2 positive ting på under 1 uke!

Lite blogging fra meg om dagen, men sånn er det. Mange som spør meg om hvorfor og om jeg ikke kan blogge igjen snart, men om jeg skal blogge må jeg ha inspirasjon. Så folkens, kom gjerne med forslag om hva jeg kan blogge om!

Forrige onsdag, altså den 8. april fikk jeg igjen scooteren min. Eller den scooteren jeg kolliderte med i ulykka var prikk lik, bare at jeg fikk igjen penger for en ny en fordi den andre var ikke i stand til å repareres. Jeg fikk igjen en del fra forsikringsselskapet, men ikke nok til å kjøpe ny. Så mamma betalte noen tusen sånn at jeg fikk penger nok til helt den samme. Jeg ville ha den samme, fordi jeg likte den ganske godt. Jeg var/er veldig fornøyd med den både utseendemessig og kjøremessig om jeg kan kalle det, det. Den er utrolig god å kjøre og passer meg bare midt i blinken pga praktiske årsaker osv..

Mandagen som var fikk jeg igjen iPhonen min som også ble ødelagt i ulykka. Mista 12000 bilder, men veit dere hva? 1800 bilder lå på telefonen min når jeg fikk den tilbake. Fikk nemlig sånn tilbud på telefonen min at jeg kunne laste inn noen ting fra august, så da gjorde jeg det for morroskyld og jaggu meg så mista jeg noen et par tusen bilder mindre. OVERLYKKELIG! Splitter ny iPhone og litt bilder på den som jeg hadde tatt i sommer skader definitivt ikke å få tilbake.

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg