GRENSEN TIL UTROSKAP

Jeg har tidligere fått spørsmål om hva jeg mener grensen på utroskap er, og det tenkte jeg kunne være interessant å drøfte med dere, ettersom det alltid er delte meninger om dette temaet.

 

Hva tenker dere? Er kjæresten min utro hvis…

hvis han synes andre enn meg er pen?

han besøker noen andre?

gir en klem til en bekjent han treffer på?

hjelper en av kjønnet han er tiltrukket av med tjeneste i hjemmet eller bære noen poser hjem?

dersom han snakker med andre?

ser på porno?

hvis han liker bilde til noen?

Ikke for min del hvert fall. Jeg synes det er viktig at han omgås andre og få være med hvem han vil, og det kunne aldri falt meg inn å nekte han det. For meg hadde det blitt det samme om han hadde møtt en kompis eller venninne for å spise lunsj eller hjelpe hjem med handleposer, såpass stoler jeg på han og det skulle bare mangle. Hadde han derimot flørtet eller kysset med noen, ville saken vært en helt annen. Og for ikke å snakke om sex! Det hadde jeg aldri godtatt. Han hadde hatt mange sjanser til å si nei eller trekke seg unna før det hadde gått så langt. Jeg var faktisk sammen med en gutt en gang, som jeg vil si gikk over grensa. Han snakket med en jente og som sagt, det er ikke noe jeg nekter. Men han planlagte faktisk å ha sex med henne to uker etter vi ble sammen, noe jeg fikk vite da han hadde gjort det slutt med meg. Om han var utro noen gang, aner jeg ikke. Men for min del er det ikke OK å snakke slik med andre heller.

Jeg er ingen ekspert når det gjelder forhold, selv lærer noe nytt hver dag om det å være sammen med en person. Det er viktig å se hverandre, ha god kommunikasjon og snakke ut om det er noe. Føler man seg litt glemt, at noe er galt eller ønsker noe mer, er det viktig å ta det opp med en gang. Gi hverandre oppmerksomhet, ta vare på hverandre, vis tillit og respekt, det er så viktig!

Nå er jeg spent? Hvor mener dere grensa på utroskap går?

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg