JEG HAR OPPRETTET SNAPVLOG

EGEN SNAPCHATKONTO TIL BLOGGEN

Etter mange spørsmål fra deres lesere både om Youtube, men også om vlog på snapchat, så har jeg nå tatt en beslutning på dette. Dere som allerede følger meg på min vanlig snapchat (adalsjenta heter jeg der), veit at allerede hvilken beslutning jeg har tatt på det, og jeg har valgt nå opprette en snapbruker forholdvis til bloggen. Jeg har tenkt på dette en stund, og vært veldig frem og tilbake. Men jeg tror dette blir veldig bra, og kan bli gøy for både dere og meg.

Den nye snapchaten min heter adalsjentablogg. Her kommer jeg til å dele mer av hverdagen min og ting dere kanskje ikke får se på bloggen. Nå har jeg jo tilbringt de seks siste dagene i Stockholm og jeg kommer derfor til å vise fram en del av innkjøpene mine derfra, på den. Jeg kommer også til å komme med tips om steder dere bør besøke og annet praktisk informasjon. Ellers kommer brukeren til å bestå en del av personlige ting som angst, mobbing, og andre personlige ting jeg har opplevd, i tillegg til hverdagslige ting, tips, sminke og annet gøy! Jeg kommer også til å ha peptalks (?) i ny og ned, i tillegg til å ta opp ulike temaer. Noe av dette kommer også til å bli publisert på bloggen så klart, som jeg egentlig pleier å dele det på. Men ofte vil dere oppleve at dere kommer nærmere meg der med hva jeg gjør og noen ting jeg kommer til å prate om der i stede. Håper flest mulig vil legge meg til der!

Har vært en tur i Sandvika nå, med Anita og Hilda. Ble noen innkjøp på meg, og tenkte å vise dere dem på snappen i løpet av kvelden. De blir så klart lagt ut på bloggen etter hvert, men om du vil se dem før de blir lagt ut her, anbefaler jeg deg å legge meg til.

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

6 kommentarer

Siste innlegg