HALLOWEENKRO

God dag mine fine. Ny uke, nye muligheter!

Klar for enda mer Halloween prat? Jeg lovde dere bilder fra min Halloween feiring og nå har jeg endelig fått samlet noen av de fineste “glansbildene”.

Flere av dere har kanskje vært på Halloween-fest i løpet av helgen, eller feiret Halloween på en annen måte? For meg ble det en nokså inneholdsrik Halloween feiring. Jeg og min russegruppe var nemlig på Halloweenkro på fredag. Vi startet med vors hos Silje, hvor vi ble servert chæmpiss, pizzasnurrer og litt snacks. Det var så hyggelig at alle kunne komme og at hele russegruppa var samlet! 

Deretter dro vi på kroen, hvor vi var flere hundre russ samlet for å feste sammen. Masse mennesker, god musikk og alkohol innabords. Jeg er ikke spesielt glad i å tanken på å skulle drikke meg driting, og for å være helt ærlig så har jeg aldri vært det heller. Jeg syns det er hyggelig å drikke i ny og med. Jeg har en grense og sånn kommer det til å være i russetiden også. Dessuten kan man ha det like gøy uten alkohol. Men uansett, alt i alt ble det en nokså vellykket kveld!


Kveldens vertinne🎃


Stygg 1 og stygg 2


Så utrolig glad i denne skumle gjengen her 🎃

Hvordan var din Halloween feiring?

 

– Ann Helen

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg