25.08.2015

Denne natta var mye bedre enn den første. For dere som leste gårsdagens innlegg, sov jeg uten dyne, 4 timer og våkna opp til en kald dusj. Det var gjort en feil på internatet for på alle rommene skulle det medfølge dyne og pute, så det kom de med så fort jeg sa ifra. Kaldtvannet fikk jeg også en løsning på, for vannet må renne minst 5 minutter før det blir varmt hver gang jeg dusjer. Godt det finnes en god løsning på ting!

Så nei, det ble ingen god start på internatlivet og skolen er heller ikke så lett om dagen, for jeg har jo flyttet fra alt jeg har i Hønefoss uten ønsket om det. Men jeg vil jo ha en utdanning jeg også, men dette jeg går nå er overhode ikke en linje jeg egentlig ønsker. Men vi får se, kanskje det blir bedre etter hvert.
Men det som egentlig gjør skolehverdagen tøff og vanskelig akkurat er at pappa er på sykehuset. Natt til mandag kom han på sykehuset, heldigvis går det bra med han og han får forhåpentligvis den hjelpa han trenger nå♥  Det er ikke lett å være 3 timer unna, for hadde jeg vært i Hønefoss ville jeg besøkt han med en gang. Men siden det ikke er noe farlig som har skjedd med han, så behøver jeg ikke å stresse med å komme hjem siden jeg skal hjem til helgen

Savner alle i Hønefoss, så legger med et bildedryss med minner derfra♥

 

 

 – Ann Helen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg