BILDEDRYSS FRA SOMMEREN

Sommeren er omtrent halvveis, og ferien er over for min del. Ferien våres startet i starten av forrige måned. I utgangspunktet var planen for i år å bare være et par dager på hotell i Oslo med Martin, men det ble et par dager ekstra. Like etter dro vi på Norefjell med familien hans og leide suite der et par netter. Etter noen dager hjemme dro vi videre til Tønsberg, og tok like greit et par netter der også. Tenkte å komme med et lite bildedryss fra de fine turene våres ♥

 

 

 

 

Bilder sier mer enn tusen ord sier de, så trenger jeg å si mer? God mat, gåturer, shopping, kino, båttur, badekar om kvelden (roseblander og champagne den ene kvelden), og mange nye og ikke minst fantastiske opplevelser. Det vi opplevde disse dagene, er noe vi bare drømmer om ellers. Følelsen av lykke kriblet i hele kroppen.

Før vi tok turen hjemover, tok vi oss en natt på Fornebu. Var ikke så mye som skjedde der, og vi begge var ganske slitne etter tre dager i Oslo. Så vi slappet av for det meste egentlig. Vi kom dit ganske seint, så det meste var stengt. Vi bestilte derfor pizza til hotellet, og gikk oss en liten kveldstur etter det. Dagen etter gikk vi ned til The Local Oven. Hadde aldri spist der før, men det var faktisk veldig god og billig mat der.

 

Etter noen dager hjemme, ble vi invitert med av foreldrene til Martin til Norefjell. Der leide vi en stor suite som var helt sinnsykt fin! Hotellet også var helt nydelig, i tillegg var det mulighet for både spa og bading. Her var det også mange turmuligheter, men endte bare med å gå rundt vannet, og hilse på dyrene som var her. Vi dro også til både Flå og Gol hvor vi tittet i butikker, og gikk rundt.

Martin og jeg hadde vist frem mye romanse på snapchat-kontoene våres, og det hadde allerede dukket opp spørsmål i flere uker om vi var blitt et par. Det var faktisk ikke før denne turen at dette skjedde, og det gjorde turen ekstra spesiell. Tenk at vi er endelig sammen♥

 

Tønsberg er også et sted jeg aldri har vært før, men her likte jeg meg veldig godt. Mye roligere enn Oslo, men samtidig mange muligheter for shopping og se masse. På hotellet våres var det treningssenter, så det ble faktisk en liten treningsøkt på meg den ene dagen. I tillegg var det tak-terrasse hvor det var mulighet for å bade og sole seg, noe vi alle fire benyttet oss av. Dagen vi skulle hjem stakk vi en tur til Sandefjord først. Her ble det litt mat, shopping og tivoli.

For noen koselige feriedager vi har hatt, veldig takknemlig for alle opplevelsene vi har skapt♥

 

Følg meg gjerne på:
Snapchat/Instagram- @adalsjenta

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg