VANSKELIG VALG

Jeg må bare takke for alle de fine og støttende kommentarene jeg får av dere. Jeg får meldingen og kommentarer på facebook og her på bloggen, og jeg veit alle vil mitt beste. Det er vanskelig i en sånn situasjon syns jeg, mye å tenke igjennom før jeg tar noen som helst avgjørelse. Skal jeg slutte nå? Fortsette litt til og se om ting endrer seg? Og kanskje jeg fullfører hele året..?! Hva vil jeg egentlig med livet mitt? Hva vil jeg jobbe med? Hva kan denne linjen gjøre for å påvirke valget mitt eller det jeg trodde var mitt fremtidige yrke?

Det vanskelig og mange tanker i hodet, jeg går en linje hvor man kan bli noe innen for helsesektoren og ønsket mitt er oppvekstsektoren, innenfor barn og ungdom bare ikke på samme måte som i helsesektoren. Jeg veit at selv om jeg savner alle i Hønefoss og de savner meg, vil de mitt beste.. Men akkurat nå føler jeg at dette ikke blir det beste for meg, men jeg skal gi det noen dager eller uker til, kanskje det endrer seg? Lærerne og elevene her er veldig hyggelige, og det er et godt læringsmiljø her, men det er ingenting som holder meg igjen her. Valget er vanskelig, og det blir spennende og se hvilken avgjørelse jeg tar. 

Nå har jeg snakka med lenge bort, er nok ikke alle som syns det er svært gøy å lese om mine “spennende” skoledager, planer og tanker angående det.  Sommeren er på vei mot slutten og her i Ål er det svært dårlig vær om dagen, det plasker ned regn og det har jeg hør det gjør i Hønefoss også. I går da jeg kjørte hjem fra skolen, kjørte en bil i for høy fart forbi meg, og jeg endte opp med å bli med våt enn nødvendig da jeg kom hjem. Men NEI, vent litt.. i mellom sprekkene på gardinene ser det jaggu meg ut som at det er på vei til å lysne opp litt.
Håper dere alle har hatt en fin uke så langt og at resten blir like bra, hvis ikke bedre enn det♥

Slang med et bilde fra vi var ute og gikk tur i gymmen på mandag, fin utsikt er det her hvertfall!

 

 

– Ann Helen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg