THOSE SUMMER DAYS

God kveld mine fine lesere!

For et fantastisk vær vi har hatt i dag!  Vel.. for et fantastisk vær vi har hatt de siste dagene. Det er helt nydelig, altså. Trenger ikke å dra til varmere strøk når vi er så heldig med sola og varmen i Norge, hehe.

I dag har jeg og jentene vært å gått tur til elva, med ei nabo. Veldig hyggelig, og ikke minst deilig vann. Jeg ble så misunnelig da jeg så hvor mye hundene koste seg i vannet, at jeg tok en dukkert selv med kjolen og alt på. Fantastisk!!

Jeg har vært veldig dårlig på å oppdatere her på bloggen de siste dagene, så tenkte derfor å fortelle hva jeg egentlig gjør om dagen. Jeg har vært en del med Martin den siste tiden. Jeg veit en del har reagert på at vi er mye sammen, men jeg er så glad vi kan være venner. Syns det er veldig viktig, i og med at situasjonen er slik som den er. Jeg hjelper han en del med firmaet, det er stadig noe nytt som skjer. Akkurat nå holder vi på å male utenfor og venter på at det skal komme ny butikkinnredning som vi skal sette opp og lage et nytt system i varene. Spennende!

Men jeg skal love dere en ting.. Jeg glemmer absolutt ikke de andre vennene mine. På onsdag var jeg og noen venner til Sandvika Jeg og Anita ble spurt om å være med, da de andre skulle spille Pokemon Go. Ja du leste riktig.. Her ble det en del shopping på oss jentene, hvertfall meg. Jeg endte opp med å ha med meg hvertfall 6 godbiter hjem og det beste av alt. Det var salg!! Jeg legger mer en gjerne ut innkjøpene på bloggen, om dere ønsker?

Håper dere alle har hatt en kjempefin uke, og at helgen blir like bra. Kos dere masse♥

 

– Ann Helen

6 kommentarer

Siste innlegg