IKKE SÅ PERFEKT SOM DET SER UT TIL

ALT ER IKKE SÅ PERFEKT SOM DET SER UT TIL.. 

Har du egentlig tenkt over hvor mye et annet menneske kan skjule bak et smil? Om ikke, så burde du gjøre det nå. Det er nemlig ikke alltid sånn at ting er like perfekt som det ser ut til. 

Her på bloggen prøver jeg å fremstå som en så ærlig person som mulig, en versjon som gjenspeiler meg og den jeg er. Samtidig er det ikke alt jeg ønsker å fortelle og dele med andre, og jeg sier ikke alltid i fra om jeg har en dårlig dag. For mitt liv så langt har bestått av flere dårlige perioder, hvor den ene dagen kan være god og den andre motsatte, på null komma niks. Med min bagasje med barnevernet, bli sviktet av profesjonelle mennesker, overgrep, mobbing og omsorgssvikt for å nevne det, så er det kanskje ikke så rart det har blitt sånn heller. Og da har det heller ikke blitt naturlig for meg å fortelle her gang jeg har en dårlig dag og hva som er galt der og da.

Jeg gjemmer ofte mine problemer bak et smil, og jeg har jo tidligere fått kommentarer på at jeg ser så glad og lykkelig ut, men som sagt så er det ikke alltid ting er like perfekt som det ser ut til, noe jeg også har fortalt vedkommende som har fortalt meg det. Jeg prøver å gjøre andre rundt meg glad til enhver tid, og det er sjeldent jeg legger ut et bilde hvor jeg ser sur/lei meg ut. Jeg ønsker å spre positivitet, fremfor negativititet. Samtidig som det er lov å si ifra når ting ikke er bra, noe jeg også ofte gjør. Poenget mitt er det at dette tyder på at det er lite som skal til for å skjule at man ikke har det bra. Man velger selv hvordan man ønsker å fremstille livet sitt. Jeg har valgt å fortelle litt av min historie til dere, selv om jeg nødvendigvis ikke poster noe om det hver dag. Andre derimot gjør det motsatte og får det til å virke som at livet er så rosenrødt og perfekt, og blir kanskje ikke engang gjennomskuet på dette, nettopp fordi det er så enkelt å bare late som ting er så bra når det ikke er det. Jeg ønsker egentlig bare å oppfordre dere til å tenke på jenta/gutten som du kanskje møter på bussen, skolen, på gata, med et smil om munnen. At selv om hun/han smiler, så er det mye som kan gjemmes bak det. Ta godt vare på hverandre uansett hva

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg