JEG SKAL IKKE LEGGE SKJUL PÅ DET..

God dag mine fine lesere! Hvordan har dere det?

Denne dagen kunne ikke startet bedre. Møtte Henriette på bussen i stad, så utrolig koselig å se henne igjen. Gjensynsglede på det høyeste altså! Også må jeg bare takke den flinke bussjåføren som klarte å klemme meg i mellom dørene på bussen i det jeg skulle gå av, hipp hipp hurra!! Du fortjener virkelig en diplom.

Ellers har jeg vært en tur hos psykologen i dag, og på grunn av busser og slikt er det ikke mulighet for meg å rekke skole i dag. Så dagen i dag blir brukt til å være “kontorrotte” hos Martin, og ja jeg har tatt sjefsplassen enn så lenge, haha!
Jeg bare en skoledag denne uka faktisk. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker Mai, det er så mange fridager og det føles fantastisk for min del. Ettersom det er svært få ting som går min vei om dagen, er det godt med noen dager fri i ny og ned. Eneste som er nedtur med dette, er alle eksamener som hører med fridagene. Nå har det seg sånn at de neste 3 ukene, skal jeg være på skolen 2-3 dager hver uke. Ene uka har halve klassen eksamen, og andre uka har den andre halve. Deilig, men samtidig ikke..

Jeg har hatt en fin helg hjemme i Ådal`n med pappa og hundene. Skal sies at det er ikke alltid fryd og gammen, for det er mye rundt som påvirker hvordan vi har det sammen om dagen. Uansett så har vi prøvd så godt vi kan å ha det fint. Pappa fikk jo som jeg nevnte for noen uker tilbake, et vaffeljern i bursdagsgave, så dette har vi endelig fått testet ut. I tillegg har vi lagd god mat og kost oss. Veldig koselig å se mine fine små hunder igjen, savnet dem masse og alltid like trist å dra fra dem igjen.. Til tross for alt som skjer om dagen, må jeg si at jeg syns det er bedre å være hjemme i Ådal`n, enn å sitte alene og tenke i leiligheten til bestemor i Solbergelva. Regnet store deler av helgen, nå har jeg virkelig lyst på sol og varme. Flere som er enig?

 

– Ann Helen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg