HVOR HAR TIDEN BLITT AV?

Det er veldig sykt, faktisk veldig skremmende. Får en klump i magen bare av tanken..

I dag er det kun 1 måned igjen til skolestart, hvor har tiden blitt av? Ferien har utrolig nok gått veldig fort, til tross hvor rar og kjedelig den har vært så langt.. Det har vært lite å gjøre, og tiden har gått mest til å være hjemme, da de fleste vennene mine er på ferie eller er opptatte med andre ting. Jeg misunner alle som er på ferier og koser deg med familie og venner. Jeg husker fra tidligere da vi hadde campingvogn i Sverige, men dessverre avsluttet vi campinglivet for noen år tilbake.. I tillegg har familien min blitt så splitta etter jeg valgte å anmelde en nært familiemedlem i januar.

De siste årene har gått til å være mye hos mamma, der jeg pleide å bade og ha besøk av venner. Slik er det ikke i år, da jeg og hun ikke har kontakt lenger. Det å ikke kunne dra på ferie og ikke være der, gjør at jeg har sommerferie utenom å ha noen type sommerfølelse. Været er heller ikke på våres side, så det gjør det ikke noe bedre..

Heldigvis har jeg en positiv innstilling og er ikke vandt med dyre utenlandsferier. Nå skal jeg prøve å nyte resten av ferien, og prøve å gjøre litt mer ut av den, før mitt trettende år på skolen starter. Jeg har veldig blandende følelser for det neste skoleåret, og skal nyte dagene frem mot skolestart.

 

– Ann Helen

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg