SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hva du tenker om barn og framtiden? Er barn noe du tenker på å få, eventuelt når?

Vil gjerne ha et par barn i fremtiden, men har null planer om å få det akkurat nå.

Og hvilken hendelse som har preget deg mest i livet?

Det må nok være når jeg har mistet nære og kjære i familien, da har jeg kjent på følelsen av at alt har rast sammen. Ellers må det ha vært kampene mine med barnevernet for å vinne over saker og ting jeg ikke har ønsket. Heldigvis har jeg ingenting med barnevernet å gjøre lenger, de har ødelagt nok.

Hva har du gjort i sommer?

Det kan du se i dette innlegget HER (direktelink)

Hva er dine planer for høsten/vinteren?

Nyte livet, akkurat sånn som nå.

Hva er dine beste bloggtips?

Det er viktig å ikke bare skrive om det samme hele tiden, for da kan det bli kjedelig i lengden. Varier mellom å skrive om hverdagen, viktige og/eller alvorlige temaer. Jeg syns det er viktig at leserne får muligheten til å bli kjent med deg som person, så skriv gjerne noen personlige innlegg en gang i blant. Lær deg og takle kritikk og ikke la de nedlatende kommentarene ta knekken på deg og ødelegge motivasjonen din. Tenk på hvor lang tid personen har brukt på å skrive den råtne kommentaren og se at den ikke bli posta. Eller post kommentaren h*n og la bloggleserne dine være ditt forsvar. Ofte kan en negativ kommentar noen har skrevet, bli kritisert av de andre bloggleserne dine! Tenkte å komme med et innlegg om bloggtips litt senere.

Hva liker du best å lese på en blogg?

Personlige innlegg om seg selv, livet eller ting man er blitt preget av, ellers liker jeg også lese om alvorlige og viktige temaer som vi ungdom interesserer oss for.

Hvilken blogger leser du?

Det er mange forskjellige, men ofte de som handler om ting som interesserer meg, ser ryddig ut, har lite skrivefeil og er gode å lese.

Hvorfor har det vært så mye negativitet?

Fordi jeg har flyttet langt borte fra alt, fra familie, venner, hundene mine på grunn av skole dessverre. Dette er jeg kjempelei meg for og det har vært en tøff uke. Jeg skal prøve å se litt til, om det blir bedre eller om jeg kanskje får plass der jeg ønsker etter hvert. Fra dag 1 jeg startet å blogge for 3år tilbake har jeg brukt bloggen for å skrive mine tanker og følelser i hverdagen. Og jeg har nære som ønsker å vite hvordan jeg har det 3 timer unna dem og bruker bloggen min som er terapi for å skrive hva jeg faktisk føler og tenker.

Hva er det første du gjør når du står opp om morgenen?

Åpner opp øynene og stopper vekkeklokka, før jeg går i dusjen, sminker meg og fikser meg klar til skolen.

Hva er dine fremtidsplaner?

Få en utdanning og jobb, flytte med Martin og leve livet med han og våre forhåpentligvis fremtidige barn. Fra enkelte sin side høres dette kanskje teit ut, men det er vel lov å håpe på at drømmer kommer i oppfyllelse?

5 ting som gjør deg lykkelig? 

Hundene mine♥

Familien♥

Venner♥

Gode mennesker♥

Mat, for hvem trenger ikke det?

 

 

 Noe mer du lurer på, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet!

 

 

– Ann Helen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg