INNEDAG

I dag har jeg hatt en skikkelig innedag etter at jeg var ferdig på jobb. Tipp og topp, tommel opp for regnevær, eller bare ikke.. Regnvær= varm dusj, pledd og varme, og varm kakao med krem.


Måtte også en tur til byen i dag for å kjøpe ny sele til Michelle, fordi den hun hadde ble ødelagt her om dagen. Jeg fikk ikke kjøpt den nå, for dem måtte bestille den jeg skulle ha.
Slenger med noen bilder fra i går, var med masse gode venner på Freezone og hadde en fantastisk kveld. Hadde ikke vært der på evigheter, så gjett om det var gøy å være der igjen!

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

NEW IN

Endelig er det helg! Vært litt for mye jobb og stress på skolen denna uka, men har klart meg igjennom 1 prøve og 3 fremføring i løpet av 3 skoledager. Nå krysser fingre og tær for at jeg ikke skal komme opp i eksamen til uka. Frykter det verste, men satser på det beste!

Var tidlig ferdig på skolen i dag så tok meg en tur innom Kuben. Kjøpte blant annet en bag fra Kari Traa. Har alltid ønsket meg sånn og jeg måtte jo gripe sjansen når den var på tilbud til og med.


Førpris: 799                             Nåpris: 299

Jeg kjøpte også den hvite toppen som dere ser på bilde over, tillegg til denne toppen under.

 

Ønsker dere alle en kjempefin helg!

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

FUN FACTS OM MEG

Jeg hater småkryp, mark og frosk. Hvis en unge i barnehagen kommer å viser fram en av disse tingene til meg, løper jeg unna.

Jeg har heisskrekk, så går gjerne alle trappene samme hvor mange etasjer det er. Grunnen til det er fordi jeg stod fast i heisen da jeg var liten. Men nå er jeg blitt så lat, så er blitt flinkere på å ta heis.

Jeg hater tomater, men ketchup og lignende kan jeg spise.

Jeg klarer meg ikke en uke uten penger. Er vel ikke alene om det?

Jeg er jomfru, men jeg har hatt sex.

Da jeg var liten og gikk i barnehagen spiste jeg maling og satte fast nabbiperler i nesa. Alle gjør rare ting når dem er små..

Jeg synger i dusjen. Er så kjedelig å dusje, så noe må man jo finne på, right?

Jeg liker ikke å være alene når jeg er i huset til mamma, fordi jeg veit jeg IKKE er alene. Går nemlig en gutt igjen der som finner på litt av hvert, mohaha..

Jeg snakker i søvne og kan kommunisere med folk.
En kompis ringte meg mens jeg sov, jeg tok telefonen og begynte å mumle. Han skulle si ifra at det ikke ble noe sverigetur, og jeg bare mumla og huska ingenting dagen etter.
Pleier også å svare folk i søvne om de spør meg om noe, og husker ingenting av det når jeg våkner opp igjen

Jeg er livredd for hoggorm, og en gang jeg var ute å gikk tur var jeg et skritt unna av å tråkke på den fordi jeg fikk panikk.

Jeg sanndrømmer. Dette er faktisk litt ekkelt. Jeg drømmer ofte om ting som skjer et par dager etterpå.

Vennene mine sier jeg snorker, men det er IKKE sant

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

 

 

NERVENE I SPENN

Litt for mye skolearbeid om dagen kjenner jeg og nervene er i spenn. Gruer meg skinnsykt mye fremover, men gleder meg enda mere over at det snart er over! Fremføringer, prøver og KANSKJE eksamener om vi er uheldig å kommer opp. Men dette skal jeg klare selv hvor mye jeg gruer meg. Bare to dager igjen på skolen denna uka og det er helt fantastisk å tenke på.

Håper dere alle får en fin uke videre♥

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

ENDELIG HELG

Da var det endelig helg og det var jaggu på tide for nå er jeg virkelig lei altså. Lærere som ikke klarer å kommunisere med hverandre blir bare for slitsomt. Har en stor muntlig høring neste uke, og alle lærere sier hver sine ting om oppgava. Skjønner virkelig ingenting jeg. Blir gæren! Hvor vanskelig er det å snakke sammen når det gjelder de samme fagene?

Slenger med noen bilder fra skoledagen i dag.

Nå skal jeg til Sandvika med Anita, Ole og en kompis av han. En avbrekk fra skolen gjør ingenting altså, så dette blir en god start på langhelgen!

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

IKKE GI OPP, DET BLIR BEDRE!

Altfor mange sliter der ute med mobbing, depresjoner, angst eller helt andre ting. Noen har foreldre som er slemme mot dem, det kan være alt for å bli brukt til å bli “hakket” på dag ut og dag inn.
Selv har jeg opplevd en del i mitt liv som 17åring. Jeg kom tidlig inn i det “voksne” liv og i tidlig alder måtte jeg ta mye ansvar. Dette er faktisk ikke bare mine ord, men det er faktisk voksne folk som har sagt det til meg.
Baksnakking og mobbing er det også blitt en del av, tillegg til å ha barnevernet med på veien frem til 18. juni 2014.

Det jeg vil frem til med dette innlegget er at ting vil bli bedre. Da jeg ble kvitt barnevernet etter å hatt dem etter meg stort sett hele livet begynte endelig ting å gå på plass for min del. Etter jeg begynte på videregående og mobbingen og ryktene har roet seg bittelitt. Livet mitt her hvertfall litt lysere enn det har vært tidligere og det er jeg helt sikker på at det vil bli for dere der ute også.

De små eller store plagene du har hatt igjennom livet som du har brukt masse energi på vil en dag bli borte. Tårene som treffer puta de hver kveld vil en dag ende opp med et smil. Du vil endelig se lys i tunnelen. For deg virker det kanskje uvirkelig og veldig usannsynlig nå, men jeg skriver det her etter erfaringer og jeg veit ting vil ordne seg. En dag vil du omgås med de rette menneskene som setter pris på deg, er glad i deg, ringer deg og spør hvordan du har det fordi dem bryr seg om deg. Du har ikke lenger de “vennene” som sviker deg, bruker deg eller de hører på deg og livet ditt kun for å sladre og spre rykter om det videre.

Selv hvor tungt jeg har hatt det gjennom årene, har jeg aldri tenkt tanken på å ta livet mitt. Livet er for å leves og man lever bare en gang. Tenk på hvor mye du vil gå glipp av om du avslutter livet ditt så tidlig. Tenk på alle de positive tinge i livet, de som får deg til å være glad og det du setter pris på. Familien din som alltid er glad i seg, selv du ikke alltid føler det selv. Eller de gode vennene du har som ringer når du er trist. Det finnes både store og små ting man kan glede seg over, og du veit selv hva som gjør deg glad og hva som betyr noe for deg.

Selvfølgelig er det ikke bare de unge menneskene som sliter, det er også eldre. Jeg kjenner flere i nokså voksen alder som har gjort flere forsøk på å ta livet sitt. Å skade seg selv og gjøre et forsøk på å la kroppen få mer smerte vil ikke hjelpe deg i det hele tatt. Noen mener at det fysisk smerte er bedre enn å ha psykisk smerte, men for å si det sånn, ingen smerte er en bra følelse å ha uansett! En av mine tiltak midt oppi det vonde var å starte og trene, det har tatt en positiv innvirkning for meg. Så start å trene eller ring en venn som får deg til å tenke på noe annet istedenfor å skade deg selv.

Tårer er det man uttrykker seg mest med når man har det tøft. Gråt i vei, det er godt å få det ut enn å stenge det inne. Ikke vær redd for å gråte foran andre heller, de må bare tåle det og ordentlige venner skal være der og støtte deg. Du kan gråte selv om du er sterk, alle må gråte litt en gang i blant uansett.

Også en liten ting til slutt. Uansett hvor såret, skuffet, sint, frustrert, trist og ensom du er. – Ikke glem at du ikke er alene. Noen ganger føles det kanskje ut som du er den eneste som har det sånn og ingen bryr seg om deg. Men det vil alltid være en person som er der, en som for dagene dine til å se lyst ut. For meg har hundene vært en viktig del de siste årene for meg. Jeg kan faktisk uttrykke mine følelser til dem gjennom tårer og de forstår med en gang at jeg ikke har det så bra. Det er også en person (hvertfall) der ute som er ekstremt glad for at du eksisterer og du får dagen til h*n til å se lyst ut.

 

Ikke gi opp, ting vil bli bedre!

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Blandede spørsmål

HAR DU NOEN GANG?
Kysset noen: Ja har vel det.
Vært full: Nei, faktisk ikke. Liker å ha kontrollen når jeg drikker, hvis ikke hadde jeg gjort mye dumt!
Gråtet deg selv i søvn: Ja dessverre..
Skadet deg selv med vilje: Nei
Følt deg ensom: Ja..
Vært deprimert: Jupp
Røyket
: Nei, veit du hva! Æsj, æsj og enda mer æsj!

HVA ER DIN?
Alder: 17
Bursdag: 21. april
Sivilstatus: Singel
Største frykt: Å miste noen jeg er glad i..
Drømmejobb: Stripper.. Haha, neida! Må nok være å jobbe med mennesker eller fotograf.
Drømme bilen: Ehmn, jeg kan ingenting om biler så veit ikke jeg..
Drømmehus: Et stort hus med plass til meg og min fremtidige familie, helst nær vannet.


Kunne kanskje hatt noe lignende dette, bare helst med elva i nærheten og litt mer “norsk” stil. Man ser at dette bildet er fra et annet land enkelte steder, men med litt mere norske moderne løsninger i stede hadde det vært perfekt!

GJØR DU DETTE?

Liker du noen nå: Nei
Elsker du noen: Ja!  Familien min, hundene mine og  vennene mine♥
Har du kjæreste: Nei
Har du tatovering: Nei men har veldig lyst på!
Har du piercing: Tja, hvis hull i årene telles så..
Fester du: Ja, men ikke så veldig ofte egentlig. Ser ikke vitsen med å drekke seg drita hver helg..

FAVORITT?

Artist:  Miley Cyrus♥
Film: Fifty Shades Of Grey
Sang: Har egentlig ikke noen spesielle favoritter akkurat nå, bare sykt mange russesanger som er fengende.
TV serie: Bloggerne, Unge mødre, Hotel Cæsar og Paradise Hotel.
Bok: Ingen, leser ikke bøker.
Farge: Rosa og lilla
Dyr: Hunder

 

THIS OR THAT?😎

Twitter eller facebook: Facebook.
Twitter eller Instagram: Instagram
Facebook eller Instagram: Facebook.
Coca Cola eller Pepsi Max: Må vel bli cola, selv om ingen av dem er favoritter
Te eller kaffe: Er ikke så fan av noen av delene, jeg…
Taco eller Pizza: TACO!! ♥
Vinter eller sommer: Sommer!! ♥

VILLE DU NOEN GANG?
Bli gift: Oh yes! ♥
Få barn: Ja, det er en av mine store planer i livet!
Svømme med haier: Hadde vært sykt kult å gjort det, men hadde aldri i livet turt..
Dele en banan med noen: Ja, hvorfor ikke?
Spise råtten mat: Nei veit du hva, ÆSJ!
Røyke dop: Nei

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

HIPP HIPP HURRA!!

Gratulerer så mye med dagen alle sammen! Håper dere hatt en super feiring og kost dere. Det er jo forskjellige måter å feire 17. Mai på og folk har ulike tradisjoner de gjør hver år. Hva er dine faste tradisjoner?

Vil ikke akkurat si at jeg har noen spesielle tradisjoner, men alltid drar jeg og søster`n på den “gamle” grunnskolen våres, altså der vi gikk fra 1-10.klasse. Der høres vi “som oftest” på talen (noe vi ikke rakk i dag), og ser på barnetoget. Stakk av fra søster`n  dag under barnetoget, møtte Christopher og så det sammen med han.


Hipp Hipp Hurra!!


Milla ble tatt med ut i dag for å feire 17. Mai, så da måtte hun jo selvfølgelig pyntes også!


Da jeg var mindre lekte jeg bestandig med de lekene som var organisert der, men den tiden er nå forbi. Etter barnetoget gikk jeg og søster`n rundt på skolen, kjøpte litt lodd for å prøve å vinne og litt mat. Så dro vi til byen, spiste is og så på russetoget. Merker jeg blir mer og mer voksen for hver 17. mai og at ting forandrer seg for hvert år (heldigvis).

Etter russetoget var jeg med mamma og Didrik+ et kjærestepar av dem og spiste middag. Utrolig god mat, ble stappmett! 17. Mai feiringen var nesten over, men først måtte jeg, pappa og Ann Kristin spise kake hjemme. Ble en fin avslutning på en kjempebra dag!

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Lang langhelg

Åååh, kjenner det skal bli utrolig godt med helg nå. Ikke er det bare helg, men det er lang langhelg. Jeg har nå fri til og med søndag og det skal virkelig nytes. De neste dagene skal jeg være hos min kjære bestemor og oldemor i Solbergelva. Skal faktisk kjøre dit på scooter med Didrik i dag. Det er jo et stykke dit, så det kan bli gøy, haha! Gruer meg faktisk litt i grunn med å kjøre så langt på ukjente steder.

Slenger med et bilde av meg og Milla-en min <3

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

Fredag og endelig helg!

Mange tanker svirrer rundt i hue om dagen, uten at jeg egentlig klarer å sette ord på hva det er. Flere spør jeg daglig om det er noe som har skjedd, om jeg er trist, sint eller lei meg. Det er lett å se på meg om det er noe, fordi om ikke noe har skjedd, så går jeg rundt å smiler rundt dagen lang i et sett. Jeg er en ganske humoristisk person og gledesspreder, så man merker fort om jeg ikke har en bra dag, eller bra dager.

Sannheten er at JA, det er noe. Det er mange ting. Mange ting jeg burde fortalt mine nærmeste, for både dems sin del og hvertfall min egen del. Noen vanskelige og vonde ting, men også noen bagateller som jeg bare går å tenker på for meg selv.

Kroppen min er så utrolig sliten nå, at nå er det godt det er helg så jeg bare kan slappe av og sette til side skolen for noen dager.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen