NOEN BILDER FRA JULAFTEN

Hallo fine følgere! Håper dere har det bra og at dere har hatt en fin jul. Om dere ikke feirer jul, håper jeg dere har hatt noen fine dager med fri. Hvis julen ikke ble slik du hadde håpet, så er det helt greit det også.

Har fått flere meldinger fra flere av dere som ikke har hatt det bra overhode og opplevd de forferdeligste ting. Det er hjerteskjærende.. Ingen fortjener å oppleve sånne ting, eller skal bære på slikt alene.. Trenger du noen å prate med?

– Mental Helses Hjelpetelefon, telefonnummer: 116 123

– Kirkens SOS, telefonnummer: 22 40 00 40

– Alarmtelefonen for barn og unge, telefonnummer: 116 111

Mange sitter alene i julen og har ingen å feire med. Jeg har gruet meg veldig til jul, men jeg er i det minste heldig som har noen å være med, noe jeg er veldig takknemlig for. Likevel sitter jeg med mange vonde føleleser knyttet til julen. I år har det vært veldig vanskelig for meg. Delte noen tanker om dette før jul i dette innlegget. Jeg har ingen ønsker om å henge ut noen eller snakke om det nå, men for meg hadde det vært unaturlig å si at alt har vært fint, når det ikke har det.

Jeg har hatt mange fine stunder denne julen, og en hyggelig feiring, men jeg har sittet med mange vonde tanker og følelser som jeg ikke har klart å legge bort. Julaften bar på mye glede, sorg, tårer og nye fine minner. Jeg er veldig takknemlig for de flotte menneskene jeg fikk feire med. Her kommer noen bilder fra min dag ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg