UKENS SPØRSMÅL #34- JOBB, BARN, DRØMMEMANNEN..

 
SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 
 
Hva gjør deg lykkelig? 
Hmm.. veit helt ærlig ikke om jeg har kjent på en ordentlig følelse av å være lykkelig for å være helt ærlig. Trist, men sant. Men jeg er sikker på at det jeg forbinder med lykke nå, blir ikke det samme som senere i livet, om dere skjønner? 
 
Hva vil du jobbe som når du blir eldre?
Om jeg kunne velge, så ville jeg blitt toppblogger. Men sånn utenom det er jeg litt usikker, men akkurat nå kunne jeg tenke meg å bli rådgiver.
 
Fin skinnjakke!! Hvor er den kjøpt? (Svar gjerne på snap så fort du ser spørsmålet, følger deg der)
La det ut på snap, men for dere som ikke følger meg der (adalsjenta/adalsjentablogg heter jeg der forresten), så tenkte jeg kunne svare på det her også, om jakken er av interresse for flere. Den er kjøpt på Zizzi i Askim. Ikke alle Zizzi butikker har den, ettersom ikke alle kan velge hva de skal få inn i butikken. Men det gjør dem der, siden hun sjefen der velger ut sine egne varer. 
 
 
Kunne du prøvd en eller annen «30 days challenge»?
Bloggchallenge eller treningschallenge? 
 
Når ønsker du egne barn?
Jeg ønsker meg et meg et stabilt liv først, med jobb og et sted å bo, og ikke minst en person som jeg ønsker å dele livet mitt med. Men om alt det skulle være i boks om kort tid, så kunne jeg tenkte meg barn når jeg er rundt 25år. 
 
Skal du ta utdannelse?
Ja, men ikke riktig enda. Har først et fag å ta opp igjen, og skole er ikke noe jeg akkurat er klar for nå. 
 
Når syns du det er perfekt å få barn?(alder) 
Det er vel egentlig opp til hver og en om når de ønsker seg barn eller ikke. Viktigste er at man har et stabilt liv med trygg økonomi, tak over hodet og forhåpentligvis noen å dele ansvaret som et barn er, med. 
 
 
Hvordan ønsker du at livet ditt skal se ut om 5 år?
Det er jo veldig sjeldent ting blir som en planlegger, og jeg ønsker egentlig ikke å ha noen forhåpninger. Men jeg håper virkelig på at jeg har blitt friskere psykisk og har det bedre med meg selv, at jeg har jobb, bor alene eller med en eventuell kjæreste og da kanskje barn (hehe), og at jeg har billappen. 
 
Hvordan er drømmemannen din?
Veit dere.. jeg har ingen spesiell drømmemann. Personligheten er veldig viktig for meg. En som bryr seg, er ærlig og trofast og som liker meg for den jeg.er. En jeg kan ha det morsomt og le med, en som jeg kan snakke med alt om, selv mine såreste punkter og som virkelig prøver å gjøre slik at jeg skal ha det best mulig, psykisk sett altså. Utseende er også et pluss, men ikke akkurat det jeg setter høyest på lista. 
 
Hvordan skal hjemmet ditt se ut?
Jeg er veldig glad i det som er stilrent. Ønsker et hjem med lyse og fine vegger, lyse møbler, grå sjeselong sofa, fine bilder med tekst på, akkurat slik som jeg har fått det mitt eget soverom hjemme. Det er så utrolig fint og jeg er så fornøyd, så håper hjemmet mitt blir i lignende stil. 
 
 
 
 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

19 kommentarer

Siste innlegg