UKENS SPØRSMÅL #57- SEX UTENFOR FORHOLD, KROPPSPRESS, JOBB..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Hva ser du etter i et forhold?
Først og fremst tillit og respekt. Det er så utrolig viktig for meg at den jeg er sammen med er til å stole på, og at han respekterer meg og mine behov. Det er også viktig med god kjemi, at man har felles interesser og står for mye av det samme. 

Hva tenker du om sex utenfor forhold? Er det noe du gjør mye, eller vil du kun ha sex med en du er i et forhold med? 
Tenkte jeg kunne skrive om dette til et eget innlegg om det til “Let`s talk about sex”. 

Du skriver om mat og atter mat. Milkshake, is og grilling. Legger ut bilder i bikini. Har du sett deg selv i speilet?? Du er jo diger! Kanskje på tide å tenke på hva du fyller kroppen med?? Jeg hadde serr aldri kledd meg i bikini om jeg var over 55 kg. Tror du at denne bloggen blir en suksess?
Wow. Er vi virkelig ikke kommet lenger i samfunnet, at man legger et press på andre til å ikke kunne vise seg i bikini om man veier over 55kg? Må for øvrig påpeke at jeg føler selv at jeg nevner lite om mitt kosthold her på bloggen. Men hallo, nå er det sommer, og det må da være lov å nyte både grillmat, is og milkshake. Det hører jo med sommeren. Men siden vi snakker om kosthold så får jeg vel nevne at jeg er veldig glad i fisk, grønnsaker, salat og mye annet “sunt” også.

Må også nevne til slutt at jeg synes alle burde ta på seg bikini å komme seg på stranda uansett kroppsstørrelse og fasong. Har full forståelse for at det kan være vanskelig for mange, men etter min mening så er alle fine som de er! 

Hvorfor varte jobben bare 2 1/5 uke?
Fordi jeg fikk jobben gjennom et bemanningsbyrå. Noen var syke og noen hadde ferie, og det var kun denne perioden de trengte meg dessverre.

Har du vurdert å jobbe innenfor telefonsalg eller lignende? Du har en veldig behagelig stemme å høre på 🙂
Så utrolig hyggelig, tusen takk! Hmm, veit ikke helt om telefonsalg er noe for meg. Kunne heller tenke meg en jobb på sentralbord slik som jeg gjorde den lille perioden. 

Hei! Hva er det dyreste klesplagget du har kjøpt?
Utenom bunaden min (som for øvrig jeg ikke har kjøpt selv forresten), så må det nok være ballkjolen min. 

Hva er det du liker best å gjøre på ferie?
Spørs helt hvor og hvordan man er på egentlig. Men jeg liker å bade, oppleve nye steder og kunne ha muligheten til å handle litt. 

Kan vi få se innkjøpene?
Jeg viste de frem på snap noen dager etter, så dessverre kommer jeg ikke til å gjøre det.

Fin video! Skal du tilbake til Oslo snart? Hadde vært gøy å ta et bilde med deg:)
Har ingen plan om det enda, men hadde vært supergøy å ta bilde med deg også. Flere har tidligere spurt om meet up, kanskje det kunne vært noe å fått til der? Hva tenker dere? 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål? Legg igjen en kommentar♥ 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

VÅRT FØRSTE MØTE

FØRSTE GANGEN VI MØTES

Som jeg skrev i forrige innlegg så møtte jeg Ann-Helen og Johanne fra den snapvlogen vi driver sammen (legg oss gjerne til: usensurerte) på lørdag. Vi spiste god mat og kake, og snakket masse. Det var første gangen både jeg og Johanne møtte Ann-Helen, mens Johanne har jeg møtt flere ganger tidligere. Begge to er veldig koselige jenter, og neste gangen vi møtes håper jeg at Tonje også får vært med. Synes det er veldig gøy at jeg tok gøtse for et halvt år tilbake og spurte om noen ville være med å opprette en snapvlog med meg. Vi har mange spennende temaer vi skal snakke om fremover, noe jeg gleder meg over. Mitt aller største ønske er å kunne hjelpe andre her i livet, og usensurerte er en av tiltakene jeg har satt i gang for å få til det. Jentene som også er med er helt fantastiske. Sammen er vi så utrolig gode og jeg gleder meg til veien videre med de!

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

BINGO, FØRSTE MØTE, BADING..

LITT BILDER FRA HELGEN

Føler jeg henger skikkelig etter nå. Jeg har mye jeg vil skrive og dele. Inspirasjonen er rettere sagt på topp, men det er ikke alltid like enkelt å få oppdatert. Først av alt helgen. For meg er helgene det jeg liker minst. Mine aller nærmeste er oftest opptatte, og det ender ofte opp med at jeg blir sittende alene. Jeg hater å si det, men det er sant. Denne helgen og forrige helg derimot har vært helt fantastiske, og jeg håper på flere slike helger fremover. 

Hele fredagen var jeg sammen med søsteren min Ann Kristin som har vært på besøk her i helgen. Hun og jeg var å tittet litt i butikker, og jeg fikk kjøpt inn litt ting jeg trengte. Senere samme dag møtte vi mamma og Pernilla, og vi alle sammen dro på Bingo. Her forbereder vi oss til pensjonisttilværelsen hvert fall, haha! Etter det var vi å spiste ute sammen, og alt i alt ble det en veldig koselig dag. På lørdag dro jeg til Drammen for å møte Ann-Helen og Johanne fra den snapvlogen vi har (legg oss gjerne til: Usensurerte). Tenkte jeg skulle skrive om det i eget innlegg. Jeg sov hos Johanne til søndagen, og dro hjem på ettermiddagen. Hadde da avtalt å møte Pernilla og Ann Kristin. Vi skulle egentlig på tivoli her i byen, men det var stengt. Så da dro vi å badet i stede, noe som var minst like gøy. Milla og Michelle fikk endelig tatt sitt første bad i elva i år, noe som var veldig kjekt med tanke på at jeg hatt så lenge lyst til å ha de med å bade. Det har jo vært mange varme dager nå, så det var godt å få kjølt seg ned litt. Ble ikke så mange bilder i løpet av helgen, så viser fram litt bilder fra badingen på søndag. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

VIDEO: HVORDAN DET ER Å BO FOR SEG SELV

TANKER OG FØLELSER OM FLYTTINGEN

Da har jeg endelig fått posta en ny video på YouTube, og faktisk den første videoen fra leiligheten min. Spilte den inn for to uker siden, så det var virkelig på tide at den ble ferdig redigert nå. Denne gangen ble det en litt mer personlig video, hvor jeg deler mine tanker og følelser rundt hvordan det har vært å bo her de to (snart tre) månedene. Kvaliteten på videoen ble utrolig dårlig dessverre, men om dere setter på HD- kvalitet blir den hvert fall litt bedre. 

SHOPPING I HOVEDSTADEN

TODAY`S WORKOUT: SHOPPING

På mandag var jeg i Oslo med mammaen til ei venninne av meg. For mange så virker det kanskje litt rart, men for meg så var det veldig koselig. Pernilla, moren og søsteren hennes er personer jeg har kjent igjennom flere år nå, og de betyr enormt mye for meg. For meg er de som familie, de har vært en god støtte når jeg har trengt det og vi har funnet på mye gøy sammen gjennom tidene. For meg er det blitt naturlig å kalle mammaen deres for mamma, noe hun aldri har sagt noe på heller. Sofie var som den lillesøstera jeg aldri fikk, og det er samme med Pernilla.

Stina hadde glemt igjen smykket sitt på Superdry uka før, så det var egentlig derfor vi skulle dit. Når man først tar seg en tur til Oslo, så drar man ikke akkurat hjem ved det første. Så vi var innom flere butikker der som Cubus, H&M, Lindex, Upstairs, Gina Tricot, Normal for å nevne noen. I tillegg gikk vi rundt slottet og rundt i byen. Vi besøkte også Pascal og Erlik Kaffe, noe som var veldig gøy! Ble noen innkjøp som jeg er veldig fornøyd med, for det meste klær og et par sandaler. 


Mitt første innkjøp på Superdry måtte så klart dokumenteres, hehe! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

EN POSITIV ARBEIDSERFARING

ARBEIDSLIVET

Etter å ha gått på jobbsøkerkurs snart et år så har jeg kommet til et punkt hvor jeg nesten har hatt lyst til å gi opp. Jeg har skrevet søknader på søknader, noen få har jeg fått respons på og blitt innkalt til intervju, og ikke skjedd noe videre. Mens de aller fleste har nok blitt kastet i søpla hos dere. Jeg har kjent på følelsen av at jeg ikke får til noe og at jeg kanskje ikke har mulighet til å få meg en ordentlig jobb i løpet av livet mitt. Misforstå meg rett, dette er følelsene mine, men innstillingen har vært en helt annen. Jeg søker og søker, og gir aldri opp.

De to og en halv siste ukene har jeg jobbet, tilnærmet 12 arbeidsdager. Jeg har ikke fortalt noe om hvor jeg har jobbet, men sa for en uke tilbake i dette innlegget noe om hva jeg har jobbet innenfor. Jeg har jobbet et sted hvor jeg har fått god opplæring og jobbet med skikkelig ålreite mennesker. Jeg har følt at jeg har vært viktig, at jeg har kunnet være til hjelp, og prøvd å gjøre jobben min etter beste evne. Tilbakemeldingene jeg har fått har vært bra og gitt meg et ekstra boost i hverdagen. På fredag var siste dagen min der, noe som var litt trist. Det har vært en positiv arbeidserfaring som jeg helt klart tar med meg videre. Hvem veit, kanskje jeg blir spurt om å jobbe der igjen senere? Det er lov å håpe, selv om jeg har liten tro på det. Nå er jeg hvert fall tilbake på jobbsøkerkurset igjen, også får vi se hva tiden fremover bringer. 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

UKENS SPØRSMÅL #56- SPONSET, JOBB, SEX..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Hvor kjøper du bikiniene dine? 
Alle bikiniene mine, inkludert den på bilde over, er kjøpt på Cubus. De er utrolig fine og i god kvalitet, til en veldig fin pris. 

Hvor mange lesere har du?
Det varierer veldig! Om sommeren leser færre blogger, og da blir leserantallet deretter. Men til vanlig har jeg rundt 500-1000.

Pleier du å bli sponset? 
Det kommer veldig an på. Jeg har blitt sponset med ulike ting tidligere, men det er ikke alt jeg ønsker å si ja til heller. 

Håper da ordne seg med jobb for deg! Hva har du lyst til å jobbe med? 🙂 
Satser på det! Det er jeg veldig usikker på, men helst noe innenfor å hjelpe mennesker eller innenfor markedsføring. 

Har du kjæreste? 
Nei, det har jeg ikke. Har vært singel i nærmere 1,5år nå. 

Kan du komme med flere sex-innlegg, eller innlegg i forhold til mensen, pupper og generelt ungdomstiden? 
Det kan jeg helt klart gjøre. Nå er det veldig lenge siden forrige “Let`s talk about sex”- innlegg, men jeg føler at jeg har stått litt fast og ikke visst hva jeg skal skrive om. Hvis det er noe spesielt dere vil at jeg skal skrive om i forhold til det eller har noen spørsmål så send det gjerne inn. Du kan lese de andre innleggene jeg har posta i forhold til det her. 

 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål? Legg igjen en kommentar♥ 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

KINO, MIDDAG, FYLLA OG STRANDA

HELGEN I BILDER

Hei dere! Hvordan går det? De siste dagene har egentlig bare gått i ett. Enten har jeg hatt besøk, vært på stranda eller vært med folk. Det har egentlig føltes deilig å hatt det litt travelt i helgen, for helgene er de jeg liker minst. Jeg pleier stort sett å sitte alene og ikke gjøre noe. Men i helgen derimot har jeg kost meg masse hvert fall, og håper dere har det samme!

Har masse bilder å vise dere, først og fremst helgen min. Fredag hadde jeg min siste arbeidsdag, noe jeg skal komme tilbake til i eget innlegg. Resten av dagen gjorde jeg ingenting, men lørdag var fullt opp. Fetteren min Stian kom nemlig på besøk, og skulle bli over til dagen etter. Vi lagde tyrker, var på kino, spiste middag og var på byen sammen. Det var utrolig koselig. Vi så forresten Mamma Mia. Har sett mange ulike meninger om denne filmen, noe som så klart er helt naturlig. For min del så synes jeg den var kjempebra, og anbefaler alle å se den. 

Møtte forresten TIX på byen her i Hønefoss. Litt morsomt med tanke på at det er Hønefoss vi snakker om, haha! På søndag var jeg forresten å badet med Pernilla, mammaen hennes, stefaren hennes og noen flere. Ikke akkurat den beste kvaliteten på bildene, særlig ikke det nederste. Men dette var i hvert fall noen av høydepunktene fra min helg! Hva har dere gjort i helgen? 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

10 TING JEG VIL GJØRE I SOMMER

Sommeren er i gang, og mange har kanskje ferie. For min del har det gått i jobb eller at jeg har vært på jobbsøkerkurset hver dag frem til nå. Jeg har fått vært en tur i Sverige, opplevd Hallingmarken 2018, og vært en del med folk, men for min del så har jeg enda igjen en del ting jeg vil gjøre før sommeren er omme.

DETTE VIL JEG BRUKE SOMMEREN PÅ

Sun on Apple Sole meg masse utendørs
For første gang på lenge har jeg faktisk fått litt farge på kroppen, og enda mer vil jeg ha.

Sun on Apple Tusenfryd
Pernilla og jeg har de siste årene vært på tusenfryd en gang i løpet av sommeren, noe vi har snakket om å få til i år også. Ser virkelig frem til det!

Sun on Apple Lage hjemmelaget milkshake 
For nærmere et halvt år siden kjøpte jeg en freak shake maskin, som man kan lage milkshake med. Har enda ikke fått testet den ut, men det er noe jeg absolutt har lyst til å få til i løpet av sommeren. Hvor deilig ville det ikke vært å sitte ute i sola og nyte en skikkelig kald og god milkshake?

Sun on Apple Rydde klesskapet mitt
Jeg begynner å komme veldig på plass i leiligheten min nå, selv om det er enda litt stæsj her og der som skal opp. Men er det en ting som ser helt kaos ut nå så er det klesskapet mitt, noe jeg virkelig er nødt til å gjøre noe med. Ikke akkurat noen sommer-ting, men uansett noe jeg er nødt til å gjøre.

Sun on Apple Grilling med venner 
Er det noe jeg synes er koselig, så er det grilling i godt selskap. Stemningen i seg selv rundt det hele, er bare helt fantastisk. God mat, gode venner, musikk- da er livet herlig!  

Sun on Apple Bilder
Noe Marthe og jeg liker best å gjøre sammen er å ta bilder. Her om dagen snakket vi om andre som hadde tatt kule bilder med ulike bakgrunner, som vi også gjerne kunne tenke oss. Etter min mening får man også mye finere bilder på sommeren, fremfor vinteren, så det hadde vært veldig gøy om vi fikk det til!

Sun on Apple Innflytningsfest
Nå har jeg bodd i leiligheten min i overkant av to måneder. Noe jeg har tenkt på lenge er å holde innflytningsfest. Hvorfor jeg ikke har gjort det enda, er av den enkle grunn at jeg ønsker at det skal se ordentlig og fint ut når gjester kommer til meg, og i tillegg så har jeg vært usikker på når jeg skal holde det. Men håper på å få det til ganske snart!

Sun on Apple Late dager på stranda 
Å tilbringe dager på stranda med venner, is, bading og soling er så utrolig koselig. Har allerede gjort det noen ganger i år, men håper å få til enda flere.

Sun on Apple Spise masse is 
En ting som jeg føler virkelig hører med sommer, sol og varme, er is. Jeg har kjøpt inn masse is, og skal virkelig kose meg med det i sommer.

Sun on Apple Jobbe hardere
Ikke akkurat noen sommer-ting det her heller, men i en lang periode nå føler jeg at jeg har vært elendig til å oppdatere mine sosiale medier. Nå ønsker jeg å jobbe hardere, i hovedsak med bloggen, men også YouTube. Dette føler jeg har mye mer tid til nå som det er sommer fordi jeg har litt mindre å gjøre i hverdagen. Kanskje det gjør at jeg klarer å finne en rutine på det igjen?

 

Hva er dine planer for resten av sommeren? 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

JEG HAR STARTET PÅ BRIS

FOR DE SOM HAR OPPLEVD INCEST OG SEKSUELLE OVERGREP

Et av mine største ønsker med bloggen og generelt livet mitt er å kunne hjelpe andre mennesker. Jeg veit at det sitter mennesker der ute som har opplevd det samme eller lignende sitasjoner som meg, som kanskje ønsker å høre hvordan andre har opplevd sitt og vite at man ikke er alene. Jeg har klart å hjelpe mennesker tidligere, og det er målet mitt videre. Men er det en ting som jeg synes har vært vanskelig å åpne meg om på bloggen, så er det de seksuelle overgrepene jeg har vært igjennom. Grunnen til det er fordi det er flere involverte føler jeg, uten at det nødvendigvis er det. Men jeg føler at uansett hva jeg velger å si eller ikke rundt det, så er det noen som kommer til å ha en mening rundt det. Men helt ærlig så er jeg veldig lei av å føle et press rundt det. At jeg ikke skal få gjøre det jeg ønsker, fordi jeg er redd for at andre skal ta seg nær eller bli såret av det. Tidligere så hjalp det meg å dele ting her på bloggen, noe jeg fremdeles føler. Så om jeg kan få det bedre med meg selv, samtidig som jeg hjelper andre ved å dele mine erfaringer, råd og tips, så er det helt klart en stor vinn-vinn situasjon. 

Den siste tiden har jeg tenkt mye. Jeg har vært en del lei meg, sint og skuffet. Jeg har innsett hvor mye jeg sliter etter overgrepene, og hvordan det har påvirket meg. Da det pågikk var det akkurat som om jeg klarte å feie det under teppet med en gang hver gang det skjedde, og latet som ting var bra. På ungdomsskolen husker jeg at jeg ofte var sinna. Man kunne merke på meg at noe var galt, men jeg sa aldri noe. Jeg stengte meg inne og lot heller sinne mitt gå utover andre. Jeg roet meg litt ved tiden, og da andre videregående kom og denne saken kom ut ble ting litt mer realistisk. Jeg begynte å tenke mer og mer på det som hadde skjedd, men følte jeg taklet det bra til tross for omstendighetene. Jeg ble fortalt hvor sterk jeg var av andre folk rundt, noe jeg forsovet følte selv at jeg var også. Hvordan jeg klarte å komme meg igjennom alt er jeg ganske overrasket over. Men etter å ha gått igjennom anmeldelse og rettsak, har innsett hvor mye jeg faktisk sliter etter det jeg har vært igjennom. Jeg sitter med mange vonde tanker og følelser rundt selve overgrepene, tiden etterpå og ikke minst hvordan det ble for meg å komme ut med dette med tanke på tilbakemeldingene og holdningene til andre rundt dette, noe som er helt naturlig.

Da jeg anmeldte dette ble jeg rådet til å kontakte BRIS, som er et lavterskeltilbud for de som har opplevd incest og overgrep, men tok meg aldri til motet med å gjøre det. Jeg følte at min sak var ikke viktig, jeg var ikke viktig og at noen trengte hjelpen mer enn meg. Men nå etter å ha åpnet meg en del for veilederen min på jobbsøkerkurset jeg går på, ble vi enige om at jeg skulle kontakte dem. 

I dag er det faktisk en måned siden jeg hadde min første time der. Jeg gruet meg veldig til å dra dit, men bestemte meg for å hvert fall prøve. Ble møtt av ei ganske hyggelig dame der som jeg snakket med, og det var virkelig godt å snakke med noen som forstår meg litt mer. Jeg er jo egentlig ikke en person som åpner meg så mye for profesjonelle mennesker, da jeg har blitt sviktet så mange ganger tidligere, så for meg var det veldig ubehagelig å snakke, men det jeg fortalte har jeg sagt så mange tidligere at det gikk fint. Timen gikk ut på å få litt mer informasjon om hva BRIS her, bli litt mer kjent også snakket jeg litt om “min historie” rundt dette. Jeg har også vært der en gang etterpå, og har avtale igjen i slutten av måneden. Tenkte å fortelle litt mer om timene der og veien videre etter hvert.

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)