MÅNEDEN SOM GIKK #28- LONDON, DØDSANGST, OVERGRIPER..

OPPSUMMERING PÅ MÅNEDEN SOM GIKK

OPPTUR

At jeg har nådd målet mitt med å få ut minst ett innlegg hver dag i løpet av hele måneden. Det å få ut et blogginnlegg hver dag er faktisk ikke alltid like enkelt. Noen dager har det skjedd ting hele tiden, og innlegget har kommet ut i siste liten. Men jeg har klart det, noe jeg er veldig stolt over! Det å jobbe hardt viser seg å gi resultater! 

NEDTUR

At det ofte dukker opp litt negative tanker hos meg, med opplevelser som jeg tidligere har hatt eller ting som skjer i livet mitt nå. 

HØYDEPUNKT

London helt klart! Det var en helt sinnsykt opplevelse. Vi gjorde så mye gøy og skapte så mange fine minner sammen, som du kan lese mer om her.

INNKJØP

Det er veldig vanskelig å velge bare en ting. Jeg kjøpte så mye fine ting i London blant annet bh-er, topper, sko og bukser. Men en av de beste innkjøpene må nok være buksa på bilde under. Og tenk, den kosta under 140kr, sjukt! Gleder meg til å vise dere resten av innkjøpene! 

TANKE

Som mange av dere allerede veit så sliter jeg med dødsangst. Dette er vanskeligere i enkelte perioder å takle, og jeg merker det ekstremt nå som mørketiden har kommet. Det kverner ofte i huet mitt om kveldene.. 

MEST LESTE INNLEGG

Ingen vil noen gang forstå 

Kjære overgriper

London i bilder #2

15 ting å gjøre når du kjeder deg

3 FAVORITTSANGER

Bambi- Cir.Cuz

Drømmemann- Cess, Benjamin

Radio- Cir.Cuz

 

Hvordan har din måned vært? 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

OPPSKRIFT: SKOLEBRØD

For en god stund tilbake bakte jeg skolebrød. Flere spurte meg om oppskriften, så tenkte jeg kunne dele den her også, slik at flere har mulighet til å se den. Oppskriften er hentet fra Tine. 

SKOLEBRØD

Dette trenger du til 12-16 skolebrød: 

100 g smør
3 1/2 dl Melk
50 g gjær
1/2 ts bakepulver 
1/2 ts malt kardemomme 
1/2 ts salt
75 g sukker
600 g hvetemel

Dette trenger du til pensling: 

1 stk sammenvispet egg

Dette trenger du til fyll: 

3 dl Piano Vaniljekrem:

Dette trenge du til glasur:

2 dl melis
2 ts vann

Slik gjør du 
1. Smelt smør og hell i melken. Rør gjæren ut i lunken væske. Bland i sukker, bakepulver, salt, kardemomme, og 2/3 av melet og rør til deigen blir jevn. Spe resten av melet til du får en smidig deig. La deigen heve til dobbel størrelse ca. 30 minutter. 

2. Trill deigen til en pølse og skjær i 12-16 biter. Trill hver bit til runde boller. Etterhev ca. 15 minutter. 

3. Sett stekeovnen på 225 oC 

4. Lag en fordypning i midten av hver bolle og fyll i vanilekrem. Pensle med egg og stek skolebrødene i 12-15 minutter. Avkjøl på rist. 

5. Lag melisglasur ved å røre sammen melis med vann. Smør de avkjølte skolebrødene med melisglasur og dypp dem med kokos. 

 

 

Noen som kommer til å teste denne ut? 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

GIRL TALK #1- SELVTILLIT

GIRL TALK #1

Klare for første girl talk fra min side? Det er så mye jeg har lyst til å ta opp, og jeg har også fått inn mange supre tips. Men jeg tenker å starte med selvtillit, rett og slett fordi jeg føler det er en slags grunnmur og sperre for mange. Det er noe av det største som hører med ungdomstiden, og som bygger under mye annet. 

Selvtillit handler i hovedsak det å bli trygg på seg selv og det man gjør. Å finne denne tryggheten er tidkrevende, men jeg skal love dere at det er så verdt det. Jeg har selv vært der hvor jeg sammenlignet meg selv med andre, ønsket å bli penere, tynnere, bedre menneske og ha et talent. Men veit dere hva? Det beste du kan gjøre er å jobbe for å bli den beste versjonen av deg selv. Ikke sammenlign deg selv med andre. Fordi du er god nok som du er. Det er kun en som deg, og du er unik. Hørte en gang en ordtak som jeg synes var så utrolig bra. “Hvis du stadig forsøker å være en annen, hvem skal da være deg?”. Det satte seg så i meg, og det er helt sant. 

Når det kommer til mitt forhold til selvtillit så har jeg som nevnt slitet med det, og jeg gjør det fremdeles. Kanskje litt dobbeltmoralsk da å skrive så mye om at andre er bra nok som de er da? Mulig det, men la meg forklare. Hele livet mitt har jeg blitt fortalt at jeg er stygg, feit og, mange andre nedvergende ting om mitt utseende. Og at på grunn av det, så var jeg ikke bra nok for de menneskene som sa det. Jeg ble sammenlignet med andre som andre synes også var mindre pene, og tykke. Liker ikke helt å bruke de direkte ordene, stygg og feit, for å være helt ærlig. Det er så ødeleggende å bli fortalt, og ingen fortjener å høre disse ordene. Så trår litt varsomt ved å skrive disse. Men poenget mitt er at i senere tid har jeg jo blitt fortalt at jeg er vakker, fin, at jeg har bra kropp og mange andre gode ord. Det har bygget opp selvtilliten min så utrolig mye! Det jeg har dårlig selvtillit på nå er hvordan jeg føler meg i forhold til andre. Ikke angående kropp og utseende, men med personligheten og hvordan jeg er som person. Det er fremdeles personer som prøver å trykke meg ned, som skaper liten tillit til meg, stoler ikke på meg og får meg til å føle meg som det verste menneske i verden med å gi meg skylden for ulike ting. Jeg har selvfølgelig mennesker i livet mitt som ikke er sånn også altså, men det er disse personene som gjør det motsatte som har satt litt støkk i meg. Jeg jobber med det hver eneste dag. Forteller meg selv at jeg er bra nok, at det er personene som gjør slik som har et problem og at de ikke skal få ødelegge for meg. Og det er da tenker at det passer fint at jeg er åpen om mitt forhold til selvtillit nå, fordi da kan vi hjelpe og bygge hverandre opp sammen. Det beste du kan gjøre for deg selv er å fortelle deg gode ord, og det beste du kan gjøre for andre er å gjøre akkurat det samme.

Det viktigst er å ha troen på seg selv. Hvorfor skal andre fortelle deg at du ikke er bra nok? At du ikke kan gå med det plagget? Ikke ha frisyren og sminken din sånn? Hvorfor skal ikke du få være deg selv? Gi litt faen i hva andre måtte mene. Du må ha troen på at du er bra nok. Stole på at du er bra nok. For det er du! 

Å få god selvtillit er ingen enkel jobb. Det skreves hardt arbeid, men du kan klare det med litt viljestyrke. Jeg har skrevet noen tips tidligere som jeg håper kan hjelpe akkurat DEG på veien. Klikk her for å komme til dem. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

LONDON I BILDER #3

PRIMARK, LONDON EYE, JUSTIN BIEBER, SPILL HALL, LONDON BRIGE…+++

Klare for litt flere bilder fra London-turen? Dette er bilder fra dag to, hvor vi brukte flere timer på Primark og var innom flere andre spennende butikker. I tillegg tok jeg London Eye alene, siden de andre ikke ville ta den. Så jeg endte med å kvinne meg opp å spurte noen tilfeldige folk som tok den med meg om de kunne ta bilde av meg, fordi jeg hadde så lyst til å ha et bilde som minne av at jeg hadde tatt den. Synes det var litt skummelt helt ærlig, men hadde så lyst på bilde av meg der. En ting er å ta bilde fra utsikten der, men det er noe helt annet å kunne vise fram bilde av deg selv hvor man ser du har tatt den. På veien til London Eye var det en folkemengde rundt en bil, hvor vi fant ut av det var Justin Bieber som var inni. Han skulle ta London Eye sammen med kjæresten sin. Selv om jeg ikke er fan, så var det litt gøy å se han må jeg innrømme. 

Så var vi innom et lite tivoli. Dårlige greier, så vi gikk fort vekk derfra. Videre så fant vi et spill hall. Jeg var i grunn utrolig sliten og hadde så vondt etter alt gåingen, så endte med å bare knipse litt bilder mens Pernilla prøvde ut noen av spillmaskinene. På kvelden så vi på London Brigde, hvor jeg følte jeg fikk tatt noen fine bilder. Spurte faktisk en tilfeldig mann om å ta det første av dem. Herregud så snille folk er der. Veit man bør trå varsomt og etter min mening gjorde jeg det også. Så jeg at noen prøvde å ta bilde av seg selv med noe, så spurte jeg forsiktig om jeg skulle ta bilde av dem, også spurte jeg bare personen det gjaldt om h*n kunne gjøre det samme for meg. 

Ble virkelig en fin dag med gode minner å se tilbake på

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

DAGER FYLT MED GLEDE OG LATTER

Nå har jeg kommet hjem igjen til leiligheten min i Hønefoss. Eller jeg kom for så vidt hjem i går da vel og merke, har bare ikke rukket eller hatt ork til å sette meg ned for å skrive et innlegg før nå. Hundene kom også hjem i går, så det var veldig koselig! Har jo ikke sett dem på over en uke, så jeg har savna dem veldig kan man si. Var to pelsbarn som hadde savnet mammaen sin også, for å si det sånn, hehe.

Jeg har hvert fall hatt noen fine dager hos kusina mi, kjæresten hennes og tantebarna mine. Vi har kost oss så mye i hverandres selskap og gjort hyggelige ting sammen. For å beskrive det kortest mulig, så var det dager fylt med glede og latter! 

Er så heldig som får være en av fadderne til Sander, og tante til dem begge to. Tenk å ha den tilliten til noen! Må også bare si at jeg er så misunnelig på foreldrene deres som har to flotte barn. Har så lyst på barn selv! Enn så lenge så får jeg nøye meg med å hjelpe til med tantebarna. Men bare det føles helt fantastisk, og er noe jeg ikke ville byttet ut mot noe! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

LONDON I BILDER #2

JEG MØTTE JUSTIN BIEBER

Forrige tirsdag da vi var på vei til London Eye, så vi en folkemengde stå rundt en bil. Nysgjerrige som vi er måtte vi undersøke dette, og det viste seg at vi stod ved siden av bilen som Justin Bieber og kjæresten hans var i. De skulle ta London Eye, de også! Flere har spurt om jeg kan legge ut litt flere bilder av han, og here you og! Er ikke akkurat noe fan av han, men det var jo veldig gøy da å se han. Det skal virkelig sies! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #63- PENGER FRA NAV, LIVS KJÆRLIGHET, FRANK LØKE- SAKEN..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Hvorfor skryter du av at du får penger fra nav? Du burde seriøst få deg en jobb. Du kunne jo hatt en jobb vist du har bare hadde fullført utdanningen din for da hadde du hatt en jobb nå!! Det er ikke så vanskelig og få en jobb.
Hmm, føler egentlig ikke selv at jeg skryter av pengene jeg får fra nav. Det er ikke noe jeg er stolt over, men heller ikke skammer meg over. Jeg prøver å få meg en jobb, men det er overhode ikke enkelt.  Det er lite jobber som jeg er kvalifisert til, noe jeg er helt ærlig om. Jeg søker for harde livet, og gjør det jeg kan.. Men på en måte må jeg få inn en inntekt enn så lenge også, så derfor er dette den beste løsningen inntil videre. Hvem utdanning skulle jeg ha fullført? Jeg gikk to innen helse, og hadde aldri noen ønske om å bli helsefagarbeider. Derfor valgte jeg påbygg, men jeg aner ikke hva jeg vil bli, og jeg føler meg heller ikke frisk nok til å fullføre en utdanning nå heller. 

Ville du ha møtt ditt liv kjærlighet eller vunnet 1 million dollar? 
Om jeg måtte velge enten eller, så ville jeg valgt møtt min livs kjærlighet. Men om jeg kunne først vunnet 1 million dollar også møtt min livs kjærlighet så ville jeg gjerne gjort det altså, hehe! 

Hva synes du om Frank Løke saken?
Synes i grunn han har fått mer pepper enn fortjent. Var artig at han danset i boratdrakt egentlig. For selv om han er med i en dansekonkurranse, så må ikke hele kroppen hans skjules for det nødvendigvis. Litt gøy at man skiller seg ut og gjør noe utenom de vanlige. 

Hvem er din favoritt på skal vi danse? 
Martine Lunde og Aleksander. 

Favoritt film? 
Fifty Shades (alle). 

Kunne du ha vært skuespiller? Du hadde passet så godt til å spille inn lydbøker. Du har så behagelig stemme å høre på! <3
Om jeg hadde hatt en sjukt bra talent, så ja! Så utrolig koselig og ikke minst gøy å høre, tusen takk

Har du vær hos legen angående huden din? Ei venninne fikk noen tabletter som hjalp ekstremt mye. 
Nei det har jeg ikke. Så bra det hjalp henne! 

Når skal du vise innkjøp? 
Akkurat nå er jeg ikke hjemme, men kommer nok til å vise så fort jeg er hjemme tenker jeg. 

Kan du lage et innlegg om sminken du bruker? Enten sminkekolleksjon eller de produktene du bruker til hverdags? 
Det kan jeg selvfølgelig gjøre. Har skrevet om det tidligere, men mye har endret seg siden da. 

Hvordan kommer du på ting å skrive om? 
Noen ganger så bare sitter jeg å tenker også kommer ideene fallene ned (haha), andre ganger snakker jeg med venner om ting, eller søker opp inspirasjon på nettet. 

Hva tror du interesse blogglesere mest? 
Mine lesere tror jeg helt ærlig synes sex er mest spennende å lese om. Mulig jeg tar feil, men det er det jeg får flest lesere på. Personlige ting har jeg også følt at det er stor interesse for. 

 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål? Spør i vei 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

OPPSKRIFT: BRENNENDE KJÆRLIGHET MED PØLSER

MIDDAG FOR EN LITEN FAMILIE

Lenge har jeg blitt spurt om jeg kan dele oppskrifter her på bloggen, noe jeg så klart kan gjøre. I dag skal Tonje ha æren for å ha laget maten. For mens hun gjorde det, så hjalp jeg til med tantebarna mine. Allikevel synes jeg det kunne være gøy å dele bilder fra dagens middag, og ikke minst oppskriften, fordi jeg aldri har spist akkurat dette før. Nemlig som dere kanskje leste i overskriften, brennende kjærlighet med pølser. Det var sykt deilig! 

Dette trenger du for en liten familie: 

1200 g mandelpoteter
2 ss smør
1-2 salt og pepper
Solsikke-/rapsolje
1/3 purreløk
1 pakke pølser
1/2 rødløk
1 pakke baconterninger 

Slik gjør du:

1. Kok opp rikelig med vann i en stor kjele.
2. Skrell potetene og kok dem møre, tar rundt 15-20v min.
3. Skyll purren godt og kutt den i skriver. Del pølse og rødløk i terninger.


4. Varm opp en stekepanne med litt olje. Ha i bacon og stekepølse og stek til baconet er sprøtt og pølsen er gyllen.
5. Ha pølsen og bacon på en tallerken. Behold fettet i pannen og stek løk og purre mørt.

6. Sil vannet av potetene og mos dem med en stamper eller bruk en stavmikser. Bland inn smør og melk til du får den konsistensen du ønsker. 


7. Server potetmos toppet med bacon, pølse og grønnsaker. 

Velbekomme! 

En absolutt favoritt hos store og små

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

TIME FOR BREAKFAST

KOSELIG FROKOST

Litt sein oppdatering for å vise frokosten våres kanskje? Det får gå. Er ikke hver dag at vi har en så koselig frokost som vi hadde i dag! Tonje fulgte Jenny i barnehagen tidlig i morges, og på tilbaketuren hadde hun tatt med seg rundstykker hjem. Jeg våknet et par timer senere, så da koste vi oss med en deilig frokost sammen! Synes det er så koselig å spise med andre, det er vel egentlig det jeg savner mest med å bo hjemme. Så kjedelig å lage mat til en og ikke minst spise alene. Hvordan har dere hatt det i dag da? Kommer med et par innlegg senere i dag også, gled dere! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

LONDON I BILDER #1

REISEN, HOTELLET, SHOPPING..++

Har lovet dere å vise litt bilder fra London-turen, og here you go! Kommer til å dele flere innlegg fra turen, siden det ble så utrolig mange bilder. Altså bare kameraet mitt var fullt opp med over 1500 bilder og videoer. Og i tillegg tok jeg en del med iPhonen også. La oss ta det fra start.. Første dagen oppholdt vi oss mest i Oxford Street. Der var det helt sinnsyke butikker med flere etasjer. Tok for øvrig ikke bilder av alle butikkene og alt vi gjorde, men vi var blant annet innom en alt mulig- butikk, Superdry, M&M store, Disney og Selfridges. Sistnevnte ble jeg anbefalt av mange, men vi alle ble egentlig veldig skuffa. Det var liksom ikke noe for oss, litt for mange merkeklær og sånt, noe som ikke var av våres interesse hvert fall. Vi gikk også igjennom Carnaby Street. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)