DETTE HAR JEG I SMINKEVESKA

I SMINKEVESKA HAR JEG.. 

Hei dere! Nå er det altfor lenge siden jeg har hatt et type sminkeinnlegg, og hva passer vel ikke bedre med å komme med et innlegg om hva sminkeveska mi, eller sminkepungen som jeg heller ville sagt, inneholder? Jeg har jo lagt ut et slikt innlegg før også, men mye har forandret seg siden. Jeg har enda flere produkter jeg daglig bruker nå, og ikke minst koster og beautyblendere. 

Sminkepungen min er som dere ser fra Victoria Secret. Den kjøpte jeg på tilbud i Stockholm, da jeg var der i sommer med Silje. 

Jeg har prøvd noen forskjellige sminkekoster, men disse fra Makeup Mekka, har helt klart blitt mine favoritter. De er lette å blende ut med og gode å bruke generelt. Jeg liker også Real Techniques sine, men Makeup Mekka sine enda bedre faktisk. Så eneste kosten fra Real Techniques som jeg bruker, er til highlighter. Disse fikk jeg faktisk til jul av Silje, noe jeg setter veldig stor pris på! 

Pakken med koster inneholder, en stor pudder kost, Foundation kost, concealer kost, kost for å blende ut, en slags detalje kost, øyenskyggekost for å skyggelegge små og medium store områder, rougekost, øyenbrynskost, og en kost for å lage eyeliner blant annet. 

Når det kommer til beautyblenderne mine, så er de kjøpt på Loco. De små er fra W7, og den store er jeg litt usikker på. Mulig den er fra samme merke. 

Primer- W7 // Foundation – Max Factor // Pudder – Max Factor // Concealer – L’Oréal  // Bronzer – Becca // Highlighter – Isadora // Øyenskyggepalett – Sleek // Maskara – Maybelline // Eyeliner – Max Factor // Øyenbrynspenn – Anastasia // Vippelim – Duo // Pinsett – Søstrene Grene // Leppestift – L’Oréal

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

16 kommentarer

Siste innlegg