TANKER FØR LEGGETID

NOEN TANKER FØR LEGGETID

London, London, London.. jeg klarer egentlig ikke å tenke på noe annet! Det er jo faktisk ikke mer 18 dager til vi drar. Jeg teller ned dagene for å si det sånn. Jeg gleder meg helt vilt! Skal prøve å sette meg ned en dag å skrive ned ting jeg ønsker å oppleve. Dere kan fremdeles sende inn ting jeg burde oppleve og huske på her. Forresten.. hvor mye penger burde jeg ha med på en slik tur? Hva tenker dere? 

I dag var jeg tilbake på BRIS. To uker siden sist, og det var virkelig godt å være tilbake å lufte noen tanker. Føles så bra å snakke med noen som virkelig forstår deg, som kommer med tips og råd, og som vil lede deg til riktig distanse. Følte meg på en måte litt letta etterpå, og det er litt godt. 

Herlighet, jeg er så glad i jentene (les: hundene) mine. De sier at hunder er menneskets beste venn, og det kan jeg virkelig skrive under på! Milla og Michelle er så gode og herlige! Så glad de bor her sammen med meg

Kommer jeg til å gråte meg i søvn i natt også? 

Prøvd å planlegge morgendagen litt i kveld. Jeg skal blant annet kjøpe mat til jentene, jobbe litt med bloggen og prøve å lage meg middag. Sistnevnte har jeg vært helt elendig til i det siste, og det merkes på kroppen. Jeg skal også få rydda litt hjemme her i morgen. Elsker å ha det ryddig og reint rundt meg. I tillegg så kommer Martin og moren hans på vafler her i morgen. Det skal nemlig komme en/ei hit å rense teppet mitt her hjemme i morgen (vant det på Elvefestivalen i helgen), og da ønsker jeg ikke å være alene. På toppen av det hele skal jeg vlogge for @Usensurerte i morgen. Så det blir gøy! Det føles litt godt å ha litt planer egentlig. Liker ikke å sitte alene og ikke ha noen planer. 

Jeg savner å ha en “normal” familie. En familie hvor jeg blir prioritert, hvor jeg blir satt høyt og blir støttet. Blir blank i øya bare av tanken.. 

Jeg er så takknemlig for hver og en av dere som klikker dere inn hver dag, som liker, deler og ikke minst kommenterer. Det setter jeg uendelig stor pris på. I dag var jeg på 33.plass i Norge, og det føles god å være tilbake. Det har jo vært en lang periode nå med lite oppdateringer, men nå føler jeg at motivasjonen kommer snikende tilbake hos meg, og det føles godt. For første gang på lenge føler jeg at jeg gjør noe bra.. 

Sommeren gir meg så mye glede og humør, jeg føler at jeg klarer å holde meg oppe. Men nå som høsten og mørketiden er på vei, merker jeg at det kommer flere og flere dystre tanker til meg.. Hmm.. det ser dere kanskje nå? Med tanke på at mange av de tankene jeg i kveld går ofte i negativ retning..

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg