det er greit tenker jeg. Jeg føler at på nåværende tidspunkt at det er lev bart hvert fall, men hva jeg tenker rundt dette om noen måneder, veit jeg ikke. Jeg er redd for at om jeg begynner å tenke ordentlig og dele fra de vanskeligste tingene, vil jeg også få det vanskeligere med meg selv igjen. Så derfor har jeg valgt å ta litt avstand fra det egentlig, og heller skrive litt mer glad-innlegg om dagen, men som jeg gjerne også bruker litt tid på selv om det kanskje ikke føles sånn ut for andre. Men om det er noe spesielt dere ønsker jeg skal dele, så kan jeg så klart prøve å få til det. Bare å legge igjen en kommentar!

Håper dere ellers har hatt en fin start på uka. Jeg har egentlig bare slappet av i dag, planlagt innlegg, gjort litt husarbeid og selvfølgelig gått noen turer med hundene. Skal prøve å få lagt meg litt tidlig i kveld, ettersom jeg skal på møte med jobbspesialisten min i morgen kl. 10.

GRENSEN TIL UTROSKAP

Jeg har tidligere fått spørsmål om hva jeg mener grensen på utroskap er, og det tenkte jeg kunne være interessant å drøfte med dere, ettersom det alltid er delte meninger om dette temaet.

 

Hva tenker dere? Er kjæresten min utro hvis…

hvis han synes andre enn meg er pen?

han besøker noen andre?

gir en klem til en bekjent han treffer på?

hjelper en av kjønnet han er tiltrukket av med tjeneste i hjemmet eller bære noen poser hjem?

dersom han snakker med andre?

ser på porno?

hvis han liker bilde til noen?

Ikke for min del hvert fall. Jeg synes det er viktig at han omgås andre og få være med hvem han vil, og det kunne aldri falt meg inn å nekte han det. For meg hadde det blitt det samme om han hadde møtt en kompis eller venninne for å spise lunsj eller hjelpe hjem med handleposer, såpass stoler jeg på han og det skulle bare mangle. Hadde han derimot flørtet eller kysset med noen, ville saken vært en helt annen. Og for ikke å snakke om sex! Det hadde jeg aldri godtatt. Han hadde hatt mange sjanser til å si nei eller trekke seg unna før det hadde gått så langt. Jeg var faktisk sammen med en gutt en gang, som jeg vil si gikk over grensa. Han snakket med en jente og som sagt, det er ikke noe jeg nekter. Men han planlagte faktisk å ha sex med henne to uker etter vi ble sammen, noe jeg fikk vite da han hadde gjort det slutt med meg. Om han var utro noen gang, aner jeg ikke. Men for min del er det ikke OK å snakke slik med andre heller.

Jeg er ingen ekspert når det gjelder forhold, selv lærer noe nytt hver dag om det å være sammen med en person. Det er viktig å se hverandre, ha god kommunikasjon og snakke ut om det er noe. Føler man seg litt glemt, at noe er galt eller ønsker noe mer, er det viktig å ta det opp med en gang. Gi hverandre oppmerksomhet, ta vare på hverandre, vis tillit og respekt, det er så viktig!

Nå er jeg spent? Hvor mener dere grensa på utroskap går?

SVARER PÅ RYKTER OM MEG SELV #2

Ofte får jeg spørsmål og anklageleser om ting jeg gjør eller ikke engang veit om meg selv. Også såkalte rykter. Har svart på et slikt innlegg tidligere, du kan lese om det her. Tenkte derfor å lage et nytt slikt innlegg, siden det kommet inn en god del siden sist.

Har du stilt spørsmål til deg selv på bloggen for å få folk til å lese den?
Jeg veit ikke om jeg skal le eller gråte av dette. I starten så husker at jeg ikke fikk mer enn 6-10 spørsmål hver uke, og at jeg synes det var kjedelig å bare besvare på dette. Etter hvert valgte jeg å ta i bruk tellonym, noe som har vist seg å hjelpe på slik at jeg har får mer spørsmål å besvare. Jeg tror andre føler seg mer trygg med å være anonym, ettersom de kan føle seg skamfulle og flaue å spørre i fullt navn, noe jeg synes er veldig synd. Men for å svare på det, så nei det gjør jeg ikke.

At du er Martin sin sugarmommy
Dette må jeg bare le av, synes det er komisk å bli kalt sugarmommyen hans, bare fordi jeg ønsker å skjemme han litt ekstra bort. I det siste har jeg kjøpt en del nye klær til han siden han har gått ned en del i vekt og jeg liker generelt å spandere ting på han.

Er det sant du er gravid? 
Nei det er det ikke. Dette er et spørsmål som ofte kommer inn, og jeg veit ikke om det er fordi magen min har vokst (noe jeg ikke føler selv), eller at det handler om at jeg følte meg kvalm og uvel her om dagen. Hadde jeg vært gravid, hadde dere ikke fått vite det på denne måten heller.

At du driver Usensurerte kun for å få lesere til bloggen 
Hvorfor skulle jeg gjøre det? Usensurerte er noe jeg virkelig brenner for. Vi er mange som deler våres historier, og mange tanker og meninger om viktige temaer, og selv om det ikke ser sånn ut så er det mye jobb på baksiden som jeg tar meg av på egenhånd. Jeg har en snapkonto som har opptil 30.000 seere hver dag, og Usensurerte har mellom 1000-1500, jeg klarer fint på egenhånd å bygge opp lesere.

Har hørt rykter om at du lyver om overgrepet bare for å få oppmerksomhet. Stemmer dette? 
Dette blir jeg faktisk litt provosert over. Overgrepene jeg har vært igjennom er det verste som noen gang har skjedd meg, og jeg trodde jeg aldri skulle komme meg ut av det. Hvem får seg til å tro at noen vil lyve om noe så sårt og vanskelig? Mulig noen kunne gjort det, men jeg hadde aldri klart å leve med meg selv om jeg hadde fått en person straffet uten å ha gjort noe. Jeg er stolt over meg selv over at jeg fikk anmeldt han og gitt han straffen han fortjener, selv om straffen ikke var høy nok for min del. Så nei, dette stemmer overhode ikke.

At det er viktig for deg å havne på topplisten 
Det er ikke viktig for meg å havne på topplisten, men jeg blir så klart mer motivert og gira når jeg ser at tallene stiger og at jeg kommer høyere opp på lista. Å leve av bloggen er en drøm jeg har, og jeg skriver ofte om ting som engasjerer og som blir lest av mange, og da kommer også en høy listeplassering med.

Har hørt rykter om at du er helt gal etter anal! Stemmer det? I så fall hvorfor? 
Nei nei nei, huff! Jeg fikk et spørsmål en gang om hva jeg synes om anal, og svarte helt ærlig på dette da jeg ofte føler at analsex blir undervurdert. Mange synes tanken er ekkel og takler ikke å prøve, noe som er fullt forstålig. Jeg ga det en sjanse, og synes det kan være godt. Det er over fire måneder siden jeg hadde det sist, så kan ikke akkurat si at jeg føler meg gal etter det, haha!

At du har tatt abort før
Nei det stemmer ikke heldigvis! Jeg synes det er bra at det er mulighet for at vi kvinner kan ta abort, men jeg synes veldig mange misbruker dette. Jeg selv hadde ikke klart å ta abort, og er derfor ganske forsiktig med prevensjon, selv om jeg veit det alltid er en risiko når man har sex og at det ikke er noe som er 100% sikkert, men jeg klart meg fint hvert fall. Jeg var veldig redd da jeg gikk på kuren mot kviser, for om jeg hadde blitt gravid da, kunne jeg bli sendt videre til spesialist for å sjekke om barnet hadde fått fosterskade og jeg har hørt de kan tvinge deg til å ta abort. Det er skummelt å tenke på!

 

 

 

Har du hørt noen andre rykter om meg? Legg igjen en kommentar, så kommer det garantert et nytt innlegg hvor jeg bekrefter/avkrefter ryktene!