UKENS SPØRSMÅL #68- HELSESØSTER, FREMTIDSPLANER, BARN..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Har du noen gang vurdert å bli helsesøster? Tror du hadde vært passende! 
Nei det har jeg ikke. Virker som en veldig givende, koselig men også utfordrerne jobb, men jeg kunne ikke tenke meg det på grunnlag av at de setter vaksiner noe jeg veit jeg ikke ville taklet. Men tusen takk, det var virkelig koselig å høre! 

Når har du tenkt til å ta opp den siste eksamen? 🙂 Hva er planene dine fremover? 🙂 
For å være helt ærlig så stresser jeg ikke med det, vil heller fokusere på å bli frisk og få det bedre med meg selv, om ikke så klarer jeg ikke å konsentrere meg heller og da går det ikke veien for meg. Planen fremover er å få meg en jobb og fokusere på min psykiske helse. 

Hva ville du kalt den framtidige ungen din? (Jente/gutt) 
Vill egentlig at min fremtidige unge om det ble jente at hun skulle hete Michelle, men det endte jeg med å kalle hunden min fordi jeg ikke hadde tid til å vente. Nå er jeg veldig usikker uansett kjønn, men synes Linnea og Celine er skikkelig fine navn til jente, og guttenavn er jeg helt usikker på. 

Hva er ynglingsklesmerket ditt? 
Har ingen favoritter egentlig, bruker for det meste klær fra Cubus, BikBok og H&M. Er også glad i undertøyet fra Lindex og Victoria Secret. Har også noen klær fra Superdry jeg liker godt! 

Hvorfor er faren din på sykehuset? 🙁 Håper det går fint med han, tenker på dere <3 
Ønsker ikke å si så mye rundt det, det har vært så mye på en gang nå. Formen hans er hvert fall mye bedre, noe som er veldig godt å se. Han kom forresten hjem igjen i går. Tusen takk <3 

Har du noen gang gitt en lapdance før? 
Nei det har jeg ikke. 

Hvordan bli fornøyd med seg selv? Har du noen tips?
Det er kan være en vanskelig jobb og noe mann må jobb hardt med. Har skrevet litt om det her og her. Men generelt så tenker jeg at den største kritikeren er enn selv og at man må prøve å legge det litt fra seg. Prøv å dra de negative tankene over til positive, og ikke sammenlign deg selv med andre. 

 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål? Legg igjen en kommentar! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

STOLT AV MEG SELV!

Noen vil kanskje tenke dette som rart å skrive om, men for min del så synes jeg det er så viktig å være stolt over seg selv og ting man gjør, som man kjenner på som ubehagelig. Jeg har jo nevnt for dere at jeg var hos legen og ble henvist videre til hudlege. Hadde time der forrige uke, hvor vi avtalte at jeg skulle starte på en tablettkur. Med denne tablettkuren er det veldig viktig at man ikke blir gravid, og må derfor ta blodprøve for å bevise at man ikke er det hver måned. Jeg som aldri har tatt blodprøve før, hvert fall som jeg kan huske, og som ellers har sprøyteskrekk gruet meg veldig. Ble møtt av en hyggelig dame som tok veldig hensyn til at jeg var redd og tro varsomt frem. Problemet var at årene mine var vanskelige, så jeg ble sendt videre. Dette gjorde meg veldig nervøs. Samme skjedde to ganger til. Alle var heldigvis veldig snille og tålmodige med meg. De var nok også litt frustrerte med tanke på at jeg var såpass redd, og ville jo gjerne at dette skulle gå bra. Ble tilbydd å komme tilbake en annen dag, men visste med meg selv at da kom jeg til å grue meg enda mer. Tenkte det på forhånd også, at jeg håpet at det skulle gå bra i dag, slik at jeg kanskje ikke grudde meg like mye neste gang. Ingen av de fikk til å stikke riktig før fjerdemann fikk sitt forsøk. Ble så sjukt glad for at det endelig gikk og har vel egentlig et lite håp om at samme person kan gjøre det neste gang også, noe jeg tviler på. For jeg skal ta blodprøve en gang i måneden et halvt år nå, og om det skal gå like klundrete hver gang blir jeg litt oppgitt.. Er hvert fall stolt av meg som gjennomførte, og ekstremt takknemlig for at jeg hadde Pernilla med. Stakkars, synes litt synd på henne da siden jeg nesten klemte i hæl hånda hennes. Men hun er virkelig god og snill som ble med, er veldig takknemlig for det! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

GJENSYNSGLEDE

I skrivende stund er jeg på besøk hos kusinen min Tonje og familien hennes. Jeg kom hit i ett- tiden sammen med Milla. Michelle var her fra før av, så vi alle er her noe som er veldig koselig! Tonje og jeg har vært på babysvømming med Sander, også har vi alle spist middag sammen og ellers bare lekt og kost oss! 

Etter jeg tok blodprøve i dag besøkt jeg og Pernilla pappa på sykehuset. Jeg har egentlig ikke fortalt så mye om at han er der, og tenker heller ikke å gjøre det. Men formen hans har blitt veldig mye bedre, og i dag så tok vi han med en tur utenfor slik at han kunne få møte Milla igjen. Det ble en stor glede for de begge, de har jo ikke møttes på en stund så Milla kjefta litt på han. Haha, altså hun var bare så søt der hun satt å snakket med pappa og skreik, haha! Har lagt ut et lite videoklipp på snapchaten min (adalsjenta heter jeg), men skrikingen hennes fikk jeg ikke filmet dessverre.. Det var bare så koselig å se hvor glade de begge to ble, og Milla ble som hun pleier veldig lei seg for å måtte bli med til bilen igjen. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

EN LITEN UPDATE

Hei dere! Hvordan går det? Denne helgen har egentlig bare flydd helt ifra meg. Pappa er på sykehuset så jeg besøkte han både fredag og søndag, lørdag drakk jeg og Marthe, og i dag har jeg vært med to venninner. Men tenkte bare å stikke innom for en liten update. Nå skal jeg straks legge meg, skal nemlig tidlig opp i morgen for å dra til legen. Også skal jeg og Milla dra til Vikersund for å besøke kusina mi, kjæresten hennes og tantebarna mine. Michelle er allerede der, så gleder meg til å se henne igjen i morgen. Vi skal være der noen dager, noe jeg ser veldig fram til. Blir så koselig!

MINE 7 BESTE TIPS FOR Å TA VARE PÅ HÅRET

Jeg får stadig komplimenter for håret mitt, og spørsmål om hvordan jeg får det så fint. Jeg har derfor samlet noen av mine beste tips, samt snappet opp litt tips fra kjente og ukjente. 

MINE 7 BESTE HÅRTIPS 

Ikke vask håret hver dag. 
Selv om håret ditt ser fett ut, hjelper det ikke å dusje hver dag. Så klart er det ubehagelig, og at det er det man ønsker mest. Men jo mer du vasker håret, jo verre blir det. 

Begrenset bruk av varmebehandling 
Er det en ting som skader på håret, så er det varmebehandling. Bruk derfor dette minimalt, og bruk alltid varmebeskyttende om du skal bruke det. 

Klipp håret regelmessig 
For å holde håret frisk og sunt er det lurt å klippe det regelmessig. Selv er jeg overhode ikke flink til det, og klipper det selv når jeg føler for det. Kanskje ikke så lurt, men håret mitt vokser ikke lengre på 2-3 måneder som frisørene anbefaler. 

Skånsomme hårstrikker 
Det finnes så utrolig mange forskjellige strikker å velge mellom. Det anbefales å bruke en uten metallspenne på, ettersom det ødelegger håret i stor grad. Og det kan jeg absolutt skrive under på. Bruk derfor en strikk som er dekket av stoff, og gjerne tykke. Tynne sliter nemlig mer på håret enn tynne.

 

S kyll håret med kaldt vann 
Skyll håret med kaldt vann etter du har vasket det. Kaldt vann lukker nemlig skjellaget i håret og gjør det både sterkere og blankere. 

Tørrsjampo
En supert tips når du har dårlig tid og ikke rekker å vaske håret. I tillegg så er det veldig bra med tanke på at det ikke er bra for håret å vaske det hver dag. Det trekker ut fett, fukt og andre produkttester. Man får da en følelse av a håret er rent og friskt, og det ser heller ikke fett ut lenger. 

Bruk en god hårkur og hårolje.
Er det noe jeg ikke er god på så er det å bruke hårkurer og hårolje. Mange anbefaler å bruke dette, nettopp fordi dette er veldig bra for håret. Jeg var innom Loco for en stund tilbake hvor jeg ble anbefalt en fra Elvital som jeg skal begynne å bruke. Flere som har brukt denne? Eller veit du om en annen bra? Legg gjerne igjen en kommentar slik at andre også kan få tips til andre type hårkurer. 

 

Hva er dine beste hårtips? 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

IKKE SÅ PERFEKT SOM DET SER UT TIL

ALT ER IKKE SÅ PERFEKT SOM DET SER UT TIL.. 

Har du egentlig tenkt over hvor mye et annet menneske kan skjule bak et smil? Om ikke, så burde du gjøre det nå. Det er nemlig ikke alltid sånn at ting er like perfekt som det ser ut til. 

Her på bloggen prøver jeg å fremstå som en så ærlig person som mulig, en versjon som gjenspeiler meg og den jeg er. Samtidig er det ikke alt jeg ønsker å fortelle og dele med andre, og jeg sier ikke alltid i fra om jeg har en dårlig dag. For mitt liv så langt har bestått av flere dårlige perioder, hvor den ene dagen kan være god og den andre motsatte, på null komma niks. Med min bagasje med barnevernet, bli sviktet av profesjonelle mennesker, overgrep, mobbing og omsorgssvikt for å nevne det, så er det kanskje ikke så rart det har blitt sånn heller. Og da har det heller ikke blitt naturlig for meg å fortelle her gang jeg har en dårlig dag og hva som er galt der og da.

Jeg gjemmer ofte mine problemer bak et smil, og jeg har jo tidligere fått kommentarer på at jeg ser så glad og lykkelig ut, men som sagt så er det ikke alltid ting er like perfekt som det ser ut til, noe jeg også har fortalt vedkommende som har fortalt meg det. Jeg prøver å gjøre andre rundt meg glad til enhver tid, og det er sjeldent jeg legger ut et bilde hvor jeg ser sur/lei meg ut. Jeg ønsker å spre positivitet, fremfor negativititet. Samtidig som det er lov å si ifra når ting ikke er bra, noe jeg også ofte gjør. Poenget mitt er det at dette tyder på at det er lite som skal til for å skjule at man ikke har det bra. Man velger selv hvordan man ønsker å fremstille livet sitt. Jeg har valgt å fortelle litt av min historie til dere, selv om jeg nødvendigvis ikke poster noe om det hver dag. Andre derimot gjør det motsatte og får det til å virke som at livet er så rosenrødt og perfekt, og blir kanskje ikke engang gjennomskuet på dette, nettopp fordi det er så enkelt å bare late som ting er så bra når det ikke er det. Jeg ønsker egentlig bare å oppfordre dere til å tenke på jenta/gutten som du kanskje møter på bussen, skolen, på gata, med et smil om munnen. At selv om hun/han smiler, så er det mye som kan gjemmes bak det. Ta godt vare på hverandre uansett hva

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

SVARER PÅ RYKTER OM MEG SELV

FORGIPER, VEKTNEDGANG, BLOGGINNTEKT, HUNDEPASS +++

Er det sant at onkelen din forgrep seg på deg? 
Nei det er absolutt ikke sant. Ingen av onklene mine har forgrepet seg på meg. 

Er det sant at du ikke ønsker å ned noe i vekt og at du derfor ikke gjør noe med det? 
Både ja og nei. Forstå meg rett, jeg veit det hadde vært bra for meg å gå ned noen kilo. Samtidig så er ikke dette noe jeg holder veldig stort fokus på. Jeg prøver å ha et ok kosthold, også går jeg flere turer med hundene hver dag, så holder meg en del i fysisk aktivitet.. Kjøpte meg Fitbit for ikke så lenge siden, og prøver å holde meg til 10 000 skritt hver dag. 

Er det sant at du tjener penger på bloggen? 
Ja det er det. Jeg er med i blogg.no sitt partnerprogram, hvor jeg da tjener penger hver måned på bloggen, i tillegg til når jeg legger ut annonselinker. 

Stemmer det at du er like god som du virker som? 
Så utrolig koselig! Jeg prøver hvert fall å vise en så ærlig versjon av meg selv som mulig, og håper det jeg skriver gjenspeiler meg.

Stemmer det at du lyg på bloggen bilde av “tantegull” når du ikke er tante? 
Jeg er ikke biologisk tante for Jenny Elisabeth og Sander, ettersom jeg er kusinen til mammaen deres. Men foreldrene deres ser på meg som en tante til dem, med tanke på at jeg alltid stiller opp for dem om det er noe. Etter min mening så trenger ikke tante å være biologisk på lik linje som jeg mener at en mamma eller pappa ikke trenger å være det, for det handler om hvem som er der og stiller opp for barnet. For om den biologiske mammaen eller pappaen ikke har kontakt med barnet, så er det allikevel koselig for barnet å ha en annen mor/fars figur i livet sitt å se opp til og som er der, når ikke den biologiske er der. Mulig jeg drar dette ut av sammenheng nå for både Jenny og Sander har biologiske tanter og onkler som er der for dem, men allikevel har foreldrene flere de ser på som tanter for dem. 

Stemmer det at faren din passer hundene dine ofte? 
Nei det gjør han absolutt ikke. Kanskje en helg eller noen flere dager samme gang i måneden. Synes forresten at det er utrolig viktig at de får tid sammen, for både han og hundene er veldig glad i hverandre, og vært vandt med å bo sammen. 

Stemmer det at du er like nydelig slik som du er? I think so
Næmmen så hyggelig kommentar! Denne veit jeg ikke hva jeg skal svare på engang, men tusen takk gode du! 

 

Har du hørt noen andre rykter om meg som du ønsker at jeg skal besvare? Legg igjen en kommentar! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #66- HUDPLEIERUTINEN MIN, BETALING I BYTTE MOT SEX, NED I VEKT..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Kunne du ha laget et innlegg om den nye hudpleierutinen din? Synes alltid sånt er skikkelig interessant å lese 🙂
Blir litt vanskelig akkurat nå, fordi de kremene jeg bruker nå har jeg fått på resept fra legen, og det har da blitt vanskelig å kombinere med den hudpleierutinen min. I morgen skal jeg dessuten til hudlegen, så spent på hva han sier. Men kan vise dere den jeg pleier å ha etter hvert. 

Har du fått betaling/gaver i bytte mot sex? 
Nei det har jeg ikke, kunne aldri tatt imot det heller. 

Hvor mange har du hatt sex med? 
Jeg har hatt sex med 3.  

Nå synes jeg du har holdt oss på pinebenken LENGE!! Hvor blir det av innkjøpsvideoen fra London? 
Skal jeg være helt ærlig så har den blitt helt glemt bort, fikk nesten panikk da jeg leste dette spørsmålet for det har faktisk ikke vært i mine tanker nå den siste tiden, siden det har skjedd så mye og at jeg vært mye opptatt. Men skal få fortsatt redigeringen snart! 

Har du noen gang vurdert å slanke deg? 
Hmm, har det ja. Men akkurat nå føler jeg meg vel med kroppen min. 

 

 

Har du spørsmål til neste “ukens spørsmål?” Spør i vei! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

DATE WITH MY BESTIE

God kveld fininger! Hvordan har dagen deres vært? Min har vært fin, og hadde en veldig koselig avslutning. Jeg har nemlig vært noen timer med Oona. Det er lenge siden vi har vært bare oss to, og i det hele tatt lenge siden vi har møttes. Så det var veldig godt å se henne igjen. Vi var ute å spiste på Salt & Pepper, som forresten har 100,- for alle rettene deres denne uken. Maten der er så god og ekstra gøy er det at de har jubileumstilbud på rettene deres. Oona er forresten en av mine beste venninner. Vi møtes sjeldent, men vi veit at vi alltid har hverandre om det er noe. Hun stiller alltid opp og jeg er så takknemlig for å ha den jenta i livet mitt! Skravla går alltid i ett mellom oss, og det var godt å kunne snakket ut litt og gi hverandre litt oppdateringer på livet. For er det noe som er viktig for meg så er det hvordan andre har det, og om det er noe jeg kan gjøre for dem. 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

EN KOSELIG HELG

Hallo og god kveld! Hvordan går det? Og ikke minst hvordan har helgen deres vært?

Min har vært bra! Hatt koselig besøk av kusinen min, kjæresten hennes og tantebarna mine. Vi har kost oss så mye med leking, baking av skolebrød, god mat og ikke minst mye glede og latter. Gleder meg allerede til å se de igjen.

Nå er det straks kvelden her for min del, ville bare stikke innom å ønske dere en god natt. Også håper jeg at dere får en fantstisk uke og at den står etter deres forventinger!