KINO, MIDDAG, FYLLA OG STRANDA

HELGEN I BILDER

Hei dere! Hvordan går det? De siste dagene har egentlig bare gått i ett. Enten har jeg hatt besøk, vært på stranda eller vært med folk. Det har egentlig føltes deilig å hatt det litt travelt i helgen, for helgene er de jeg liker minst. Jeg pleier stort sett å sitte alene og ikke gjøre noe. Men i helgen derimot har jeg kost meg masse hvert fall, og håper dere har det samme!

Har masse bilder å vise dere, først og fremst helgen min. Fredag hadde jeg min siste arbeidsdag, noe jeg skal komme tilbake til i eget innlegg. Resten av dagen gjorde jeg ingenting, men lørdag var fullt opp. Fetteren min Stian kom nemlig på besøk, og skulle bli over til dagen etter. Vi lagde tyrker, var på kino, spiste middag og var på byen sammen. Det var utrolig koselig. Vi så forresten Mamma Mia. Har sett mange ulike meninger om denne filmen, noe som så klart er helt naturlig. For min del så synes jeg den var kjempebra, og anbefaler alle å se den. 

Møtte forresten TIX på byen her i Hønefoss. Litt morsomt med tanke på at det er Hønefoss vi snakker om, haha! På søndag var jeg forresten å badet med Pernilla, mammaen hennes, stefaren hennes og noen flere. Ikke akkurat den beste kvaliteten på bildene, særlig ikke det nederste. Men dette var i hvert fall noen av høydepunktene fra min helg! Hva har dere gjort i helgen? 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg