Endelig går ting min vei

Tenkte jeg skulle komme med et litt personlig innlegg, siden det er en stund siden sist..

I alle år har jeg bodd hos pappa fast og hos mamma annenhver helg og litt oftere i blant, helt siden dem ble skilt for snart 13år siden. Men for fire og et halvt år siden lå min kjære far før døden og etter det fikk utviklet lungesykdommen kols. Mamma fikk også denne sykdommen litt senere og i veldig stor grad. Begge to blir fort sliten og orker ikke så mye.

I fjor var det mye styr og jeg fikk ikke lov å bo hjemme engang av barnevernet. Men det tok fort slutt, for vi kjempet og kjempet for at jeg skulle komme hjem. Og jeg kom hjem etter 3 unødvendige måneder. Etter det var egentlig avtalen at mamma og pappa skulle ha 50% ansvar hver for meg, men er blitt “glemt” bort. Men NÅ skal jeg endelig begynne å bo annenhver uke hos mamma og annenhver uke hos pappa. Visst dette opplegget fungerer så begynner endelig ting å min vei også kanskje, og at jeg muligens får det mye bedre!

Håper dere alle sammen har hatt en fantastisk start på året. Min start har vært litt hektisk, men forhåpentligvis begynner ting å roe seg nå!

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg