Å FØLE SEG MISLYKKET

Har du noen gang kjent på følelsen å ikke være bra nok? At du ikke får til målene dine?  Eller ikke få til ting generelt? At presset er for høyt? Å føle seg rett og slett mislykket?

Til tross for alt jeg har opplevd føler jeg at jeg har klart å håndtere det meste på en bra måte, og at jeg ikke har følt noe slags press generelt. Eller jeg har vel kjent på følelsen av det, men valgt å ikke bry meg noe om det. Jeg har tenkt at jeg må sette mine mål ut i fra mine forutsetninger og det jeg har opplevd, og at andre setter mål ut i fra sitt. Men i går knakk jeg totalt sammen hos psykologen. Jeg føler at uansett hva jeg gjør så er det ikke bra nok. Ingen tenker over hva jeg har fått til, men heller forventer hva jeg skal klare videre. For det meste er dette bare en følelse jeg har i perioder, men noen ganger opplever jeg faktisk at dette er realiteten. Å føle seg mislykket er en helt jævlig følelse, og ingen fortjener egentlig å ha det sånn. Realiteten min veit at alle er god til noe, alle er like mye verdt, og alle er bra nok som de er, og selv hvor lett det er å si det til seg selv, så er det ikke like enkelt å virkelig ta det til seg. Psykologen min og jeg skal derfor jobbe med dette fremover. Vi skal sette mål sammen, finne ut hva jeg kan og hva jeg kan få til videre.  Det føles både skremmende men også noe jeg tror kan bli bra.

På grunn av alt dette har det derfor blitt lite oppdateringer den siste tiden. Jeg har følt at ikke har kunnet prestere like bra som jeg ønsker. Jeg har hatt mange planer, men har rett og slett bare følt meg så mislykket her også. Satser på bedre tider i livet snart, og mange fine oppturer!

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#personlig #mislykket #psykolog

8 kommentarer

Siste innlegg