JEG SKAL STARTE MED YOUTUBE

NÅ SKAL JEG STARTE MED YOUTUBE

Er det en ting jeg har fått mye spørsmål om så er det dette med å starte med YouTube. Jeg har tenkt veldig frem og tilbake, ettersom jeg ikke er noe god på dette med redigering og trives best med skrivingen bak skjermen, men har nå bestemt meg for å gi dette en sjanse. Jeg har jo blitt veldig vandt med kamera nå som jeg har opprettet en snapchat-konto til bloggen også! Har fra tidligere et par kontoer på YoutTube, men nå har jeg valgt å starte med blanke ark. Jeg har opprettet ny konto, hvor jeg kommer til å dele mer interessante ting å se på, enn det “tullet” jeg tidligere postet. Håper dere vil like det! Veit ikke hvor ofte jeg kommer til å legge ut video, men kom gjerne med forslag til videoer som jeg kan lage. Hadde også blitt veldig glad for forslag til redigeringsprogrammer, da det jeg hadde og synes var utrolig bra, er utgått. Trenger et enkelt, men bra! 

Abonner gjerne på kanalen min ved å trykke her.

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

70-ÅRSLAG // BURSDAGSANTREKKET

ANTREKKET MITT TIL BURSDAGSFESTEN FOR BESTEFAR

Jeg har kanskje ikke nevnt til dere om dette her på bloggen, men i helgen hadde vi laget en overraskelsesbursdag for bestefar. Han fylte 70år i går, så dette måtte selvfølgelig feires. Så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere litt bilder fra dagen og video hvor han ankom bursdagen etter hvert. Men først skal jeg vise dere antrekket jeg hadde på meg! 

 

Hva synes dere om kjolen?

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

 

UKENS SPØRSMÅL #9

UKENS SPØRSMÅL #9- JOBB, BROR I HIMMELEN, FAMILIESITUASJONEN MIN 

Hva vil du jobbe med? 
Det veit jeg faktisk ikke, men jeg har alltid hatt lyst til å jobbe med mennesker. Har tidligere hatt lyst til å jobbe i barnehage eller skole, men har funnet ut at jeg vil hjelpe mennesker i andre situasjoner. For eksempel kunne jeg tenke meg å jobbe som rådgiver i en organisasjon hvor folk har opplevd vanskelige ting. Grunnen til at den tanken har kommet opp er fordi da jeg anmeldte de hendelsene jeg gjorde i 2016 ble jeg henvist til en organisasjon som kunne hjelpe og støtte meg i den vanskelige tiden og situasjonen jeg hadde opplevd. Og jeg har nå søkt opp hva slags yrke de har, og de er rådgivere står det- så det er noe jeg kunne tenke meg altså! 

Tidligere har du skrevet at du har en bror i himmelen, kan du fortelle historien rundt det?
Tenkte jeg kunne fortelle det i et eget innlegg! 

Har du søsken?
Ja, jeg har en søster på jorda og en bror i himmelen. Ann Kristin er 27år og Markus hadde blitt 23år i mars.

 

Hvordan er familiesituasjonen din? Hvem bor du med osv?
Bor hos pappa. Har ikke kontakt med mamma per dags dato, foruten at vi måtte det i helgen, på grunn av bursdagen til bestefar. Søstera mi flyttet ut for en del år siden, så bor altså alene med pappa og våres to hunder! 
 
Hva handlet ditt første blogginnlegg om?
Haha, det er så kleint. Skrev så barnslig og rart. Fortalte at jeg hadde opprettet meg blogg og hva den skulle handle om. La ved et fint bilde av meg, Ann Kristin, Alfa og Happy. Har faktisk hatt blogg siden april 2012. Tenk det, 5,5 år allerede! 
 
 
Hvilke fag tok du på skolen?
Spørs hvilket klassetrinn du mener på videregående det. Gikk helse- og oppvekst første videregående, helsefagarbeider andre videregående og påbygg siste året. 
 
Skal du stemme når det er stortingsvalg?
Ja. Må bruke stemmen min, men derimot hva jeg skal stemme aner jeg ikke! 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

FOR ALLER FØRSTE GANG

FØRSTE GANG JEG TESTER UT DETTE

Har slitt en del med smerter i går og i dag, muligens på grunn av angst siden jeg har hatt en del å tenke på. Har derfor ikke fått oppdatert dere så mye, men det får bare bli sånn noen ganger! 

I dag har jeg prøvd å sette på løsvipper for første gang! Hadde ikke trodd jeg skulle klare det, men det gjorde jeg, etter mye klunder vel å merke. Ble så fornøyd at jeg endte opp med å kjøpe to par til i dag med løsvipper så jeg har litt variasjon og kan trene litt på dette. Veit de ikke sitter helt perfekt på, men øvelse gjør mester! Gleder meg masse til å teste ut de andre parrene med løsvipper jeg har kjøpt fremover. 

 

Hva synes dere? 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

THROWBACK: JEG FIKK IKKE LOV Å BO HJEMME

I dag tenkte jeg å komme med en aldri så liten throwback på noe som skjedde for noen år tilbake..

Jeg var en sprudlende, bestemt og en jente med sterke meninger. Ei som ville ha sin vilje, men som også opplevde et hjem preget av ulike ting. Barnevernet hadde vært inne i bilde siden jeg var 3år, og det tok aldri slutt (føltes det ut som). Til tross for at jeg ikke følte de gjorde noe godt for meg, så hadde de aldri tatt meg ut av hjemmet mitt, foruten å gi meg støttekontakter på støttekontakter. Tanken på å måtte flytte fra de som betydde mest for meg var vondt, men det skjedde aldri før nærmere bestemt 10. klasse. Selv om de tok meg ut av hjemmet mitt i kun tre måneder så var dette tre lange og vanskelige måneder. Jeg var tydelig preget av situasjonen. Matlysten var liten, jeg gjorde det verre på skolen, og hadde det generelt vanskelig, selv om jeg ble tatt utrolig godt vare på av ei dame som jeg er utrolig glad i! Jeg vil nå dele min historie som jeg skrev her på bloggen for tre år tilbake..

Må påpeke at skrivingen min har forandret seg en del på de årene. Vil også bare si det at barnevernet kan gjøre en bra jobb i noen sammenhenger, men opplevde ikke noe særlig positivt rundt min situasjon egentlig. Skrev heller ikke innlegget for å få sympati, veit det er mange som har opplevd mye verre ting enn meg, men ser stadig folk som googler seg opp til dette innlegget, og tenkte derfor det kunne være kjekt å dele det på nytt! 

MIN HISTORIE OM DA JEG IKKE FIKK BO HJEMME

“Ofte tar barnevernet barn ut av sine kjæreste hjem. Noen ganger fordi barna ikke har det bra hjemme og dem opplever ganske så alvorlige ting hjemme, andre ganger feilvurderer de hvordan egentlig barnet har det hjemme. Mange barn trives med å ikke bo hjemme, men det var noe jeg rett og slett ikke gjorde i det hele tatt.

Helt siden jeg ble født har jeg bodd hjemme, litt hos mamma og litt hos pappa. Men en dag i Mars kom dagen jeg fryktet, jeg fikk ikke bo hjemme lenger. Det var forferdelig, ALT var forferdelig, LIVET var forferdelig. Lenge ble det vurdert hvor jeg skulle bo. Jeg bor jo mest hos pappa til vanlig, men jeg fikk ikke lov å bo hos min egen mor en gang. Så det endte meg at jeg skulle bo hos ei dame som bor i nærheten av pappa, men hva hjalp det? Jeg savnet familien min og ikke minst hundene mine hele tiden. Jada jeg hadde det greit der, men når du er vandt med å bo hjemme helt siden du kom til verden og trives best hjemme, så sier det seg selv at du ønsker bare å komme hjem da.

Grunnen til at jeg ikke fikk bo hjemme er noe jeg ikke ønsker å utdype så sykt mye om på bloggen, men det var nok mest fordi pappa var så sliten av å ha meg hjemme en periode. Han er 63år, men jeg har alltid tatt godt vare på mine foreldre selv om folk sier at jeg må ta bedre vare på dem for at dem skal leve lengst mulig. 

Sekunder, minutter, timer, døgn, dager, uker og måneder gikk ganske så treigt. Jeg hadde det ikke noe bra med å ha det sånn som jeg hadde det. Familien min skulle kjempe mot barnevernet, men følte hele tiden av familien min svikta meg litt.. En dag slo endelig familien min til og jeg fikk flytte hjem igjen. Dem syntes det var nok, og dem visste at jeg ikke hadde det bra med å ha det sånn. Det ordnet seg og nå skal jeg bo litt mer hos mamma enn det jeg har gjort før, men bo masse hos pappa også selvfølgelig! Flytta hjem igjen for en måned siden og da var jeg virkelig lykkelig!

Jeg veit jeg ikke har det jævligst her i verden, og jeg håper at de som ønsker å komme hjem igjen til foreldrene sine, får lov til det en dag! Alle fortjener å ha det bra, ingen fortjener å ha det vondt samma hva det gjelder.”

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #8


UKENS SPØRSMÅL #8- DIABETES, VEKT, ANGST.. 

Har du diabetes?
Nei det har jeg ikke. 

Please si at du bruker Beauty bleander eller kost til foundationen din nå! X)
Veit dette ikke er et spørsmål, men allikevel ønsker jeg å ta dette med ettersom det kom inn som en kommentar på forrige ukens spørsmål. Ja jeg bruker beauty blender nå, selv om det ikke er et must med verken det eller kost til foundation. 
 
Hvordan ser du ut uten påtegnede bryn?
Når jeg ikke at påtegnede bryn er brynene mine veldig mørke mot midten før det lysner ut mot siden om det ga mening. Derfor liker jeg å tegne de opp for at skal syntes mer. Fikk forespørsel for en tid tilbake angående sponset microblading, noe jeg angrer på at jeg ikke sa ja til. Tenk å slippe det styre med å tegne de opp hver dag! Legger ved et bilde fra 2014 hvor jeg ikke tegnet dem.. 
 
 
Hvilket parti skal du stemme til høst og hvorfor?
Jeg aner virkelig ikke. Har virkelig nødt til å lese meg opp på dette! Kom gjerne med en liten oppsummering om de ulike partiene. 
 
Vet at dette er veldig personlig så du trenger absolutt ikke føle noe press på det, men jeg blir så veldig nysgjerrig angående den anmeldelsen du stadig nevner. så her at du hadde snakket litt om det på snapchat men jeg var dessverre for sent ute, så lurte på om du kunne utdype det litt på bloggen? du trenger ikke nevne hvem det var, men vil veldig gjerne vite hva saken handler om, hehe. typ om det er tyveri, vold, trusler eller hva det måtte være. veldig fin blogg du har! 🙂
Tenkte å skrive litt om det etter hvert, litt usikker på når, ettersom hele situasjonen rundt dette er vanskelig. På snapchat har jeg kontroll på hvem som hører på det jeg snakker om, noe jeg ikke har på bloggen, som har gjort at det har vært mye lettere å snakke om det der. Men jeg kommer til å ta det opp her på bloggen etter hvert også, men som sagt usikker på når. 
 
 
Han som slo deg, er det derfor du har vært i rettsak?
Nei det er ikke derfor. Har fortalt om hvorfor jeg var i rettsak på Snapchat-kontoen min til bloggen tidligere, og jeg kommer mest sannsynlig til å snakke om det senere også, så det er bare å følge meg der om du ønsker. Adalsjentablogg heter jeg der! 
 
Hei! Fin blogg! Jeg har noen spørsmål. Er 70 kg mye å veie for å være jente?
Det spørs helt hvor gammel man er og hvor høy man er. Jeg er ingen lege, så det er vanskelig for meg å si. Anbefaler deg heller å ta en tur dit for å få ordentlig svar på det!
Har du noen tips mot sosial angst? Skal begynne å studere i en helt ny by og kjenner ingen.. er redd ingen vil være med meg..
Tenkte jeg kunne skrive et eget innlegg om det, men ettersom du begynner å studere veldig snart så er mitt beste tips er å utfordre deg selv og kom gå litt utenfor din egen komforsone. Prøv å ta kontakt med noen og bli kjent. Veit dette er lettere sagt enn gjort, men prøv i det minste. Forhåpentlivis er det noen som ser at du har det vanskelig og tar kontakt med deg! Om du har det vanskelig og føler deg alene når angsten dukker opp, så ring en god venn å snakk med han/henne. 
 
 
 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

DETTE GJØR MEG GLAD

Ny uke, nye muligheter! Hva er vel ikke bedre enn å starte uka med positivitet og glede?! Jeg forteller ofte om mine nedturer i hverdagen her på bloggen, men prøver så langt det er mulig å skape en balanse mellom det positive og negative, for å vise at livet ikke er en dans på roser. Jeg føler ofte at innleggene mine går over til noe negativt, og at mye av det vonde jeg har opplevd og opplever, overdøver det gode. Noen ganger det viktig å huske på hvorfor livet er bra, og tenke over det gode i livet- for det finnes alltid!

15 TING SOM GJØR MEG GLAD

♥ Når jeg møter dere
Jeg er så takknemlig for alle dere som titter innom her, liker, kommenterer og deler mine innlegg. Dere motiverer meg og får meg til å ville prestere bedre og bedre. Ekstra glad blir jeg når dere kommer bort til meg, sier hei og vil ta bilde. Det er så hyggelig!

♥ Musikk
Om det går en dag uten at jeg hører på musikk føles livet veldig tomt og rart. Musikk gjør noe med humøret mitt og hjelper meg igjennom tunge perioder. I tillegg blir jeg veldig glad når jeg finner ny favorittsang som jeg kan spille på repeat om og om igjen!

Dyr
De som kjenner meg veit at jeg brenner veldig for dyr, særlig hunder! Selv har jeg to skjønne jenter som betyr mer for meg enn alt annet! Jeg elsker mine to lykkepiller- Milla og Michelle, og veit faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten. Milla har fylt 6 år nå, og Michelle 4år, og jeg håper jeg virkelig at jeg får nyte noen år til med dem!

♥ Shopping
Jeg liker å si “Shopping is my cardio”, ettersom jeg er svært glad i å shoppe og kunne gjerne gjort det dagen lang uten å bli sliten. Å bli eier av noen nye klesplagg, smykker, sko eller andre ting gjør meg så glad!

♥ Venner
Er det en noen jeg er avhengig av så er det vennene mine, og jeg er så takknemlig for hver og en av dem! Jeg har ikke bestandig hatt det så lett og fint på det sosiale, og det er nok derfor jeg setter så ekstra stor pris på vennene jeg har nå.

♥ Sommer
Sol, varme og lyse tider gjør meg så glad! Late dager på stranda med god mat, musikk og bading er livet altså- da er livet bra!

♥ Godteri
Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er en skikkelig godteri-mums, og sjokolade er favoritten altså. Det kurerer det meste!

♥ At jeg har lært meg å klare meg, uansett hva!
Jeg har vært igjennom så mye på godt og vondt, men likevel har jeg kommet meg igjennom det på et bra måte. Og slik jeg ser det nå, er det en under faktisk.

♥ Å gjøre andre glade
Er det noe jeg brenner for så er det å hjelpe andre og gjøre de glade. Liten glede for andre=stor glede for meg.

♥Familien min
Nå er ikke familien min akkurat så stor, det føles hvert fall ikke sånn ut, men den lille familien jeg har verdsetter jeg uendelig høyt!

Rutiner
Aah, som jeg lengter etter rutiner! Det gjør virkelig noe med humøret, når man står opp, fikser seg og gjør noe meningsfylt ut av dagene sine. 

Oppleve nye steder
Er det noe jeg elsker så er det å oppleve nye steder. Jeg lever fortsatt på den Stockholm-turen til meg og Silje, og når jeg tenker tilbake på den sitter jeg med så mange fine minner! 

Å føle seg satt pris på
En kommentar eller en annen bekreftelse på at man gjør noe bra, tror jeg gjør noe med oss alle mennesker! Jeg blir hvert fall ekstra glad når andre forteller meg noe hyggelig.

Snille mennesker
Vi alle vil vel omgås snille og gode mennesker, det gjør hvert fall jeg. Mennesker som er snille, sprer glede og kjærlighet gjør meg så utrolig glad! 

♥ Sminke
En humørforandring kan lette komme fra da jeg står opp til sminka er på. Da føler jeg meg bra, noe som smitter over på mitt humør!

 

Hva gjør deg glad? 
 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

ET ANNERLEDES ÅR

ET NYTT KAPITTEL STARTER.. 

Et annerledes år har startet, men det merkes ekstra godt i dag. Hadde jeg skulle gått på skole, ville jeg mest sannsynlig startet i dag. Det føles både rart, trist, men også utrolig bra. Jeg veit det var den rette avgjørelsen å ta fri år for min del. Jeg var nødt til å ta hensyn til min egen psykiske helse, og ikke minst så ser jeg ikke noe poeng i å starte på noe som helst studier når man ikke veit hva man ønsker. Dessuten er det en ting til som jeg ikke har fortalt dere, og det er at jeg er nødt til å ta opp igjen et par fag. Dette er noe jeg kommer til å snakke om den dagen jeg har bestemt meg for å starte opp med dette! 

Uansett så vil jeg egentlig bare stikke innom å ønske alle dere som starter på skolen i dag masse lykke til! Håper dere får et lærerikt år, med fullt av opplevelser. Vil også til slutt be dere om å inkludere alle, og om du ser noen alene så spør om de vil være med. Om ikke, så si i det minste hei og/eller gi et smil. Det kan bety så mye for mange! 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

BILDER FRA STOCKHOLM SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #1

Bilderesultat for stockholm adalsjenta.blogg.no

RADISSON BLU ROYAL VIKING HOTEL

Nå er det faktisk over måned siden jeg og Silje dro til Stockholm på våres lille jentetur, og jeg har enda ikke fått vist dere alle bildene derfra og alle innkjøpene. Litt flaut egentlig, og derfor har jeg nødt til å ta tak i det nå, så fremover vil det komme mye bilder fra den vakre byen og ting vi gjorde der. Jeg kommer til å dele det opp i ulike innlegg og, først og fremst vil jeg vise dere det vakre hotellet vi bodde på. 

Altså er ikke dette hotellet bare helt fantastisk? Vi bodde forresten på Radisson Blu Royal Viking Hotel. Om jeg reiser tilbake til Stockholm noen gang, er det helt klart dette hotellet jeg skal sove på! 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

12 PERSONLIGE SPØRSMÅL & SVAR

SPØRSMÅL OG SVAR OM PERSONLIGE TING

Hva er egenskapen du setter mest pris på ved deg selv?
At jeg har så stor stå på vilje. Jeg gir meg aldri om det er noe jeg virkelig vil og står på selv hvor tungt ting kan være. 

Foretrekker du å ringe eller sende sms?
Det spørs helt hva det dreier seg om.

Har du noe du ber andre gjør, som du ikke gjør selv? 
Ja, drepe innsekter. Altså jeg virkelig HATER innsekter, og får helt panikk om det er noen tilstede. 

Lengste forhold du har hatt? 
8 måneder. Ikke så lenge egentlig, men definitivt mitt beste forhold! 

Er du utadvendt eller sjenert? 
Utadvendt. Var en del sjenert før, men det har jeg vokst i fra meg en del av.

Hva liker du minst med deg selv? 
At jeg kan være ekstremt sta, og 

Sover du med eller uten klær?
Sover i truse og t-skjorte eller morgenkåpe som regel. Tjukk om vinteren selvfølgelig. 

Personen du savner aller mest nå? 
Oldemor. Ord kan virkelig ikke beskrives hvor stort savnet er etter henne..

 

Har du søsken? 
Ja, en søster på jorda og en bror i himmelen. 

Hva gjør du når du blir nervøs? 
Får skikkelig hjertebank, svetter i henda og helt urolig. Kan også ende opp med angstanfall.. 

Hva er din favoritt junkfood mat, men som du bare elsker? 
Tre poser Hot Wings, søtpotet-fries og fanta exotic fra Mc`dondals 

Hvilken vei står du i dusjen? 
Det varierer ut i fra hva jeg gjør, men oftest med ryggen til dusjhodet. Er så deilig å la vannet renne nedover ryggen!

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)