UKENS SPØRSMÅL #84- LETTKLEDDE BILDER, RUSSETIDEN, TATOVERINGER..

 

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Hvordan går det med deg for tiden? 
Takk som spør! Jeg har det verken bra, eller dårlig, har det bedre enn jeg har hatt det på lenge hvert fall, noe som føles veldig bra.

Var på Hønefoss kino i går. Så lurte jeg på om du spiller i den reklamefilmen for Hønefoss kino?
Det stemmer. Jeg var med å spilte inn i de filmene da jeg gikk på vg3.

Hva synes kjæresten din om at du deler så mange bilder av deg selv lettkledd? Eller bilder/videoer av deg selv som du viser mye bryst etc.? 
Han synes det er helt greit, ettersom han synes ikke jeg går over grensa til nakenhet. Også kommer det helt hva jeg skriver eller hvilken sammenheng det er. Jeg har jo alltid delt bilder av selv bikini, med tanke på at jeg er opptatt av kroppspress og det å være seg selv, og han visste hva jeg delte før vi ble sammen.

Favorittplagg?
Oi, det er litt vanskelig å svare på egentlig. Jeg er generelt glad i alle mine klær og bytter ofte på hva mine favorittplagg er. Men akkurat nå er jeg veldig glad i denne kjolen, og bodyen med skjørtet til. Ellers veldig glad i leopardmønster.

Hva er dine drømmer? 
Jeg har mange drømmer og ønsker jeg ønsker skal bli virkelige, blant annet få barn, gifte meg, kjøpe hus og leve av bloggen.

Er deprimert og har angst, og kommer meg derfor ikke ut i jobb, men trenger penger. Hva burde jeg søke hos nav og får jeg hjelp der? 
Selv med angst og depresjon kan det være mulighet til å komme seg ut jobb ved tiden. Skal ikke si dette er enkelt, for jeg har en lang vei å gå selv. Men kanskje du kan starte med å søke om økonomisk sosialhjelp, arbeidsavklaringspenger eller om du virkelig tror du ikke klarer å komme seg ut i jobb noen gang så kanskje ung ufør. Det kan du forsåvidt uansett, ettersom det kan man gå vekk fra senere. Om du får hjelp kan jeg ikke svare deg på eller hvordan, for det er helt avhengig av din situasjon. Men alle har vel rett til hjelp på et vis, kan ikke sånn altfor mye om nav systemet og ytelsene deres, men det er verdt å prøve å søke noe hvert fall og de skal kunne gi deg veileding på det også. Ønsker deg masse lykke til!

Hva synes du om russetiden? Savner du å være russ? Har du noen tips til kommende russ? 
Russetiden var veldig fin. Jeg var med på flere kroer, og et landstreff, men jeg skulle ønske jeg levde den tiden litt mer ut. Jeg savner på mange måter tiden og fellesskapet, men jeg er ikke så glad i å feste så ofte egentlig. Forstå meg rett, jeg liker fest og moro, men som sagt ikke dag etter dag, eller helg etter helg. Mine beste tips er å inkludere de som står utenfor, ta vare på hverandre og ikke gå fra fulle venninner, ha det gøy, men fremdeles prioriter skole litt.

Vil du ha en tatovering eller flere i fremtiden?
Ja det vil jeg. Først og fremst vil jeg tatovere foten eller hånda til broren min som dessverre ikke er blant oss, med noe rundt. Jeg vil også ha et tatovering for Milla og Michelle, enten bilde av de, poten deres eller infinity-tegn med hjerte og pote. Jeg har også lyst til å ha noe som symboliserer pappa eller minner meg om han, og tatovering med søsteren min.

Hvorfor er Martin alltid i baris? Er han ikke fornøyd med klærne du kjøpte til han? 
Jo han er veldig fornøyd, men synes det er deilig å gå rundt i boxer bare også.

Hvorfor legger du ut ting som at hvis du fikk bestemme ditt og datt, når det er DU og INGEN andre som bestemmer over deg og ditt liv. Synes det blir feil å fraskrive seg fra ansvar for eget liv. 
Vil ikke påstå at jeg fraskriver meg selv ansvaret for eget liv, bare ved å dele mine drømmer. Jeg kan ikke akkurat bestemme når jeg skal få barn, eller når vi skal gifte oss, for det er jo ikke sikkert at noen av tingene kommer til å skje uansett. Men derimot kan jeg bestemme at jeg fremdeles vil blogge, om jeg har en hund (til), og om vi reiser masse, for de to sistnevnte kan jeg velge å spare opp penger til å for å realisere. Så synes det blir feil å komme med et slikt utsagn, når man ikke kan legge opp til alt 100% selv.

Hvor mye penger bruker du på klær i året/måneden? Hvis du har DnB kan du sjekke dette i nettbanken. 
Det er jeg veldig usikker på, for det varierer veldig fra måned til måned. Noen måneder er det kanskje 200, og andre månder 2000, men generelt så tror jeg ikke det er lite akkurat. Har ikke DnB så får ikke sjekket det heller.

Hvorfor legger du deg ut på snapchat og viser nesten hele ditt liv? 
Helt ærlig føler jeg at jeg ikke legger ut så mye som er privat. Jeg deler en brøkdel av livet mitt, og det er så mye av min dag jeg ikke viser fram eller snakker om.

På en grad fra 1-10, hvor høy selvtillit har du, og hvor selvinnsikt har du? 10 er det høyeste. 
8 på selvtillit, også tenker jeg 6-7 på selvinnsikt.

Når var du lykkeligst, og hvorfor?
Jeg vil påstå at jeg er på mitt lykkeligste nå. Martin får meg til å føle meg som verdens heldigste, og jeg har det så fint med han!

 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? 

 

 

Følg meg på:
Snapchat/Instagram: @adalsjenta

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg