Pappa er kommet hjem igjen!


Gammelt bilde

I dag kom min kjære pappa hjem noe jeg er kjempeglad for. Formen hans er bra nå eller den er hvertfall sånn den skal være. Tror ikke pappa husker så mye fra mandagen annet enn at han ikke klarte å bruke armen sin. Både jeg og hundene våres er overlykkelig for at pappa er kommet hjem og tror han er veldig glad for det han også. Selv om han hadde det fint og flott på sykehuset så savnet han hundene våres grusomt mye. Nå er det ikke lenge før jeg skal ta kvelden, har hatt en kjempefin dag. Vært i Hønefoss med mange venner, og vært på Madcon minikonsert på Kuben. De tok meg begge 2 i hånda, wiiiiii også fikk jeg tatt bilde med dem som jeg sikkert kan legge ut senere når jeg har fått bildene av ei venninne av meg!

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

Pappa er innlagt på sykehuset

På mandag ble pappa innlagt på sykhuset. Det startet med at han fikk en propp fra hjertet til hjernen( men som ikke er så farlig virker det som, siden den ble bortte) og at hele ansiktet hans forandret seg og jeg la ikke merke til at det var noe ille sånn at han måtte på sykehuset. Han snakket rart og klarte ikke å bruke venstrearmen sin. Mamma kom til han da jeg dro ned til Ten Sing på juleavslutning og mamma kom rett etter nesten men kontaktet ei borti gata først. Hun dama ringte Taxi og pappa ble kjørt til sykehuset. Nå har han ligget der i 2 netter og han ble bedre allerede i går. Jeg veit ikke hvor lenge han blir, men han blir hvertfall til i morgen.
 

Dette bilde tok jeg av pappa på mandag, den dagen han kom på sykehuset og nå skal han snart få komme hjem noe jeg gleder meg kjempemye til. 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen