UKENS SPØRSMÅL #55- JOBB, KJÆRLIGHETSLIVET, INNTEKT PÅ BLOGGEN..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Hvordan går det med jobb/skole?
Så hyggelig spørsmål, veldig koselig når dere har interesse for hva jeg holder på med og hvordan det ligger an. Per dags dato jobber jeg, men det er dessverre kun et vikariat på to uker og to dager. Så jeg har kun denne uka igjen. Trives veldig godt med den jobben, og skulle så gjerne ønske at det ble mer. Når jeg er ferdig her skal jeg tilbake på jobbsøkerkurset som jeg har gått på straks et år. Begynner å bli veldig lei av å gå der ettersom jeg har fått lite respons på søknadene mine som jeg sender ut, og at det ikke har dukket opp noe. Men jeg gir ikke opp, og den arbeidserfaringen jeg har fått nå har gitt meg litt mer troen på meg selv i forhold til veien videre. Ellers har jeg jo et langsiktig mål om en høyere utdannelse. Jeg har jo fullført to år innen helse og et år med påbygg, så jeg sitter her uten fagbrev eller annen kompetanse, så på sikt ønsker jeg å gjøre noe med dette. Men som mange av dere veit strøyk jeg i historie, som er tidenes verste fag for meg. Dette er jeg nødt til å ta opp før videre studering. Men akkurat sånn som situasjonen er nå ønsker jeg å vente, og fokuserer på å heller finne meg en jobb.

Hva jobber du som? 
Dette er nok det mest stilte spørsmålet denne uka. Som jeg har sagt tidligere, så ønsker jeg ikke å svare på hvor jeg jobber på grunn av mitt eget personvern. Veit at mange mennesker der ute kan finne på så mangt, og ønsker derfor å skjerme meg selv for dette. Nå skjer dette aller helst med de som har en del høyere leserantall enn meg, men jeg vil være føre var og ønsker ikke at folk skal løpe ned dørene på arbeidsplassen min. Men jeg kan nevne at jeg jobber som kundekonsulent og innenfor resepsjon. 

Hvor er den rød jakken med pels kjøpt? 
Den er kjøpt på Bransdal.no

Hvordan ser kjærlighetslivet ut for tiden? 
Hmm, ikke akkurat så bra. Har vært singel ett og halvt år nå, og stresser egentlig ikke med å finne en ny heller. Hadde så klart vært koselig å kunne dele hverdagen med noen, men som sagt ikke noe jeg stresser med nå. Har møtt et par i ettertid, og de er kun ute etter en ting, og jeg er ikke akkurat helt der. Har vært litt nedfor den siste tiden på grunn av en gutt jeg trodde jeg hadde noe på gang med, men han har for andre gang bevist at han ikke er en jeg bør satse på. Så klart litt trist, men får ta det med videre som en erfaring videre. Jeg fortjener hvert fall bedre enn han, samme hvor vondt det gjør.

Tjener du noe på bloggen? I så fall, hvor mye? Digger bloggen din <3 
Ja, hvis noen sponser meg eller at jeg er aktiv med å legge ut annonselinker. Hvor mye man tjener på det varierer veldig!

Har søsteren din bedre kontakt med moren deres? 
Ja, det har hun. Kanskje ikke så rart heller med tanke på omstendighetene. Men mamma og jeg har hatt mer kontakt etter at jeg flytta, fordi hun hjalp med en del da og kjøpte noen av møblene i leiligheten til meg.

Vil du at en av hundene dine skal få valper? Hadde absolutt kjøpt en av dem! De er så søte <3 
Åååhh, det hadde vært kjempekoselig! Vi har jo fått valper på Happy (mammaen til Michelle) tidligere, og de passa jeg store deler av sommeren så jeg veit hva det innebærer. Det er et enormt stort ansvar, noe jeg dessverre ikke har mulighet til nå siden jeg per dag dags dato går på jobbsøkerkurs/jobb hver dag.

 

Synes forresten at det er utrolig gøy når dere er så aktive og stiller meg spørsmål! Noe du lurer på til neste ukens spørsmål? Legg igjen en kommentar♥ 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

8 kommentarer

Siste innlegg