JEG BESTOD EKSAMEN!

STOLT AV MEG SELV

Hei dere! Hvordan går det? Med meg går det greit, litt sliten etter tre dager med jobbing. Det har vært mye å lære,  mange nye utfordringer og inntrykk. Men alt i alt veldig gøy! I dag befinner jeg meg på kurset igjen som for øvrig er den eneste gangen jeg skal være her denne uken. I morgen er det tid for psykologtime igjen, og fredag står jobbing på planen. 

Husker dere forresten skriftlig norsk hovedmål eksamen som jeg hadde i høst? I går fikk jeg svaret på den. Jeg hadde jo egentlig veldig lyst til å droppe det hele, rett og slett fordi jeg ikke følte meg forberedt nok. Men jeg valgte å dra og prøvde å gjøre mitt beste. Jeg tenkte som så at jeg kunne ta den igjen senere om jeg skulle styrke. Jeg er glad for at jeg møtte, fordi jeg bestod nemlig og litt mer enn det. Jeg fikk karakter 3, noe jeg er veldig fornøyd med. Det å gå fra stryk til og få 3 er ikke verst altså! Jeg er litt stolt av meg selv, noe jeg absolutt har lov til å være med tanke på alt det som jeg har slitet med de siste årene og som har gjort at det har gått utover skolen. 

Nå gjenstår det å ta opp historie, før jeg kan begynne å studere videre. Det er jeg ikke motivert for enda, noe jeg tenker er viktig å være når man skal ta opp sitt verste fag, haha! Jeg stresser uansett ikke, fordi som jeg har fortalt dere tidligere så er jeg ikke klar for noe mer skole enda uansett.. 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

10 kommentarer

Siste innlegg