MINE 7 BESTE TIPS FOR Å TA VARE PÅ HÅRET

Jeg får stadig komplimenter for håret mitt, og spørsmål om hvordan jeg får det så fint. Jeg har derfor samlet noen av mine beste tips, samt snappet opp litt tips fra kjente og ukjente. 

MINE 7 BESTE HÅRTIPS 

Ikke vask håret hver dag. 
Selv om håret ditt ser fett ut, hjelper det ikke å dusje hver dag. Så klart er det ubehagelig, og at det er det man ønsker mest. Men jo mer du vasker håret, jo verre blir det. 

Begrenset bruk av varmebehandling 
Er det en ting som skader på håret, så er det varmebehandling. Bruk derfor dette minimalt, og bruk alltid varmebeskyttende om du skal bruke det. 

Klipp håret regelmessig 
For å holde håret frisk og sunt er det lurt å klippe det regelmessig. Selv er jeg overhode ikke flink til det, og klipper det selv når jeg føler for det. Kanskje ikke så lurt, men håret mitt vokser ikke lengre på 2-3 måneder som frisørene anbefaler. 

Skånsomme hårstrikker 
Det finnes så utrolig mange forskjellige strikker å velge mellom. Det anbefales å bruke en uten metallspenne på, ettersom det ødelegger håret i stor grad. Og det kan jeg absolutt skrive under på. Bruk derfor en strikk som er dekket av stoff, og gjerne tykke. Tynne sliter nemlig mer på håret enn tynne.

 

S kyll håret med kaldt vann 
Skyll håret med kaldt vann etter du har vasket det. Kaldt vann lukker nemlig skjellaget i håret og gjør det både sterkere og blankere. 

Tørrsjampo
En supert tips når du har dårlig tid og ikke rekker å vaske håret. I tillegg så er det veldig bra med tanke på at det ikke er bra for håret å vaske det hver dag. Det trekker ut fett, fukt og andre produkttester. Man får da en følelse av a håret er rent og friskt, og det ser heller ikke fett ut lenger. 

Bruk en god hårkur og hårolje.
Er det noe jeg ikke er god på så er det å bruke hårkurer og hårolje. Mange anbefaler å bruke dette, nettopp fordi dette er veldig bra for håret. Jeg var innom Loco for en stund tilbake hvor jeg ble anbefalt en fra Elvital som jeg skal begynne å bruke. Flere som har brukt denne? Eller veit du om en annen bra? Legg gjerne igjen en kommentar slik at andre også kan få tips til andre type hårkurer. 

 

Hva er dine beste hårtips? 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

2 kommentarer
  1. Flott at du anbefaler tørrsjampo, det er en digg og lettvint måte å få håret til å føles mer fresht etter et par dager uten vask! Vil bare minne om st det ikke er lurt å bruke det på en stund hvis du tenker å bleke håret, ettersom at tørrsjampo + blekemiddel kan få håret til å knekke av!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg