SLIK SER KONTORET UT NÅ

Reklame | Poster Store

Hallo dere! For noen dager siden la jeg ut noen videoer på snapchat (adalsjenta heter jeg der) at jeg ryddet alle overflater på kontoret. Det har vært skikkelig kaos der inne siden juletider, ettersom vi brukte rommet som litt lagringsplass. Men nå gleder jeg meg til å kunne bruke rommet igjen! Jeg kaller det kontoret, fordi det var mitt og Martin sitt kontor sammen. Han sin kontorplass er flyttet til stua for et halvt år siden, og nå har er det blitt min kontorplass, som jeg også bruker til sminkebord, i tillegg har jeg litt (les: mye) klær. Vi har også litt generell oppbevaring av alt mulig og fryser der inne. Planen fremover er å få gått gjennom alle skuffer og det som har stått der inne, og sette det jeg ikke bruker på lager. Da blir det ikke så mye lageret på kontoret, og lettere å holde det ryddig.

Jeg er så fornøyd med hvordan det ser ut nå etter ommøblering og opprydding. I tillegg har jeg mottatt noen nye bilder fra Poster Store, som virkelig gjorde prikken over i-en. Jeg har hatt samarbeid med Poster Store to ganger tidligere og nå som da er jeg veldig fornøyd med produktene. 

Poster Store har et bredt utvalgt av plakater og rammer for alle og enhver. På siden deres har en oversikt over plakatene deres kategorisert etter mindfulness, natur og botanikk, og typografi og sitater, for å nevne noen. De har mange ulike størrelser og farger på rammene. Det jeg liker spesielt godt med nettsiden deres er at man finner bildevegger for inspirasjon til eget hjem.

Plakat HER – Ramme HER

Plakat HER – Ramme HER

Plakat utsolgt – Ramme HER

Plakat øyevipper HER – Plakat lepper HER – Plakat sminkekost HER – Rammer HER 

Jeg har også fått en rabattkode til dere!! ADALSJENTA45 gir -45% rabatt på alle plakater (ikke selection eller rammer). Koden er gyldig t.o.m 22. februar.