LADIES NIGHT

ÅPEN BAR, FINGERMAT, PHOTOSHOOT, GOODIEBAGS OG STRIPPER!

Hei dere! Et par dager siden forrige oppdatering fra min side, men det har jeg trengt.. Men nå er jeg tilbake, og tenkte det var på tide å fortelle dere om forrige helg. Som skrevet tidligere var jeg på besøk hos søsteren min. Vi skulle nemlig se Fifty Shades Freed på fredag, og jeg ble derfor like gjerne over hele helgen. Tenk at det er over en uke siden allerede! Kvelden gikk over all forventning. Nå har jeg bare vært på premierene av Fifty Shades filmene, men på 3 ulike kinoer vel og merke. Alle premierene har derfor vært ulike, der siste var den beste. Det har jo veldig mye med hva kinoene gjør ut av det, men Askim Kino var helt klart flinkest der. For å nevne noe så var det åpen bar, fingermat, photoshoot med masker, pisk, håndjern og goodiebags som ble delt ut av en kjekkas i bar overkropp. På toppen av det hele hadde de leid inn en profesjonell stripper, som tok med et par av jentene fra salen på scenen. Det var sykt gøy å se!! 

Flere har spurt meg om hvordan vi fikk tak i slike billetter. Vi bestilte helt vanlige billetter til en pris på 250kr. Det kosta litt ekstra siden det var premiere, men det var helt klart verdt det med tanke på hva som var med i prisen. Men som sagt så spørs det helt hva kinoen gjør ut av det, men vi var altså i Askim på Ladies Night som de holdt hele kvelden. Det betyr altså at det ikke er mulig med en slik kveld videre dessverre.. 

Det eneste som er negativt, og som også skjedde ved den første filmen da jeg så den i Lillestrøm, og nå på kinoen i Askim, er at jeg og søstern tok noen morsomme bilder ved veggen med pisk og sånt, som jeg gjerne ville hatt. Har gledet meg sånn til å vise dere dem, men selv etter 8 dager har de enda ikke svart på meldingene vi har sendt til dem. 

Kvelden var som dere sikker har skjønt nå, utrolig bra. For en sjukt bra film, anbefaler alle å se disse filmene! 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

6 kommentarer

Siste innlegg